Community Status Updates
GkLoc → sintar
ναι θα του δωσω και βεβαια!!!
μολις τελειοσω One Piece,Naruto θα το αρχισω!!!
Τhats A Promise(By the biggest Liar ever!)
Jul 26 2008 00:23
sintar → GkLoc
οκ νταξει αυτα γουστα ειναι..παντως δωσε στο ανιμε μια ακομα ευκαιρια..του αξιζει!!!
Jul 26 2008 00:20
GkLoc → sintar
Για αυτο ομως μου αρεσει,γιατι ειναι ψυχακιας,Γεενικα μαρεσουν τετοιοι χαρακτηρες,Οπως Vegeta Dragonball,Gutts Berserk,και παει λεγοντας,δηλ κατι τετοιοι χαρακτηρες τους παω πολυ!
Jul 26 2008 00:19
sintar → GkLoc
προσωπικα τον προτειμω γτ ο λογος που το κανει μου αρεσει πιο πολυ(εκδικηση+να προστατεψει την αδερφη του και γτ ειναι πιο "ανθρωπινος" απο τον κιρα..επηρεαζεται απο τα συναισθηματα του,εχει ενδιασμους για αυτα που κανει και μερικες φορες χανει την ψυχραιμια του...
Jul 26 2008 00:15
GkLoc → sintar
Ειδα το πρωτο επεισοδιο,Ομως να σου πω δεν μου πολυαρεσε,και επισης δεν μου αρεσε που τα ματια του ηταν Μων=β ροζ τι ηταν,μπορει να το ξανααρχισω,ομως με τον Light δεν τον συγκτινω με τπτ@
Jul 26 2008 00:05
sintar → GkLoc
Gk αμα σου αρεσε το DN προτεινω να δεις Code Geass...αν και η 2η σεζον ειναι ongoin οποτε μπορει να θες να περιμενεις να τελειωσει για να το δεις ολο μαζι...παντως αξιζει και πιστευω θα σε αρεσει...πρωταγωνιστης ειναι παλι καποιος με τερατωδη εφυια που προσπαθει να αλαξει τον κοσμο,ομως προσωπικα μου αρεσε πιο πολυ απο τον κιρα...checkare το δν θα χασεις...
Jul 25 2008 23:58
GkLoc → MrNine
Ελα ρε,Death Note Fan και εσυ???
Αυτος στην εικονα,ο L δεν ειναι???
Παντως ειδα στο DN thread,οτι σαρεσει πιο πολλυ Light,Ετσι,Ετσι!!!
Nice to meet u!
Jul 25 2008 15:37
GkLoc → Zoro
ZOROOOOROORORORO
YOU ARE BAAAAAAAAAAAAACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZOROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
BANZAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!
Jul 25 2008 14:50
GkLoc → iristella
Πο ναι,αυτο το τελος με πηρε πολυ απο κατω,Damn mangaka!!!
Ουτε το σεντονι σου ουτε του Zoro μπορεσα να διαβασω,Τι ηταν αυτα???Τερατα!!!
Of Course ill be there!!
Jul 25 2008 14:28
iristella → GkLoc
Xαχα!!!!!!!!! Το τελειωσες τελικα το DN!!!!!! Φανταζομαι σκηνικο.... Ενα δακρυ κυλησε ε? Ασε και εγ ειχα αφρισει με το φιναλε............ Α ρε μ****α Light στην στροφη σε εφαγε ο μπασμενος..... Το σεντονι λογικο να μην μπορεσες... μονο ο Zoro την εχει την υπομονη για κατι τετοια. Και θελει και να μου απαντησει κιολας ο αθεοφοβος....... οταν λες το σεντονι μου εννοεις οτι μονο το δικο μου δεν μπορεσες???? I feel sad... Λοιπον παω σιγα σιγα να προετοιμαστω για το welcome party (αν και το κεφαλι μου με εχει τσακισει - τι τα ηθελα το ποτα χτες)...... Be there.....
Jul 25 2008 11:46
Umi no Ossan → GkLoc
Ειμαι εκει που δηλητηριασανε τον Grifith....
Λοιπον εχει ο Grifith σχεση με τα τερατα που ειχε δειξει στο πρωτο επεισοδιο που σκοτωσε ο Guts;;;;
Ο Akuma like που πεταξε το σπαθι στον Guts εχει σχεση με τον καραγκιοζη-δεν θυμαμαι ονομα, που σκοτωσε οταν ηταν μικρος;;;;
στειλε μου msn
Jul 25 2008 01:04
GkLoc → Umi no Ossan
ρε συ Douli,για ερωτησουλες για το berserk ρωτα και εμενα,Το εχω δει ολο,και εχω διαβασει ολο το manga!!!
Jul 25 2008 00:54
endless_inspiration → GkLoc
ναι κανω βλακεια και οταν τα διαβαζω παω και τα γραφω απο πανω....δλδ στο δικο μου prof.....
Jul 25 2008 00:49
GkLoc → endless_inspiration
Υosh Ok!
Good Night!!!
(Μα Πως μπορεις και καθε φορα απαντας και στο δικο σου profil αλα και στο δικο μου?)
Jul 25 2008 00:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed