Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Ή μπορει να ξαναγυρισει η Orion στην παλια της θεση..αν ειναι ξαναπροτεινε της το γιατι δεν προλαβαινω αυτες τις μερες...μονο βραδια ειμαι μεσα(και ασε που εσυ εισαι ο επισημος προσυλητιστης του group:hehe:) Για την ξαδελφη σου κριμα γιατι μου αφησε 1-2 μυνηματα και δεν προλαβα καλα καλα να ανοιξω κουβεντα... Anw,την κανω asap...καλη συνεχεια με τις βιντεοιστοριες σου...ως εφευρετης του πληρωματος,κανεις μια χαρα την δουλεια σου!! BB,τα λεμε:gn2:
Ιούν 20 2008 03:05
Φωτογραφία

GkLoc → gexion

GEXION,Τι κανεις??? Λοιπον,ο λογος της επισκεψης μου ειναι οτι,σου προτεινουμε να γινεις η Navigator μας!!! Αμα Δεχεσαι Περνα Απ'το Group k Ανακοινωσε Το! Ελπιζω να δεχτεις!!Τα Λεμε!
Ιούν 20 2008 02:59
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Τhanks Zoro Για Τα Πολυ καλα σου λογια!!! Την Ιστορια,Εκετσα Κατω Και Ειπα,Τι να κανω,τι να κανω???Και θυμομουνα τον Goku που ψαρευε γυμνος,αλλα δεν βρηκα τετοια φωτογραφια,και ετσι εβαλα αυτη με τη Dragonball...και βγηκε αυτο που βγηκε!!! Oσο για την ξαδελφη,Νωμιζω τωρα εφτασε στο Arabasta Arc,Ομως ειπαρχει μεγαλο ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! τις κοψανε το σταθερο,μαζι με Internet,και μαλλον,θα μπαινει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ σπανια μεσα, εγω παντως προτεινα την gexion για την θεση Navigator!(για να δουμε αμα θα δεχτει)
Ιούν 20 2008 02:56
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Ετσι,οπου αρμοζει!! Παω να την ξαναδιαβασω... Και παλι τα σπασες...μακραν η καλυτερη ιστορια μεχρι τωρα,και μιας και ηταν και sequel δεν μπορω να πω οτι το περιμενα...τελειες ανατροπες και οι εικονες κολλουσαν αψογα!! As expected from GkLopp the great!!!:wooi2: PS:Τελικα δλδ η ξαδελφη σου βλεπει op??Το χει δει ολο?? Ρωτα την αν θελει να ξαναπερασει,αλλα οκ αν για την ωρα δεν μπορει πχ,δεν εγινε τπτ...ειμαστε παντα πολλοι ηδη!!
Ιούν 20 2008 02:50
Φωτογραφία

GkLoc → sintar

Sintar,Τελειωσα Την Ιστορια,Πηγαινε Στο Group Να Την Δεις, Ελπιζω Να Το Συνεχισεις(Αμα Δεις Το Group Θα Καταλαβεις)
Ιούν 20 2008 02:35
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Tελικα,ΟΚ! Με Μεγαλη Βοηθεια Του RideLub Μπορεσα να βαλω την ιστορια στο Group!!!
Ιούν 20 2008 02:30
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Το Προβλημα ειναι,οτι οταν παω να την βαλω στο Group, μου βγαζει BB code [B]font[/B] is not allowed. Δεν Καταλαβαινω τπτ!!!
Ιούν 20 2008 02:23
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Γαματηηηηηηη!!! Τα σπασε η αναμειξη με το Dragon Ball,πραγματικα περιμενα να βαλεις κανενα sea king και να ναι κλισε αλλα τοσες ανατροπες(ακομη και ο usopp ελαμψε!!) δεν τις ειδα καθολου να ρχονται!!! Και οι εικονες φοβερες!!! Μονο μου παραπονο...γιατι δεν την εβαλες στο group?? Οχι μονο ταιριαζει περισσοτερο,αλλα εκει που την εβαλες και δεν ταιριαζει(με τα amvs)και οσοι την δουν δεν θα καταλαβουν τι ειναι... Εγω λεω βαλ την ξανα αλλη μια φορα στο group...τα σπαει και πρεπει να την διαβσουν ολοι!! Ξεπερασες τον εαυτο σου,ευγε great GkLopp-sama!!!:kill4u: Ας ελπισουμε οτι ο ero-cook θα την συνεχισει,αλλιως ολο και κατι θα σκαρφιστω!!)
Ιούν 20 2008 02:05
Φωτογραφία

GkLoc → Kenny

Κenny,Μου Εβγαλε Ενω Πηγα Να Submit To Post Αυτο!! BB code [B]font[/B] is not allowed. Τι Σημαινει??? Τι Πρεπει Να Κανω??ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Ιούν 20 2008 01:47
Φωτογραφία

GkLoc → Phantom Duck

Phantom,Μου Εβγαλε Ενω Πηγα Να Submit To Post Αυτο!! BB code [B]font[/B] is not allowed. Τι Σημαινει??? Τι Πρεπει Να Κανω??ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Ιούν 20 2008 01:33
Φωτογραφία

j0hn"n"y → GkLoc

Kala ok thx!;-) tha prospathisw tote n grafw m ellinika..! H mallon.. Θα προσπαθησω τοτε να γραφω με ελληνικα..! :p
Ιούν 20 2008 00:11
Φωτογραφία

GkLoc → j0hn"n"y

Ναι Ρε,Το Ξερω!!! Αλλα αμα σε πιασει το ματι κανενος Mod,Θα Σου Κανουν Παρατηρηση! Μπορεις Και Να επιβεβαιωσεις αυτο που σου λεω απ'τον Sintar!!
Ιούν 19 2008 23:52
Φωτογραφία

j0hn"n"y → GkLoc

Gt t provlhma exoun?:S exw dei k allous n grafoun greeklish...
Ιούν 19 2008 23:50
Φωτογραφία

GkLoc → j0hn"n"y

j0hn"n"y,Προσπαθησε να μην γραφεις με Greeklish,διοτι θα εχεις προβληματα με Mods! Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες καλυτερα!
Ιούν 19 2008 17:01
Φωτογραφία

GkLoc → j0hn"n"y

Arigato Johny-Kun!!!
Ιούν 19 2008 16:43