Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → mihalakis21

δεν κανει τιποτα, ο τυπας ειναι Troll!!! Επισης,Ωραια η ιδεα σου για Soccer Challenge,μονο που πεφτω εγω πολυ μακρια(Κρητη)!!!Damn It!
Jul 27 2008 13:10
Photo

Seraphimon-T.K. → GkLoc

Ελα ντε....Και εγω αυτο λεω.Ντροπη τους! Πρωτη φορα εκανα τετοιο γκρουπ,και με πιασαρικο τιτλο κιολας...αυτοι θα χασουν ΧΡ
Jul 27 2008 12:25
Photo

GkLoc → Seraphimon-T.K.

Aληθεια??? ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!!!!!! Για τον καδο ολοι τους,ακους εκει να μην δεχτουν The Perviest Group Evah!!!Damn Them!
Jul 27 2008 12:18
Photo

Seraphimon-T.K. → GkLoc

Δεν κανει Τιποτα ΧΡ ειπαμε το "Ηinatas Fine Ass" ηταν μια τρελα της στιγμης ΧΡ που ηρθε να ταραξει τα νερα στα Social Groups! Απο κει κ περα μπορει να βρεθουν μιμητές:tensai: ΥΓ:υπηρχαν ατομα που τολμησαν και δεν δεχτηκαν τις προσκλησεις μου...τσκ-τσκ
Jul 27 2008 12:12
Photo

GkLoc → Seraphimon-T.K.

Α,Οκ,Νομιζα δικο σου ηταν για αυτο,Και λεω "καλα ορεξεις εχει σημερα και ανοιγει 2???" Χεχε,Thanks για Ιnvite.......
Jul 27 2008 12:08
Photo

Seraphimon-T.K. → GkLoc

hahaha~! Ναι κ εγω ακομα γελαω με τον τιτλο που εβαλα ΧΡ Σου εκανα invite. Τωρα για το αλλο μαλλον θα εννοεις το "Big Breast Junkies" που δεν ειναι δικο μου,ειναι του Jiraiya,αλλα θα του πω να σε κανει ινβ...
Jul 27 2008 12:06
Photo

GkLoc → Seraphimon-T.K.

Tωρα ειδα και το αλλο,αμα δεν σε πειραζει,κανε με και εκει........
Jul 27 2008 12:03
Photo

GkLoc → Seraphimon-T.K.

xaxax0ax0a0x0ax0ax0a00xa:hahaha: Καταπληκτικο το Groupaki, "Ηinatas Fine Ass" ΧΑΑΧΑ,Εγραψες!!!! :hahaha::hahaha: Θα μου κανεις invite??:himitsu:
Jul 27 2008 12:02
Photo

tsintori → GkLoc

Gk. Ναι τα fillers του Naruto είναι άθλια εκτός από αυτά που δείχνει τώρα στο shippuden και το ένα και μοναδικό 101. Ένα θα σου πω για αυτό, πάνε να δούνε το πρόσωπο του Kakashi.....
Jul 27 2008 10:28
Photo

GkLoc → Zoro

Ναι την ξερω,και ο Heth Ledger aπειρο Respect~~!! Ενα Οσκαρακι το αξιζει!!!
Jul 27 2008 02:46
Photo

iristella → GkLoc

Batman the Dark Knight.,,,,,,,,,,,,,,,, Joker FTW!!!!!!!! He was PRECIOUS!!!!!!!!
Jul 27 2008 02:35
Photo

Zoro → GkLoc

Το The Dark Knight GK!!! [χεχε ας πεταχτω κι εγω λιγο σαν κι εσενα!!] Το ειδα κι εγω και τις συμβουλεψα να παει να το δει της iriς γιατι ο heath ledger που επαιζε τον joker ηταν ολα τα λεφτα... [πιο καλος απ τον kira.....naniiii??:burningbe3:] Τελειως παρανοικος,τελειος απο εμφανιση και ερμηνεια και κριμα που ο ηθοποιος μας αφησε τον ιανουαριο,ακριβως αφου τελειωσε την ταινια! Ξεπερασε και τον Nicholson για μενα,αν εχεις δει το παλιο Batman... O καλυτερος Joker eva!! Τρεχα δες την προτεινω!!^^ [οπως και το ποστ μου στο death note thread συντομα....μουαχαχαχαχα...] θα σου απαντησω και στο προηγουμενο νμ σου σε λιγο!!:P
Jul 27 2008 02:35
Photo

GkLoc → iristella

Ιri?? ποια ταινια??? [Ο περιεργος]
Jul 27 2008 02:25
Photo

GkLoc → Zoro

ΟΜG!!! Μην παω στο DN και δω ΣΕΝΤΟΝΙ!!! ΠΡΟΣΕΞΕ!!!
Jul 27 2008 02:18
Photo

GkLoc → Umi no Ossan

ΑΑΑΑΧ,Πολυ παλιο,Παω να σω τι βγηκες!!
Jul 27 2008 01:20