Community Status Updates
Scorpion → GkLoc
Το hajime no ippo δεν ειναι ανιμε με μποξεριστες;;Το Rurouni Kenshin το εβαζε και στο μακεδονια ΤV αργα το βραδυ αν δε κανω λαθος.Ειχα δει δυο τρια επισοδεια.Συνολικα ποσα εχει;
Dec 11 2008 13:35
GkLoc → Scorpion
Mπα εμενα δεν μου φανηκε και πολυ συντομο,θα δεις μετα εχει και καποιες φασεις που ειναι λιγο βαρετες,αλλα αιμα εχεις να δεις μπολικο ακομα,ΛΙΤΡΑ!
Να αρχισεις το Soul Eater,ειναι απ'τα πιο ωραια Shounen και τελειως χαβαλετζιδικο,θα λωσεις στα γελια οταν το βλεπεις,το Soul Eater μπαινει στο ζουμι απ'ο 3ο επεισοδιο και μετα...
Εγω απο χθες αρχισα Rurouni Kenshin,το οποιο τα σπαει,και επισης προγραματιζω να δω τα Old time classics,Dragonball,Dragonball Z k GT,και επισης ενα πολυ παλιο Anime που επαιζε και στην ελληνικη τηλεοραση το SDF Macross,ειναι Mecha anime...
Παντως αυτα που θελω να δω παρα πολυ και δεν μπορω απο ελειψη σκληρου ειναι το Hajime No Ippo k Gintama,που στα προτεινω με τα 1000,τα σπανε απλα και τα δυο^^
Dec 11 2008 13:07
Scorpion → GkLoc
Γεια χαρα Gk !Σημερα ειδα το πεμπτο επεισοδειο του βασιλισκ,μιλαμε χυθηκε πολυ αιμα.Ο Tenzen τελικα δεν ειναι τοσο μακακας ,να σου πω την αληθεια αρχιζω και τον συμπαθω.Το κακκο με αυτην την σειρα ειναι οτι ειναι πολυ συντομη.24 επεισοδεια ελεος.Αφου την τελειωσω λεω να αρχισω soul eater.Εσυ τι εγινε;Με τι πωρωνεσαι αυτον τον καιρο;
Dec 11 2008 12:47
Scorpion → GkLoc
Ναι το αρχισα και με χει πωρωσει.Δυστυχως εχω δει μονο το πρωτο επεισοδειο και αυτο στην ξεπετα μιας και εκατσα να τω δω λιγα λεπτα πριν παω αγγλικα.Αυριο θα το συνεχισω.Εχω περιεργεια να δω τι μου επιφυλασουν τα επομενα επεισοδεια.
Dec 09 2008 22:24
GkLoc → Scorpion
Scorpion πες μου οτι αρχισες το Basilisk να τα παιξω:oo:,μολις χθες το τελειωσα και ειναι απ΄τα αγαπημενα μου,πολυ φοβερο Anime με τρελο Animation,που εχεις φτασει?Kαταπληκτικος ο Yashamaru....:smokingg:
Dec 09 2008 21:43
Scorpion → GkLoc
Gk σημερα τελειωσα το devi may cry ,γαματη σειρα ειδικα η τελευταια μαχη εγραψε.Πρεπει να το δεις !
Dec 08 2008 22:31
GkLoc → Scorpion
Δεν πολυασχολουμε με Manga,βασικα καθολου,οποτε δεν ξερω τι να σου προτεινω,θα παρω γνωμη και απο ενα αλλο παιδι και θα σου πω...^^
Dec 07 2008 17:27
Scorpion → GkLoc
και γω τρια εχω δει μονο .Πριν λιγες ωρες την αρχισα τη σειρα.Τον τελευταιο καιρο εχω μεγαλη επιθυμια για νεες σειρες.Εχω βρει το hellsing και το dmc.Ενα καλο manga να βρω τωρα και ειμαι οκ.Ψαχνω για κατι μικρο επειδη ειμαι νεος στον χωρο των manga.Αν εχεις κατι να μου προτεινεις;;
Dec 07 2008 17:23
GkLoc → Scorpion
Ναι 3 επεισοδια ειδα και μαρεσε παρα πολυ η σειρα,καμια σχεση με τα Games φυσικα,αλλα ειναι μια ωραια ιστορια με πολυ καλο Animation,ειναι αλλες φασεις στην σειρα,εκτος των παιχνιδιων,και επισης εχουν αλλαξει και τον Dante λιγο,εμενα μου αρεσε παντως,σου προτεινω να το αρχισεις:try:
Dec 07 2008 17:05
Yunancy → GkLoc
[B]οπωσ και να ηταν το Dragon ball παντωσ αυτοσ που εγραψε το σεναριο,αυτη τη στιγμη ειναι παμπλουτοσ και θα εχει αγορασει κανενα νησι λολ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thpupu.gif[/IMG]
αφου δεν θυμασαι την advent children τοτε να φανταστω οτι δεν σου αρεσε και τοσο...παντωσ εγω την εχω δει 4 φορεσ και τη λατρευω!!!!
βασικα πιστευω πωσ βιαστηκανε πολλυ να βγαλουν το χ-2...καταρχην το εκαναν τελειωσ κοριτσιστικο,μεγαλη βλακεια...γιατι το Χ ειχε κυριωσ φαν αγορια και ολι θα ειχαν αγωνια να μαθουν τι απεγινε στον αγαπημενο τουσ ηρωα Tidus και επρεπε στο χ-2 να βαλλουν αντρεσ πρωταγωνιστεσ και οχι ολη τη γυναικοπαρεα με την ηλιθεια πλοκη και τραγουδια...θα ηταν πολλυ καλυτερο αντι για την Yuna,Paine kai Rikku....θα επρεπε να βαλουν μονο τη Γιουνα και καμια ομαδα αγοριων που θα προσλαμβανε για να την βοηθησουν στο ψαξιμο του Τιντουσ,αλλιωσ ασ γινοταν ρε παιδιμου κανα reunion με τουσ πλαλιουσ πρωταγωνιστεσ του Χ...λολ
εγω παντωσ δεν κρατιεμαι..θελω να παρω απο περιεργια το playstation 3,αλλα ρε γαμωτο πρεπει να περιμενω και αλλο για να πεσει η τιμη του[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/023.gif[/IMG]
σε ευχαριστω!ειναι θηλικο και την λενε Τσεσυ^^την λατρευυυυωωωωωωω,σαν μωρακι την εχω.....
γιατι δωσατε το σκυλακι σασ?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ths_naku.gif[/IMG][/B]
Dec 06 2008 02:32
GkLoc → Yunancy
Το Dragonball αρχισε απο 1984-1986 δεν ειμαι σιγουρος,και σταματησε το 96,μετα ηρθε η πατατα το Dragonball GT,και εκει τελειωσε ο κυκλος του Dragonball!
To Soul Eater τωρα προγραματιζεται μεχρι απριλιο του 2009,δηλαδη τοτε θα τελειωσει οριστικα(Ετσι λενε)
Οσο για τα Fantasy,την εχω δει την ταινια,αλλα να σου πω την αληθεια,δεν την θυμαμαι καθολου,μονο μια φορα την ειδα παλια,και την ξεχασα πια Τ_Τ,οσο για το X-2 ναι,το παρακανανε,ηταν αθλιο,πολυ κακη συνεχεια και προσπαθεια εκμεταλλευσης της δημοτικοτητας που ειχε το X!
Αυτααααα,Πολυ ωραιο σκυλακι btw!^^Ενα ολοιδιο ειχα πιο μικρος,αλλα το δωσαμε Τ_Τ
Dec 05 2008 14:31
Yunancy → GkLoc
[B]να σου πω,το Dragonball ποσα χρονια διαρκησε?μεχρι το 1998????
εεε καλα και εμενα μικρη το πρωτο μου ανιμε ηταν η Σαιλορ Μοον,αλλα δεν την εχω στη κοριφη,ασε που και αυτη ειναι πολλυ παλια,γυρο στο 1992 νομιζω....[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/009-1.gif[/IMG]
52 επεισοδια το soul eater?δηλαδη δεν εχει τελειωσει ακομα?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ase.gif[/IMG]
εμενα τα αγαπημενα μου ειναι το 7,Χ και 12...
το 7 το εχεισ παιξει?εχεισ δει την ταινια του?
εγω λατρεψα το Χ,ειχε υπεροχο σεναριο και ηταν τεραστιο παιχνιδι...αλλα ρε γαμωτο τι ηθελαν και βγαζανε το χ-2?κατεστρεψαν εντελωσ τη μαγεια του χ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ths_naku.gif[/IMG]συμφωνεισ????[/B]
Dec 05 2008 01:09
GkLoc → Yunancy
Το Dragonball ειναι για μενα κορυφηηηηηηηη,ναι ειναι ελειπες σε σχεση με αλλα Anime,αλλα μην ξεχνας και ποτε φτιαχτηκε,1989 αρχισε το Dragonball Z,και εγω το θυμαμαι απο μικρος στην τηλεοραση,και εχει μεινει στην καρδια μου,και οσα Anime και να δω παντα στα κορυφαια μου θα το εχω...^^
Soul eater εχω δει 18 επεισοδια,εχουν βγει 30κατι μεχρι στιγμης,και το Anime προοριζεται για 52(Ετσι ακουσα)
Final Fantasy εχω τερματισει το Χ,μετα επαιξα το ΧΙΙ αλλα δεν μου αρεσε καθολου και το παρατησα στην αρχη,εγω θεορω το Χ το πιο κορυφαιο,ειχε μεσα και αγωνες Blitzball,ελιωνα με τον ξαδελφο μου συνεχεια!
Το τραγουδακι με το "Πινω μπαφους και παιχω pro"και βεβαια το εχω ακουσει,και ειναι σημα κατατεθεν μας,ΛοΛ...
Dec 05 2008 00:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed