Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → R.D.Zoro

Ohhh,αλλος ενας Marimo!!! Γεια Σου ρε,Nice To meet U!!! Νομιζω δεν χρειαζεται να ρωτησω τον αγαπημενο σου,Οπως και εσυ δεν χρειαζεται να ρωτησεις εμενα(Usopp FTW!!) Eιδα Μπηκες και στο Group,Θα Χαρει πολλυ ο Zoro!!(Ειναι αλλο μελος,Ο οποιος ειναι και αυτος καμενος με Marimo!)
Jul 16 2008 13:28
Photo

GkLoc → RiDeLub

ONE PIECE FTW!!!(For Sure) Και θα αρχισω το Live,και ειμαι σιγουρος οτι θα συνεχισω, Μολις πριν απο λιγο κατεβασα την 9η ταινια RAW,Oμως δεν θελω να την δω ακομα,Θα περιμενω να Βγαλουν τους υποτιτλους οι Vegapunk(Ετσι ειπαν) Παντως,μακαρι να συνεχισουβ οι Kaizoku,ειναι My Personal Favorites!!! Αυτα,see ya around RiDeLub!!
Jul 16 2008 13:24
Photo

RiDeLub → GkLoc

Τίποτα ρε 'συ. Γενικά μου αρέσει να βοηθάω. Για το θέμα της ενημέρωσης, το προσπαθώ για να αποφεύγονται άσκοπες συζητήσεις στο OP thread. Γενικά μου αρέσει να ψάχνομαι και (όπως οι περισσότεροι πιστεύω) όταν βρίσκω κάτι το δίνω προς τα έξω. Ναι οι Kaizoku βγάζουν σχεδόν 1 ep/βδομάδα τώρα τελευταία. Αυτό είναι καλό γιατί τώρα που υπάρχει η έλλειψη στα επεισόδια από Kaizoku έως Vegapunk, οι Kaizoku θα έχουν καλήψει το κενό μέχρι του χρόνου. Να σου πώ την αλήθεια μπορεί να ξεπεράσουν και τους VP έτσι όπως αργούν οι δεύτεροι...(αν και περιμένουμε batch από VP κάπου εδώ κοντά). Τέλος ελπίζω να σου αρέσει το OP live. Eγώ δεν σταμάτησα μετά την πρώτη φορά που το είδα live. OP ftw
Jul 16 2008 12:57
Photo

GkLoc → tsintori

Toν ψευτη Ε???? Στο πρωτ ε[εισοδιο που τον δειχνει,Δεν θα σαρεσει και πολλυ ο Σχεδιασμος του,ομως με τον καιρο πιγαινει προς το καλυτερο!!! Επισης,ΟΧΙ,Ακομα να μου ερθουν,Ελεος πια,Ομως σημερα πηρα του Dragonball Z,oποτε,κατι εχω να βλεπω!!!
Jul 16 2008 12:06
Photo

tsintori → GkLoc

Έλα ρε τι γίνεται. Τα πήρες τα Naruto; Στο One Piece τώρα θα δω τον ψεύτη. Μμμμ...... κάτι μου θυμίζει αυτό.
Jul 16 2008 11:46
Photo

GkLoc → RiDeLub

RiDeLub,Πρεπει να πω, Κανεις Καταπληκτικη Δουλεια Με One Piece,RESPECT!!!! Αμα δεν ειχαμε και εσενα να ενημερωνεις,τι αλλο θα καναμε?? Οι Kaizoku προχωρανε καπως γρηγορα τωρα Ε???Αυτο ειναι πολυ καλο για τους νεους Φαν,Διοτι οι Kaizoku Ηταν κορυφαιοι!!! Επισης,...κατεβασα και εγω το πργραμματακι να βλεπω Fuji TV Live,και περιμενω τωρα κυριακη,Για να το δοκιμασω........(Ax,και να ηξερα Japanese!!!) Kι Παλι Αλλο Ενα Thanks Για Τα Απειρα Τεχνικα Προβληματα Που Με Εχεις Βοηθησει!!! THANK YOU VERY MUCH,OUR PROUD INFORMER!!!
Jul 16 2008 02:39
Photo

donald13 → GkLoc

Eυχαριστω πολυ καπτεν Ουσοπ! Και εσυ οτι ποθεις!!!!
Jul 15 2008 23:30
Photo

GkLoc → donald13

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hbd: Οτι Επιθυμεις Mr.Duck!!!!
Jul 15 2008 23:24
Photo

Zoro → GkLoc

Το μαθα κι εγω το referral χαρη στον tsintori που αφησε ενα vm στον trynkssj2,αρα δεν υπαρχει αναγκη.... [ουτος η αλλος θα μου λεγες ψεματα!!:P] Χαχαχα πλακα κανω Sogelopp...τα λεμε!!:)
Jul 15 2008 19:37
Photo

GkLoc → Zoro

HAHAHHA,καλη Ατακα!!! Zoro,Ακομα Δεν ξερεις Τι Ειναι τα Refellars,Εγω Ξερω,Αμα Θες θα σου πω::
Jul 15 2008 19:06
Photo

Zoro → GkLoc

Αν ηταν να παρω PS3 θα το χα παρει μονο και μονο για το GOW3 να δω και πως τελειωνει,αλλα δεν παιζω πια πολυ videogames...κυριως ταινιες/ανιμε... Αρα προς το παρων δεν με βλεπω να το παιρνω... Εσυ παρ ολα αυτα εισαι 15 προς 16,οταν ημουν στην ηλικια σου ειχα διαλυθει στα videogames!!! ...αρα μπρος... Τσακισου αγορασε το PS3 and don't get a Life!!XDXD
Jul 15 2008 19:04
Photo

GkLoc → Zoro

απλως προσθεσα Final fantasy,Smackdow vs raw,k MGS!!!! GOW FTW!!!!!!!Απιστευτο παιχνιδακι,και ανυπομονησια απιστευτη γα το 3,ομως βγαινει μονο για PS3(Dammit)σε κανουν να το αγορασεις, Εχεις PS3???Εγω θα παρω σε λιγες μερες!YATTAAAAA!!!! A Re zoro,your Memory Lacks As Much As Your Guiding Skills!!
Jul 15 2008 19:01
Photo

Zoro → GkLoc

Χαχα τωρα το θυμιθηκα οτι στο χα ξαναρωτησει και και παλι το θυμαμαι θολα! Ε με τοσα που γινονται καθημερινα μην περιμενεις να τα θυμαμαι ολα,γι αυτο εχω και εσενα!!! GOW ftw!:head: Καλα,πηγαινε φτιαξε και την λιστα και τα λεμε!!^^
Jul 15 2008 18:54
Photo

GkLoc → Zoro

Γκουχ,.......Γκουχ, δεν με εχεις ξαναρωτησει??? "Εχεις και xbox και ps2?? Γιατι μερικα παιχνιδια που εγραψες υπαρχουν μονο στο 1 απο τα 2(πχ God of War και Ninja Gaiden).. Γιατι αν ναι,κι εγω και τα 2 τα ειχα..(Ακομη τα εχω,αλλα τωρα χρησιμοποιω το ps2 κυριως)..." Ναι God of War Θεικο Παιχνιδακι,απλως απιστυτο!!!! Και θα σου απντησω,Οχι,εχω μονο Ps2,το Ninja gaiden το επαιζα Στο Gamecube!!! Παω να φτιαξω καινουργια λιστα,διοτι δεν Αναφερα παρρα πολλα!!
Jul 15 2008 18:39
Photo

Zoro → GkLoc

Oi GK εχεις και PS2 και XBOX?? Ειδα την λιστα σου με τα παιχνιδια και μερικα ηταν απο την μια κονσολα και μερικα απο την αλλη γι αυτο λεω... [βασικα κι εγω και τα 2 τα ειχα γιαυτο...] Παντως ψιλοσυμφωνουμε για τα μισα...ειδικα το God of War ειναι απο τα top παιχνιδια μου κι εμενα!!^^
Jul 15 2008 18:21