Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Mixed Blessing → mihalakis21
Ετσι ετσι!Αυτα ειναι!Να μην βαριομαστε στο ιδιο μερος συνεχεια!:hihi2:
Εγω την κανω τωρα..τα λεμε!^_^v
Ιούν 14 2008 15:26
gexion → Mixed Blessing
[B]ακούω μουσική τώρα στο utube και κοντεύ να κοιμηθώ:gn2:[/B]
[B]πάρτο σαν ναι[/B]
Ιούν 14 2008 14:53
mihalakis21 → Mixed Blessing
ναι μια χαρα τα πηγα και δεν κομπλαρα πουθενα:).ε απο δω και περα βολτες και μπαλα.
αυριο φευγω και διακοπες αλλα θα ξαναγηρυσω σε 2 εβδομαδες και μετα θα ξαναφυγω
Ιούν 14 2008 14:52
[COLOR=indigo]Μπραβο σου ρεεε!!!:bike:[/COLOR]
[COLOR=indigo]Δεν ρωτω πως τα πηγες...αν κρινω απο το ανεμελο msg σου..:gotit:[/COLOR]
[COLOR=indigo]ΚΑΙ ΝΑΙ!ΔΙΑΚΟΠΕΣ 4EVEEEER!!!Σε λιγο θα ρθουν φιες και θα αραξουμε με παγωτα!:8):[/COLOR]
[COLOR=indigo]Εσυ εχεις τπτ σχεδια?Τωρα που ξεκαθαρισες και με ολα τα μαθητικα βασανα?teehee[/COLOR]
Ιούν 14 2008 14:48
Mixed Blessing → gexion
[COLOR=indigo][B]Και τωρα ειναι μεσημερι...βαριεσαι ακομα??:dazed:[/B][/COLOR]
Ιούν 14 2008 14:35
τελοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος. πηγα ειπα προφορικα και τωρα τελοοοοοοοοοοοος.:congrats: the holidays begins now:bath:
Ιούν 14 2008 14:35
Mixed Blessing → Zoro
[COLOR=indigo][B]Um..okay..κατι εχω στα υποψην μου αλλα...τις εικονες τις εχω περασμενες στο pc...που να τις ποσταρω για να τς βρεις? :huh:[/B][/COLOR]
Ιούν 14 2008 12:09
Zoro → Mixed Blessing
Χεχε ξερω,την sig εψαξα για κατι καλυτερο,αλλα δεν βρηκα τπτ αλλο απο εγχρωμες εικονες..(και οντως θα μπορουσε να ειναι πιο συγκλονιστικο!)
Εχεις τπτ απο Berserk για sig??(με τον Guts κατα προτιμηση??)....κατι παρομοιο-ελαφρως καλυτερο,να το θεωρησω αν ειναι...
Χαιρομαι που σ'αρεσει ο Puck παντως!!
Ιούν 13 2008 22:35
Mixed Blessing → gexion
[COLOR=indigo][B]Ελα ρε!Καλωσορισες στο club...NΥΣΤΑΖΩ:sadist:[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo][B]αντε παμε να ξεραθουμε=_='[/B][/COLOR]
Ιούν 13 2008 22:31
καλη παρεα θα εχω και μπολικα ατομα.
καλα δε νομιζω να επαναλυφθει οτι εγινε πριν 4 χρονια αλλα ελπιζω σε καμια καλη πορεια. αν ειναι να μην το σηκωσει η ελλαδα τοτε θελω να το σηκωσει η ολλανδια.
Ιούν 13 2008 15:38
Eγω παλι θα φχαριστηθω Euro στην Παρο!:hahaha:
Θυμαμαι και πριν 4 χρονια ειχα περασει μοναδικα!Χαμος γινοταν!Εγινε η νυχτα μερα!Σαν μικρο κι εγω τοτε(13)στον τελικο που το πηραμε ξαμολυθηκα με τους φιλους στην παραλια με κατι σημαιες στην πλατη να ανεμιζουν...ΩΡΑΙΕΣ εποχες!!:kakaka:
Αντε να δουμε τι θα κανουμε φετος =.=
Και σε καφενειο παντως καλα ειναι μωρε..αρκει να 'σαι με καλη παρεα :)
Ιούν 13 2008 15:28
αυτο ξαναπες το.ουτε τηλεοραση θα εχει και για να δουμε euro με την παρεα μου πρεπει να κατεβαινουμε στο χωριο σε κανα καφενειο για να δουμε.
Ιούν 13 2008 15:21

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται