Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
j0hn"n"y → GkLoc
gj!! poly kalh douleia ekanes captain kai t video m arese poly!!!
keep up!!!:D:D
Ιούν 19 2008 16:39
gexion → GkLoc
:o[B]όπα μας!Την κάνουμε από τώρα για summer?![/B]
[B]Άντε...καλές δουλειές και κάνε και πολλά μπάνια..τι σόι θαλασσόλυκος είσαι?:riiight:[/B]
:bye:[B]see yaz[/B]
Ιούν 19 2008 15:36
GkLoc → gexion
Arigato,Αληθεια Ειμαι Τοσο Καλος Στην Πειθω???:orly:
Μπραβο,Πως Αλλιως Θα θα ειχα 8.000 Ακολουθους!!:hahaha:
Αντε gexion,πιο πολλυ one Piece,και πιο πολλυ ΚΑΨΙΜΟ!!!
Απο αυριο,δεν Θα με Βλεπεις Πολλυ Συχνα Μεσα,Διοτι Την κανω Για Γειτονικα Μερη,Και Θα Αρχισω Δουλεια!Οποτε Παρα Πολλυ Σπανια Θα Μπαινω!:nanteee:
See Ya!!!
Ιούν 19 2008 15:23
gexion → GkLoc
[B]8DΤι μου τσαμπουνάς συνπειρατή!!Mια χαρά είσαι!Είσαι και πολύ φινετσάτος captain,ταλαντούχος στην πειθώ κιόλας;)[/B]
[B]μπορεί να έγινε black-out από ΔΕΗ στο σπίτι,αλλά όχι στο μυαλό[/B]
[B]One Piece ΓΙΟΥΠIIIIIIIIIIIIIII:w00t:[/B]
Ιούν 19 2008 15:01
GkLoc → gexion
Αληθεια???
Βρε Τους Ατιμους,Να Στερουν Το One Piece Απο Ενα Αθωο Κοριτσι!:hiding_something:
Εγω Το Ειχα Παθει Ενω Εβλεπα Bleach,Και Απο Εκει Και Μετα,Δεν Ξαναειδα Ποτε Bleach!(ΛΟΛ)
Απο Οτι Βλεπω,Εχεις Τρελαθει(Πρεπει Να Με Ευχαριστεις Που Επεμενα Να Το Δεις)(πλκ)
Και oπου να'ναι Φτανεις Σε Εμενα,(Αν δεν εχεις φτασει ηδη)
Αντε,Και Ελπιζω Να Σου Αρεσω(CAPTAIN Usopp!)
(δεν ενοω εμφανισιακα,διοτι σε αυτον τον τομεα υστερω:hahaha:,αλλα σαν χαρακτηρας!)
Ιούν 19 2008 14:03
gexion → GkLoc
[B]Roger![/B]
[B]:wis:Yoho,yoho,a pirate's life for meh![/B]
[B]ps:είχαμε black-out την ώρα που ήμουν στο 9ο επεισόδιο:bike::fromabove:[/B]
[B]curses upon ΔΕΗ which delayed my One Piece action!!!!!!![/B]
Ιούν 19 2008 13:55
Franky_Super → GkLoc
εκοψα αρκετα κοματια αλλιως θα βγαινε κανα 10λεπτο.ηταν απο τρια επεισοδια να φανταστεις.τα ειδα και τα δικα σου.πολυ καλα βιντεακια.
Ιούν 19 2008 13:40
GkLoc → Franky_Super
Το Ειδα,(Μαλλον Ηταν Το Πρωτο Σου Σωστα)
Δεν Ηταν Και Ασχημο,Απλως Επρεπε Να Το Συνδιασεις Περισσοτερο Με Μουσικη,
Και Επισης Δεν Ειχε Πολυ Κοψιμο Σκηνων!
Αυτα,Τα Λεμε Super Franky!!!
Αμα Θες Δες Τα Δικα Μου(Μονο 2 Εχω [URL="http://www.gametrailers.com/player/usermovies/228866.html"]Εδω[/URL] κ [URL="http://www.gametrailers.com/player/usermovies/230776.html"]εδω[/URL]
Ιούν 19 2008 13:36
GkLoc → Franky_Super
Yosh,Franky!!!
Captain GkLopp(Usopp+GkLoc)
Welcome Nakama!!
(Παω Τωρα Να Δω Το Music Video Σου,Μην Φυγεις)
Ιούν 19 2008 13:30
GkLoc → Zoro
Tι 8.000 Followers Θα Ειχα???
Αμα Δεν Ηταν Ολοι Μεσα,
Μαζευω Οσους Μπορω,
For The Sake Of My Pirate Crew!!
Ιούν 19 2008 13:20
GkLoc → gexion
YOSHAAAA!!!!
Βλεπω Οτι Βρηκες Και ονομα Πολυ γρηγορα,Ωραιο Ηταν!!!
Στα Ειπε Ο Zoro Απο Κατω Οποτε Δεν Σου Ξαναλεω Οτι Σε Περιμενουμε,
Και No Matter What,Never,Ever,Stop One Piece!!!
Ιούν 19 2008 13:18
kith → GkLoc
lipon polli wraio ean kai prepei na proseksis ligo ton sinxronismo sto video dioth to 1/3 prepei na kolaei to tragoudi me to video diladi ta logia kai genika to olo flow tou tragoudiou 2/3 na kolaei i mousiki me to video diladi to komati pou paizei 3/3 good scene selection kita ta scenes pou dialekses marese to tragoudi omos prosopika den pistebo oti pigene doulepse to ligo sto sycronization pekse ligo kai kana special effect tosa proggramata iparxoun pou mporis na to kanis kai 8a bgalis kati poli kalo oxi pos afto den itan itan kai paraitan apla kitao kai tin leptomeria mias kai mou ekanes tin timh na rotisis tin gnwmi mou ty... sry gia olo afto to greeklish ala ta epekse to keyboard kai den mporo na grapso greek....
Ιούν 19 2008 09:35
gexion → GkLoc
[B]:oo:κοίτα..τώρα που σου γράφω είμαι στο όγδοο,το απόγεμα (ή και μεσημέρι)που θα εισαι online θα 'μαι στο 11.[/B]
[B]Απ'ότι φαίνεται ,πρέπει να κάνω κουπί στο turbo ,να μπορέσω να ΄χω πιο σφαιρική άποψη περί oNe Piece και να την πω επιτέλους in the group[/B]
[B]πάντως θα συμμετέχω όπως μπορώ:thumbup:[/B]
[B]Οi,Oi σηκώνω την άγκυρα..και ξεχύνομαι στα κύματα των επεισοδίων[/B]
[B]ΣΤΟ group και γενικά ,τρέμετε την πειρατίνα SEAGRAVE8DYIHAAAAAAA!!!!!![/B]
Ιούν 19 2008 06:40
Zoro → GkLoc
Καλα ρε ξαδελφη σου ειναι η Nami-Swan???
Χεχε μοναδικος οπως παντα:respect:
Μελη οικογενειας,φιλοι,γνωστοι,κολλητοι και παιδια που σνομπαρουν το op ετοιμαστειτε να ακολουθησετε τον καπετανιο μας!!:hehe:
Ιούν 19 2008 02:56

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται