Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → Radagast
OK θα το χω υποψην για το μελλον και παω τωρα να δω μερικα screenshots...
Χεχε κατα τ'αλλα καλυτερα να την κανεις μεχρι να ηρεμισουν τα νερα...XD
Ιούν 14 2008 01:33
Radagast → Zoro
Ωχ δε με σηκώνει το κλίμα μου φαίνεται, somebody is gonna take my head.:deadga6:
Anyway Zoro να δεις το Planet terror- χαβαλέ των anime για να προσκυνήσεις απλά Κορεάτες. :) Don't miss it. (Τα screenshots πραγματικά δε λένε τπτ, το θέμα είναι να το ζήσεις αλλιώς no meaning-ούτε το διαστροφικό-άρρωστο σενάριο δε μπορεί να το φανταστεί ο νους σου-Αμφιβάλλω αν από screenshots θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Είναι απ'τα shows που μόνο αν πετύχεις κάνα 5λεπτο σφαγής θα καταλάβεις..)
Ιούν 14 2008 01:06
Radagast → Zoro
Samsung 24" για PC (wide screen 1920x1200)
full hd 1080p,contrast=10000:1,5ms,HDMI,2xusb για περιφερειακά κτλπ.
Πως την κόβεις;; :P
Δες πιο κάτω για τις εξετάσεις. :P
Ιούν 14 2008 00:29
Zoro → Radagast
Ωωωω τα ποτα σε πηραξαν λιγο οντως!!
Τεσπα,οθονη TV ή PC???Φαση παντως,ωραιες 24"!(ειδικα για καμμενους σαν του λογου σου!!)
Τελικα δεν μου πες,ολα ΟΚ η εξεταση??
EDIT:Αι αι,παντως καλυτερα να ναι ολη η ταξη παρα μονο ενας..την εχω παθει κι εγω παρομοιως παλια..(ε ρε πανελλαδικες φυσικης 3ης λυκειου,αναμνησεις!!)...
Καλη επιτυχια οπως και να χει!
Καλο καψιμο με την οθονη,τα λεμε(την κανω κι εγω,γελασα αρκετα!!)
EDIT2: (ειδες που εμαθα να κανω edit,αντε και η αλλη:P..ελπιζω να το δεις μονο)
Τζαματη!!Μεγια!
Βασικα απο την 2η σειρα δεν τα ξερω ολα,μερικα ηταν πολυ τεχνικοι οροι για μενα,αλλα και μονο που ειναι 24" Samsung FHD πιανω το νοημα!!
Προβλεπω γερη πορωση το καλοκαιρι!!Και μετα ολο παραπονιεσαι οτι ειναι μουφα η κατασταση σου...μια χαρα θα σαι;)
Καλo avalon!
Ιούν 14 2008 00:23
Radagast → Zoro
Χαχα την πάτησε η Iristella αυτό δε το περίμενε με τπτ. :P
Νευρίασε πολύ μου φαίνεται οπότε κάτι μου λέει πως θα πάω σύντομα στο "Mu".
Πω δε νιώθω την κάνω μου φαίνεται.
Θα τεστάρω την new οθόνη μου(24" χεχε) με μια προβολή 720p Avalon μου φαίνεται και μετά ύπνος. Όσο αφορά το μάθημα ότι νά'ναι γράψαμε μας έσκισε, παίζει να μη πέρασε κανείς αν και εγώ κρατώ ελπίδες μήπως και το πέρασα. Τη Δευτέρα θα μάθω.
Ιούν 14 2008 00:21
iristella → Radagast
Δεν θα πω τπτ περισσοτερο....Μικρο ονομα ξερω, περιοχη ξερω και ειμαστε και κοντα, occupation ξερω, ηλικια ξερω.... Δεν ειναι τιποτα λιγο ψαξιμο ακομη και δυο λεξουλες στο τετραδιακι.... Aκους εκει misa.....
[B][U]ΕDIT 1) [/U][/B]Zoro παιδι μου εχω και ονομα (Νιck στην συγκεκριμενη περιπτωση).... και ειδικα για σενα Iristella - sama η hime η kami εν συντομια........
Ιούν 14 2008 00:14
Zoro → Radagast
Χαχαχα εγραψες!!!
Thanx για την υποστηριξη (Ι guess!)...
Το 2ο μερος μ'αρεσε και ακομη περισσοτερη,οχι μονο εβαλες το ονομα της αλλα την ειπες και Misa,θελω να δω τι θα πει μολις τα δει!!
