Jump to content

Community Status Updates

Photo

SUPER SAIYAN → GkLoc

oo! thanx man!!
Dec 14 2008 00:34
Photo

GkLoc → SUPER SAIYAN

Aυτα ενοεις??? :nosey::Blissfull::try::yawn2::bahhh: Αμα ναι,απλως οταν πας να γραψεις μυνημα σε καποιον πατας [B]Go Advanced[/B],και μετα θα στα βγαλει απο κατω... Ελπιζω να βοηθησα:congrats:
Dec 13 2008 18:24
Photo

SUPER SAIYAN → GkLoc

re man exo mia erotisi!!afta ta emoticons me to aspro zoaki pou xreisimopoieitai oloi!pou ta brisketai???thelo kai egooooooo!!!!!!!!
Dec 13 2008 17:34
Photo

laraska → GkLoc

arigatoo gozaimashou , Glock-kun, for the welcoming !
Dec 13 2008 02:46
Photo

Zoro → GkLoc

Τπτ ρε,όπου μπορώ βοηθάω :P Καλά να δω εσένα να κρατάς αβα μέχρι τον Απρίλι και τπτ άλλο(εδώ πέρα άλλαζες κάθε βδομάδα):hahaha:...χάλασες xD
Dec 12 2008 14:20
Photo

GkLoc → Zoro

Οσο για το avi k sig,ετσι για pwn το εβαλα,θα τα κατησω μεχρι τον απριλιο(που θα βγει η ταινια)κατι τελειως παραξενο απο μερος μου,αλλα who gives a shit
Dec 12 2008 12:01
Photo

GkLoc → Zoro

πωωω Thanks a ot again Zoro~Kun... Χιλια ευχαριστω,συνεχεια το ακουω τωρα και εχω ποροθει αφανταστα,μην σου πω οτι το θεορω ισαξιο του Chala-Head-Chala
Dec 12 2008 12:00
Photo

Zoro → GkLoc

[URL="http://rapidshare.com/files/172479357/animethemes.zip.html"]There u go little one[/URL] Σε όσους spybottαρουν το προφιλ του GK,είστε ευπρόσδεκτοι να το κατεβάσετε επίσης,είναι ένα zip με 10 περίπου τραγουδάκια από ανιμέ:)
Dec 11 2008 21:51
Photo

Zoro → GkLoc

...τότε γιατί έβαλες αβα τον Chatwin?:oo:...μην τους υποστηρίζεις:P Τέσπα την κάνω...λέητερς xD
Dec 11 2008 15:58
Photo

GkLoc → Zoro

το συγκεκριμενο το εχω δει δεν ξερω ουτε και εγω ποσες φορες[ειχε ξαναγινει ποστ στην προηγουμενη κιολας σελιδα..xD],οντως φοβερη δουλεια απ'τα παιδια που το φτιαξανε,και ειλικρινα κριμα που διαλυσανε την ταινια τοσο μα ΤΟΣΟ πολυ...
Dec 11 2008 15:56
Photo

Zoro → GkLoc

...το είδα δυστυχώς*facepalm*...με κατάνα θα πάω σινεμά(αν πάω πάντα :P)... Πάντως στο thread της ταινίας δες πάνω πάνω στην τελευταία σελίδα...έχει μπει ένα quote μου,όπου έχει ενα fanmade trailer της ταινίας και σκέψου,fanmade και έγινε κατά πολύυυυ καλύτερη δουλειά από τους άλλους που πετάνε τόσα λεφτά...δες το,θα σ'αρέσει σίγουρα...τα λέμε αργότερα:)
Dec 11 2008 15:52
Photo

GkLoc → Zoro

ok no wories Thanks πολυ και παλι!^^ p.sΕιδες το καινουργιο trailer της ταινιας Dragonball? p.s2Αμα οχι,μην το δεις καλυτερα...xD
Dec 11 2008 15:47
Photo

Zoro → GkLoc

GK κάνε λίγο υπομονή,έχω εργαστήριο όπου να ναι και δεν προλαβαίνω να τα φορτώσω:nanana:...με βρήκες σε κακή ώρα:P Σε μερικές ώρες που θα γυρίσω θα στα δώσω...^^ (και ναι πάντα και παντού hidden μπαίνω...δεν κάνω διακρίσεις στο site...με ξέρεις xD)
Dec 11 2008 15:44
Photo

GkLoc → Zoro

Zoro πεφτω στα γονατα και σου ζηταω το ιταλικο opening του Dragonball Z σε mp3,αυτο που λεει "What is my destiny Dragonball",Θυμασαι κατι τραγουδακια που μου ειχες δωσει παλια με σε rar?Που ειχε και το Mein Hertz Brennt,αμα ειναι δωσε μου αυτα,η και μονο αυτο το τραγουδι,δεν με πειραζει,πωωωω το ακουω συνεχεια τωρα και εχω ποροθει! Αυτα φιλε Marimo,πως τα πας?Ολο Hidden μπαινεις εδω μεσα?[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/nosey.gif[/IMG]
Dec 11 2008 15:40
Photo

GkLoc → Scorpion

Συνολικα εχει 95 επεισοδια[kill me now..xD] Nαι και εγω ακουσα οτι το επαιζε παλια,αλλα δεν ο ειχε πιασει ποτε το ματι μου.. Το Hajime No Ippo ναι ειναι με μποξεριστες αλλα ειναι απλως φοβερο Anime,και να μην σαρεσει το μποξ θα αγαπησεις το συγκεκριμενο,ασε που ειναι σταθερα το καλυτερο Anime Ξυλου που εχει βγει...
Dec 11 2008 13:39