Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

GkLoc → ichigo13

Oχι Ρε Ichigo,Φευγεις και εσυ!?!?!?!?! Τεσπα,Καλες Διακοπες,Καλα Μπανια,Καλες Γκομενες,Καλα Καψιματα!! Θα σε Περιμενουμε με ανοιχτες αγκαλες Man!! :cry::bye:
Ιούλ 18 2008 14:43
Φωτογραφία

GkLoc → Nami-Swan

!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΞΑΔΕΛΦΗ!!!!!!!!!!! (Αμα Μπεις και το διαβασεις) Οτι επιθυμεις να εχεις Nami-Swan!!!!
Ιούλ 18 2008 01:59
Φωτογραφία

GkLoc → Adventurer

Thanks Adventurer!! Εισαι RESPECT!
Ιούλ 17 2008 11:35
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Oυτε Και Εμεις Θα Σε Ξεxασουμε Ποτε Zoro!!! Θα Μας Λειψουν Πολλυ Τα SUPER-MEGA-POST Σου!!! Θα Μας λειψουν Πολλυ Οι Φοβερες ιστοριες σου με εικονες!!! Θα Μας Λειψει Πολλυ Το Πρασινο!!! Τα Λεμε Great Zoro-Kun!!!:cry::bye:
Ιούλ 17 2008 01:49
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Ελα κι εμενα δεν θα ναι ευκολη περιοδος με το διαβασμα και την ζεστη!!:( [τουλαχιστον εχω καβατζωσει μερικα επεισοδια naruto για οταν δεν θα χω net!] Θα μου λειψετε κι εσεις και ολο το τρελο group και φυσικα ο Captain GK και τα αστεια του/ψεματα! Αλλα οπως και να παει,θα περασουν κι αυτες οι μερες!! {το πως δεν ξερω!!:hahaha:} Long-hana-kun GK,θα ξανακουσουμε συντομα,δεν ξεχναω κανεναν σας!!:bye::gn2:
Ιούλ 17 2008 01:45
Φωτογραφία

GkLoc → Hajime_Saito

OMFG!!!!!! Δεν το θυμομουνα,Πω,Πω,Και φαντασου ειμαι πολλυ καμενος, τεσπα,ΑΑΑΑΧ,Παντως ο Smoker Πολυ Badass,Ο Τριτος αγαπημενος μου μετα τον Usopp,Zoro!! Τα Σπαει αγρια!!!!
Ιούλ 17 2008 01:09
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Δεν ΚΑνει τιποτα Zoro,για σενα και μονο το εκανα!!:gotit: Να Με Θυμασαι και εσυ!!:cry: ΑΑΑΑΧ,What Im Going To Do Without MArimo???:nanteee: AAAAX,What A Cruel World!!!!:sadist:
Ιούλ 17 2008 01:07
Φωτογραφία

Hajime_Saito → GkLoc

Η κοπελιά μαζί με τον Smoker. Το πήρε το ποτάμι. :p
Ιούλ 17 2008 00:53
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

GK-kun,τωρα το δα!!! Πραγματικα δεν το περιμενα,φοβερος οπως παντα!!:respect: Θα θυμαμαι παντα το δωρο της τελευταιας ημερας απο τον Biggest Liar Ever,που τελικα ειπε την αληθεια!!:cry: Να σαι καλα!!:blingeye2:
Ιούλ 17 2008 00:46
Φωτογραφία

GkLoc → Hajime_Saito

ΟΜG,Σε ποιο επεισοδιο Εμφανιζετε,(Γιατι δεν τα εχω δει ολα)???
Ιούλ 17 2008 00:36
Φωτογραφία

Hajime_Saito → GkLoc

Είσαι One Piece Fan, και δεν θυμάσε την Tashigi !??!?!?!? IEΡΟΣΥΛΙΑ!!!!! XP
Ιούλ 17 2008 00:24
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Zoro,Το Δωρακι Που Ηθελες,Its Done!!!! I Would Never Let You Down!!!!
Ιούλ 17 2008 00:20
Φωτογραφία

endless_inspiration → GkLoc

οκ.......... κατι θα σκεφτω!!!
Ιούλ 17 2008 00:17
Φωτογραφία

GkLoc → Hajime_Saito

Who Is Tashigi???:nosey: Παντως Μπραβο,Καλα εκανες,:riiight:(Δεν ειναι δικο μου το Group,ειπαμε!!!:tensai:) Σπαμε φοβερη πλακα εκει μεσα,ελπιζω να περασεις καλα!!!:bike:
Ιούλ 17 2008 00:12
Φωτογραφία

GkLoc → endless_inspiration

Θα πρωσπαθησω Βεβαια,εχεις τιποτα στο μυαλο???(Διοτι εγω none) αμα ομως δεν βρεις κατι,Παντα υπαρχει η θεση της Assistan Marksman!xDDDDDDDD!! Παντως περνα και απο Group,για να δουμε μηπως προτεινουν και τιπτα αλλο οι υπολοιποι!!!
Ιούλ 17 2008 00:09