Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
°•πίΟu-πίΟu•°™ → FireFistAce
xm! 16 miso οποτε αρκετα κοντα :P
eisai 8eos :P
proskinooooo!
Ιούν 27 2008 00:04
FireFistAce → iristella
Σου ειπα δεν παρεξηγω ευκολα τους αλλους, απλα οι αλλοι καποιες φορες παρξηγουνται με κατι που λεω και αντε μετα να τους εξηγησεις.
Ιούν 26 2008 23:51
iristella → FireFistAce
Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!!!! Ευχομαι και σε εσενα καθε ευτυχια......
Βρε δεν παρεξηγω τιποτα.... Χαβαλε κανω ολη την ωρα!!! Με πηρες απο φοβο και εσυ (μα γιατι το παθαινουν ολοι αυτο???XDDD) Iristella is a good girl!!!!!! Εσυ φοβαμαι μην παρεξηγηθηκες απο αυτα που μου λες. Και παλι σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!
Ιούν 26 2008 23:46
FireFistAce → iristella
Χρονια σου πολλα και οτι ποθεις.
Δεν παρεξηγω μην ανησυχεις. Αν παρεξηγηθηκες με κατι που ειπα τοτε ζητω συγγνωμη.
Ιούν 26 2008 23:42
iristella → FireFistAce
Οταν μπει ο Zoro please πες του να σου μεταφρασει το τελευταιο μου vm....Αν το κανω εγω ισως σε τρομαξω...... Ο Zoro - sensei καταλαβαινει παντα αυτο που θελω να πω και ειναι πολυ πιο ηπιος στις επεξηγησεις του.....
Ιούν 26 2008 23:28
Ναι βρε, γι' αυτό στο λεω.
Ααααα μην τα θες ολα στο πιατο, take a wild guess ^^
Ιούν 26 2008 23:26
FireFistAce → iristella
Μου αρεσε η τοποθετηση σου πανω στο θεμα και συμφωνω, αλλα ο Zoro αλλα μου λεει για το ημερολογιο.
Ιούν 26 2008 23:25
iristella → FireFistAce
Δεν ξερω τι εννοεις ace - kun... Εγω ενα απλο ημερολογιο εχω...... Πιστευω στην αξια της ανθρωπινης ζωης σε οσα λαθη και αν υποπεσει ενας ανθρωπος, γιατι πρεπει παντα να υπαρχει το περιθωριο της συγχωρεσης και της μετανοιας...... Ακομα και οι misa fan πρεπει να διατηρουν την θεση τους σε αυτον τον κοσμο και να μην τους πειραζει κανεις αλλα να τους επιτρεπεται να εκφραζονται ελευθερα....
Ιούν 26 2008 23:22
FireFistAce → °•πίΟu-πίΟu•°™
Στο onemanga.com διαβαζω το berserk και εχω δει και τα τευχη του naruto. Καλα τωρα ειμαι 22, μεχρι να τελιωσει το one piece και το naruto θα εχω εγγονια(μην σου πω δισεγγονα).
Αληθεια εσυ ποσο χρονων εισαι?
Ιούν 26 2008 23:20
nai re. oloi auto kanoyn :P [URL="http://www.onemanga.com"]www.onemanga.com[/URL] edw mpes. oxi tpt aplos 8a vare8eis se kapoia fasi otan ta deis ola na perimeneis vdomada-vdomada. kai merikes fores perimeneis k 2 vdomades. 8a gineis pappous :P
Ιούν 26 2008 23:14
FireFistAce → iristella
Ωχ,ωχ... Δηλαδη να αρχισω να πηγαινω με τα νερα σου γιατι κατι ανεφερες για Kira. Μηπως αυτο το τετραδιακι ειναι κατι παραπανω απο μια κοινη Black list?
Ιούν 26 2008 23:11
iristella → FireFistAce
Κοινως αυτο που σου λεει ο Zoro πιο κατω και αυτο που σου λεω εγω ταυτιζονται. Light Side (οπως λεμε light yagami aka kira)...... Κοινως Οντως εγω προυπαρχω του Vader και του Emperor.....
Ιούν 26 2008 23:09

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται