Community Status Updates
Zoro → Radagast
Χεχε γιατι κακο ειναι??
(offtopic δεν ειμαι!!)
Btw,τσεκαρα το Lives of Others στο imdb....οντως πολυ καλη μου φανηκε(ειναι και στις τοπ50)...σε γενικες γραμμες(αν και οχι παντα)το εμπιστευομαι το imdb...πολλες ταινιες απο κει τις εμαθα...θα την δω σιγουρα το καλοκαιρι!!
Jun 11 2008 15:33
sintar → Radagast
βασικα επειδη εχω πολλα που βλεπω αυτον τον καιρο(και μεγαλα..οπως Monster) την παλευω!!ειναι και οι διακοπες τωρα που θα φυγω για αρκετο καιρο,οποτε ελπιζω οταν γυρησω να εχει προχωρησει!!!
Jun 11 2008 13:52
Radagast → sintar
Δε το έχεις δει όλο;;; ΈΛΕΟΣ :SSS Που να δεις δλδ το 21-22 επεισόδια... Εκεί είναι που λες : "ντάξει άπειρο respect μου πρόσφερε τόσα πολλά η σειρά που δεν με ενδιαφέρει πλέον ΚΑΝ να δω τι θα γίνει μετά ή ένα τέλος ρε παιδί μου. Πραγματικά δε με νοιάζει...Ήδη πήρα αρκετά απ'την σειρά.."
Θα δεις όταν φτάσεις. Φαντάζομαι πως δε συμβιβάζεσαι με Ani-kraze ε;
Θά'πρεπε όμως γιατί το επόμενο release της AC θα κάνει 1μιση μήνα πως αντέχεις;
Εγώ ήδη προγραμματίζω πότε θα το κάνω rewatch... χώρια που έβαλα άπειρους γνωστούς να το δουν και όλοι το λάτρεψαν..
PS : Πάντως όλη η ουσία της σειράς είναι στους διαλόγους, στο directing, στην ατμόσφαιρα και στο δέσιμο με τους χαρακτήρες που είναι όλοι ένας και ένας.
Jun 11 2008 13:44
sintar → Radagast
Oκ!!θα το εχω υπ οψην το 12 Kingdoms!!δν ξερω για τουα αλλους αλλα το Seirei no moribito εμενα μου αρεσε πολυ και να φανταστεις δν το εχω δει ακομα ολο...(το βλεπω απο animeclipse γι αυτο...)
Jun 11 2008 13:22
Radagast → sintar
Παραδέχομαι Sintar, έχεις το Seirei no moribito (απ'τις αγαπημένες μου σειρές) στο top10 σου.(βέβαια δε ξέρω πόσο ψηλά στο τοπ10 το θεωρείς-εγώ το έχω στα πρώτα) Λίγοι στην χώρα μας έχουν εκτιμήσει αυτό το διαμαντάκι, γενικά πολύ underrated ενώ είναι masterpiece. Ειδικά όσοι είναι κάτω από 20-22 χρονών συνήθως δε τους αρέσει και πολύ. Πάρε εκτίμηση. :)
PS : Αν σ'αρέσει fantasy setting μη χάσεις το 12Kingdoms πάντως.
Jun 11 2008 12:51
Radagast → vladx
Αν και δεν είμαι fun της πολλής δράσης πάντως, θα σου προτείνω Gungrave/Black Lagoon/Samurai Champloo(άπειρο χαβαλέ) αν δε τα είδες ήδη.
Κι ίσως κάνα Cowboy Bebop αν θες κάτι που τα συνδυάζει όλα αλλά έχει και αρκετή δράση.
Επίσης καλές επιλογές τα "Sword of the stranger", Aachi&Ssipak, Baccano!, Karas, για πολύ action.
Jun 11 2008 00:50
Radagast → Zoro
Καλά αυτό το Game Zoro ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ απλά....
O Ορισμός του Spam-game.
Και η μαύρη τρύπα είναι πιο χρήσιμο thread.
PS : Καμμένος είσαι ρε Sintar. :P
Τσουρουφλίστηκες κάνε καμιά αλλαγή στο game πριν φάει lock.
Jun 10 2008 23:19
Zoro → Radagast
Ε,ειναι που λειπουν οι mods:hehe:
Οταν μπει καποιος υπαρχει μια μεγαλη πιθανοτητα να κλειδωθει...αν οχι σιγουρα...
(γιατι οντως ειναι λιγο too easy!!:'D)
Jun 10 2008 22:58
Zoro → Radagast
Καταρχας αυτο που εννοει η Eri(και εν το μεταξυ το κανουν κι ολοι οι mod/admin,δεν ξερω γιατι ειναι τοσο κοινο!!) ειναι οτι οταν σου γραφω visitor message και θες να απαντησεις,την απαντηση την βαζεις στο profile μου κανονικα για να την δω...απαντωντας στο δικο σου παλι μπορει να ξεχαστω και να μην την δω...αλλα μην ανυσηχεις εχω συνηθησει πια:P
Τωρα για το αλλο,μπα,δεν εχω ξεκινησει ακομη,αλλα η εικονα ειναι δυσκολη(ηθελα να βρω καλυτερη αλλα απο internet και ακομη απο την ιδια την ταινια,αυτη ηταν η καλυτερη που βρηκα δυστυχως...καιρο ηθελα να την βαλω..)...
Σε περιπτωση που δεν δω συμμετοχη εχω και μια 2η πιο ευκολη:)
Btw κατεβασα το ultimate anime σου να το χω ετοιμο για το καλοκαιρι...κανονικα A-Kraze,καλη ποιοτητα(πρωτη φορα που σειρα μονο 26 επεισοδιων θα μου παρει 2 DVD!!:oo:) και οντως η μουσικη της αρχης τα σπαει κανονικα!
Οι χαρακτηρες και τα τοπια μου φανηκαν ετσι κι ετσι(καλοσχεδιασμενα μεν,αλλα οχι εντελως του γουστου μου)αλλα δεν κρινω μια σειρα πριν την δω,το ξερω απο πρωτο χερι....ακομη και το berserk μου φαινοταν παραξενο απο τις 1-2 αρχικες ματιες και οταν το δα κανονικα,κολλησα!
Επισης κατεβαζω και το Monster τωρα...και μετα το 12 Kingdoms...
Αλλα καλοκαιρι θα τις δω....κατα Αυγουστο(και θα σου πω τοτε!):)
Jun 10 2008 20:45
Radagast → Zoro
Zoro πως και είσαι στις καλές σου έγινε τπτ;
Έγραψες τπτ καλά σε εξετάσεις ξέρω γω; :P
Jun 10 2008 20:36
Radagast
Ναι και γω πιστεύω πως πρέπει να την έχεις δει, απλά δεν έβαλα επίτηδες κατατοπιστική εικόνα. :P (Δε κατάλαβα τι εννοείς πάντως γι'αυτό που είπες για Zoro)
Jun 10 2008 14:16
Erisadesu → Radagast
ti apantas sto diko sosu re su meta pws 8a na dei o zoros tin apantis sou?
exw skasei tin kserw tin exw dei tin tainia alla den moprw na ti 8imithw me tipota.
Jun 10 2008 14:02
Radagast
To avatar einai "homemade" apo seirei no moribito. Kai na deis to avalon aparadekte apo Iaponikes tainies. To monster NAI einai kalo "synexeia", se kamia periptosi de kanei koilia kai se kamia periptosi den exei part 1 h 2 h 3. San ena tha to deis alios den exei aksia. Oso proxoras toso pio poli tha su aresei. (Ap'ta liga anime poy to kathe extra epeisodio anevazei thn istoria, kai to character development se poronei akomh perissotero oso proxoras sthn seira - oloi oi xarakthres enas kai enas kai poli alithofaneis).
PS : Κάποιος να μου πει πως στην ευχή καθαρίζω τα visitor messages γιατί έχουν γίνει άπειρα. Με delete και πάλι δεν γίνεται clear η σελίδα. :oo:
Jun 07 2008 01:27
Zoro → Radagast
Nop..(τωρα θα μου πεις και για το avalon δλδ??:hihi2:)
Btw,το ava σου απο που ειναι??Monster??
(και κατι που μου ηρθε τωρα,θεωρεις οτι το monster διατηρει ολη την ποιοτητα του μεχρι το τελος??μην εχουμε κανα part 1 και part 2 δλδ.......οχι οτι δεν θα το δω κι ας ειναι ετσι,απλα για να ξερω ρωταω...)
Jun 06 2008 21:09
Radagast
Εννοείται πως είναι κανονική ταινία.
Ο Mamoru Oshii έχει κάνει αρκετές live-action ταινίες δε το ήξερες? Χαρακτηριστικά να σου πω πως το αριστούργημά του στις κανονικές ταινίες είναι το Avalon. Ελπίζω να το έχεις δει.
Jun 06 2008 19:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed