Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mixed Blessing → mihalakis21

ψιλοβαριεμαι και λιωνω... παρε να δεις αυτο...το εχω αποστηθισει:ureshii::hahaha: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=B8egDbULSlM[/URL] sorry..αυτο ηταν πραγματικα ακυρο:knock-knock::canthelp:
Jun 27 2008 15:18
Photo

mihalakis21 → Mixed Blessing

ολα μια χαρα.ειχα παει ευβοια.θα ξαναφυγω σε 2 βδομαδες. αντε καλα να περασεις και καλο ταξιδι.
Jun 27 2008 14:54
Photo

Mixed Blessing → mihalakis21

[I][COLOR=indigo]Οh!Welcome back!:w00t:[/COLOR][/I] [I][COLOR=indigo]Πως τα περασες φιλαρα?Ολα καλα?[/COLOR][/I] [I][COLOR=indigo]Εγω παλι εδω..φευγω αυριο για ενα μηνα...αλλοι ερχονται αλλοι φευγουν:ureshii:[/COLOR][/I] [I][COLOR=indigo]αλλα δυστυχως..σε νετες θα την βγαζω...no pc neither internet connection with me during vacations:([/COLOR][/I]
Jun 27 2008 14:51
Photo

γυρισα απο holidays. whats up?? πως παν τα κεφια?
Jun 27 2008 14:40
Photo

Mixed Blessing → FireFistAce

[COLOR=indigo]Γεια σου κι εσενα..εδω..ετοιμασιες..φευγω σε δυο μερες για διακοπουλες..:rolleyes:Εσυ πως πας;^^[/COLOR] [COLOR=indigo]Αλήθεια..πως να σε φωναζω φιλε;[/COLOR]
Jun 25 2008 19:55
Photo

FireFistAce → Mixed Blessing

Γεια! Τι κανεις?
Jun 25 2008 18:17
Photo

Mixed Blessing → FireFistAce

:hi:[COLOR=indigo]Thank ya for the friend's request^^[/COLOR] [COLOR=indigo]Have a nice day pirate^^\m/[/COLOR]
Jun 20 2008 06:45
Photo

Mixed Blessing → Kenny

[COLOR=indigo]Eκανα edit στο thred σου[/COLOR] [COLOR=red]Onion emoticon / Anime screenshot matching [/COLOR][COLOR=indigo]...[/COLOR] [COLOR=indigo]Προσθεσα και το επεισοδιο καθως και το συγκεκριμενο χρονικο διαστημα..sorry που δεν το 'κανα απο την αρχη..σε παρακλω..πηγαινε να το τσεκαρεις και να αναφερεις αν ειναι εκγυρο ή οχι...οταν εχεις χρονο φυσικα..[/COLOR] [COLOR=indigo]Arigato gozaimasu Kenny-kun εκ των προτερων:)[/COLOR]
Jun 16 2008 15:49
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Mixed Blessing

thx γ το accept ρει :D
Jun 15 2008 19:48
Photo

Mixed Blessing → °•πίΟu-πίΟu•°™

[COLOR=indigo][B]Heyo heyo!!![/B][/COLOR] [COLOR=indigo][B]Thanx for the friend request naruto-mate![/B][/COLOR]:joyful:
Jun 15 2008 08:59
Photo

Mixed Blessing → Zoro

[COLOR=indigo][B]Αυτο περι.."Αποστολη ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ"...πατα delete![/B][/COLOR] [COLOR=indigo][B]Θα δω τι μπορω να κανω τωρα(αφου ξαναδιαβασω το pm αλλη μια...δυο..η και πεντε φορες ακομα)κι αν δεν μ προκυψει κατι...dont worry..δυο ολοκληρες βδομαδες εχω προτου την κοπανησω για summer..αρα..δεν χανομαστε..θα φτιαξουμε το τελειο siggy:smokingg:[/B][/COLOR] [COLOR=indigo][B](και οχι..δν ξεχνω την εξεταστικη σ..απαντα οποτε μπορεις ..:) )[/B][/COLOR]
Jun 14 2008 22:54
Photo

Zoro → Mixed Blessing

Ναι,τα γραψα ολα στο pm,σ'ευχαριστω πολυ...ελπιζω να μην ακουγομαι πολυ απαιτητικος στο pm..δεν ηταν σκοπος μου!! Σ'ευχαριστο και παλι,οσα εκανες ηδη ειναι πολλα!!
Jun 14 2008 22:44
Photo

Mixed Blessing → Zoro

[COLOR=indigo][B]αποστολη εξετελεσθη[/B]:8):[/COLOR]
Jun 14 2008 22:21
Photo

Zoro → Mixed Blessing

Στειλτες μου με pm,τις ανεβαζεις με imageshack και εγινε η δουλεια... (με την εξεταστικη τωρα θα μπαινω λιγοτερο εδω,αλλα οταν μπω θα τις δω...απλα οτι ειναι να μου στειλεις να ειναι σε μεγεθος υπογραφης...ή λιγο μεγαλυτερο αν ειναι,δεν πειραζει..) ΟΚ??thanx για την βοηθεα οπως και να χει:Blissfull:
Jun 14 2008 17:43
Photo

αντε τα λεμε. cya :)
Jun 14 2008 15:34