(plz μην τα editαρεις ασ τα οπως ειναι,θα χει γελιο!!)
Φοβερη παραγραφος παντως...mascot του forum κι εγω!!(και "η αλλη" σιγα σιγα)
Anw,τι λεει,πως πηγε η εξεταση??
Ιούν 13 2008 23:57
Hellraider → Radagast
Αμαν τοσο καλοι ειναι?Με εκανες να νιωσω ασχημα που πρωτη φορα τους ακουσα σημερα...
Ιούν 13 2008 22:09
Radagast → Hellraider
Ρε καμμένε αμφιβάλλεις για PSNR?
Για να καταλάβεις PSNR>>> THORA>>>ALL αλλά δε παίζει ρόλο πλέον μιας και έχουν κάνει disband πλέον. Αλλά ότι υπάρχει εννοείται!! (πχ Planetes, Rahxephon movie)
Ιούν 13 2008 22:06
Radagast → Zoro
Χαχα, άραξε ρε απόγεμα γράφω άλλωστε. ^^
Θα συνεχίσουμε τη συζήτηση το Σ/Κ βασικά. :)
Ιούν 13 2008 01:13
Zoro → Radagast
Καλη ταινια λοιπον!!!(ρε καμενε ετσι προετοιμαζεσε για αυριο??)
Παντως ναι,με μας δεν προκειται να διαβασεις,γι αυτο και σε αφηνω(θα το χω βαρος αν δεν γραψεις καλα αυριο,λογω της pm/vm συζητησης μας!)
Καλη επιτυχια για αυριο λοιπον,we'll keep in touch!!(για οσο δεν εχω εξετασεις...μετα ποιος με βλεπει δυστυχως....αντε να τελειωσουν οι μαμημενες εξετασεις!!)
Ιούν 13 2008 00:56
Radagast → ichigo13
Thnx, αν και το βρήκα μόνος τελικά μετά απο ταλαιπωρία αυτό με τα link images.
Anyway δεν έχει σημασία το τι κατάλαβες τόσο αλλά το τι βίωσες όταν το είδες!
Μερικές φορές μετράει πιο πολύ το τι νιώθεις όταν βλέπεις κάτι surreal παρά να του δώσεις μια λογική εξήγηση! Δεν είναι το παν στη ζωή να τα βλέπουμε όλα ως λογικά και να θέλουμε μαθηματική εξήγηση! Και ναι το ακούς αυτό από κάποιον που ήταν Μαθηματικό 4 χρόνια! :P
Ιούν 13 2008 00:12
Radagast → Zoro
Χαχα έλεος ρε Ζορο, πω με σας δε θα διαβάσω ποτέ μου φαίνεται. :P
anyway ναι μου το κάψατε το προφίλ αλλά νταξ δε πειράζει δε χαλιέμαι.
Καλά νά'μαστε! ^^ Καλά ναι έλεος εσυ ειδικά με την Iristella θέλετε private group χλρότατα. :) Φτου περνάει η ώρα και θέλω να δω και την καθιερωμένη μου Ιαπωνκή ταινία πριν κοιμηθώ. :P
Ιούν 13 2008 00:09
Zoro → Radagast
Χεχε να το το αθωο μουτρακι!(το πιο καλο κοριτσι του site,λεμε τωρα:hehe:)
(για ποιον λεει στο τελος αραγε?!:P)
Καλα φιλε μου Radagast(ή radaquast οπως λενε μερικες) το προφιλ σου αρχιζει και μοιαζει στα δικα μας...καλως ορισες στο group(α πρεπει να ανοιξουμε group για εμας τους γραφιαδες εδω που τα λεμε!!μου ρθε ιδεα:hehehe:)
Ιούν 13 2008 00:04
ichigo13 → Radagast
Radagast όσο αναφορά το Rate thy neighbour που ρώτησες γιατις pics απλά πηγαίνεις και πατας δεξί κλικ στην εικόνα του av σου και διαλέγεις την επιλογή προβολή εικόνας μετά κάνεις copy το λινκ και είσαι έτοιμος βάζεις την εικόνα μέσα στο spoiler!
Το ίδιο και για την sig!
Aυτά!Btw είδα το Labyrinth Tales αλλά δεν κατάλαβα πολλά παρά μόνο την τελευταία ιστορία και η οποία μου άρεσε πιο πολλύ απο τις άλλες!Πειράζει?
Ιούν 13 2008 00:03

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται