Community Status Updates
Tea-chan → Zoro
Αγαπητέ μου marimo, πώς είσαι; Ελεύθερος και χαλαρός;
Να σε πω, βλέπω ότι αρχίζεις το Naruto; Doushite; Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Γιατί θες να μπεις σ'ένα από τα πιο πυροβολημένα fandom του κόσμου;
Έχω καταβροχθίσει πολύ πράμα από το manga One Piece... έφτασα Thiller Bark! O Brook είναι αξιολάτρευτα αηδιαστικός! XD
Jul 24 2009 09:44
Zoro → Tea-chan
Ω ναι, ελεύθερος [SIZE=1](για κάνα μήνα, μην φανεί ότι θα την αράξω τώρα!!)[/SIZE] επιτέλους! Thankies, τύφλα να 'χει ο Mel!! :joyful:
Αχά για το OP manga, αυτό όντως παίζει... βασικά να σου πω την αλήθεια τα έχω ψιλοχάσει με την ταινία... που ξανακούστηκε ταινία μόνο για manga readers;; :erk: Άσε που θα χάσουν τόσο κόσμο στις προβολές, οι anime watchers είναι στάνταρ περισσότεροι πιστεύω... θα λέει απ' έξω "spoilers inside, YHBW"?? :nanana:
Τέσπα θα δείξει, πάντως θεώρησα και την μικρή πιθανότητα να έλεγες ότι το OP τελείωνε κανονικά πριν, γιατί, αν έχεις δει καθόλου τα τελευταία γεγονότα, σαν να άρχισε επιτέλους να πηγαίνει πιο γρήγορα και να μην δίνει πληροφορίες με το σταγονόμετρο πια, γνωρίσαμε και τους 3 admirals, είδαμε όλους τους schichibukai και ήδη ξέρουμε τους 2 από τους 4 yonkou! (αν σου λένε τπτ τα ονόματα αυτά! XD) .... οπότε, τυπικά, αν ήθελε να δώσει ένα γρήγορο τέλος θα μπορούσε να το προλάβει, χάλια και χωρίς λόγο μεν, εφικτό δε! Αν ήμασταν στα παλιά γεγονότα, CP9, Thriller Bark κλπ, με τίποτα!!
Berserk, χαίρομαι που κι εσύ Luca fan... καλύτερα δεν θα μπορούσα να τα έχω πει, συμβαδίζουμε κι εκεί!! :wooi2: Για την Casca να σου πω την αλήθεια όμως εγώ την αντιπάθησα κιόλας... οκ δεν είναι όπως Guts/Luca να αντέχει τον κόσμο γύρο της, αλλά την βρήκα πολύ παθητική (από το pathetic :P), με την έννοια ότι επειδή ζήλευε που ο Griffith προτιμούσε τον Guts έριχνε το φταίξιμο για όλα σε αυτόν, μετά εξαιτίας της που πήγε στην μάχη με περίοδο και κινδύνεψε να πεθάνει, την σώζει ο Guts και το ευχαριστώ ήταν να αρχίσει να του πετάει μαχαίρια και αντικείμενα, φεύγει ο Guts με δική του θέληση από τους Hawks και παρατάει με δίκαιη μάχη τον Grif [SIZE=1](και είχε ακούσει κι αυτή πως τους έβλεπε όλους ο yaoi)[/SIZE] και ένα χρόνο μετά αυτός φταίει που χάλασαν οι Hawks και αρχίζει να τον χτυπάει συνεχώς, ενώ επιχειρεί να αυτοκτονήσει, ερωτεύεται τον Guts, όμως ένα κομμάτι μέσα της συνεχίζει να θέλει Grif... τέλος, παθαίνει αυτό που παθαίνει και συνεχίζει να του είναι εμπόδιο και να μην αναγνωρίζει αυτά που κάνει γι' αυτήν, έστω και άθελά της... ε, το ποτήρι ξεχείλισε, χαρά στην υπομονή του, ο τύπος είναι άγιος! :smokingg:
Ότι τον κατσάδιαζε να πω οκ, αλλά κι εσύ πρέπει να παραδεχτείς ότι δεν περιορίζονταν εκεί, αλλά έμπλεκε και προσωπικά αισθήματα στην μέση! Schierke καλούλα και πλάκα έχει όντως που τον βλέπει σαν πατρική φιγούρα (όχι και loli o Guts, που μου είχες πει παλιά στο thread XD), αν και προτιμώ πρώτα Serpico (μ' αρέσει το αλεπουδίστικο στύλ που έχει, φαινομενικά αφελής, αλλά... μέχρι να ανοίξει τα μάτια του!!), Ishidoro (ο καλύτερος σύντροφος που μπορούσε να βρει ο Puck!) και Farnese (τεράστια βελτίωση από την αρχή όπου δεχόταν τυφλά ότι της έλεγαν, ενώ ήταν ένα κακομαθημένο παιδί, και αυτό μου άρεσε... και ναι, καμία σχέση με Integra πια!).
Σεντόνι over, καλή δουλειά λοιπόν, πάω κι εγώ να χαρώ την ελευθερία μου!! :drink:
Jul 21 2009 13:42
Tea-chan → Zoro
Κατ'αρχάς, τί μαθαίνω; Τέλος η εξεταστική για πάρτη σου; Άντε, καλά να περάσεις! :)
Κατά δεύτερον, ήθελα να πω ότι η ταινία θα ήταν το τέλος του συγκεκριμένου arc στο manga, δε το είπα καλά, ναι. Gomen.:emptyonexg1: Έχω διαβάσει στο Livejournal (μόλις βρω link σου το δίνω) ότι ο Oda έκανε δήλωση ότι το One Piece θα αλλάξει από το νέο έτος. Δεν είπε ότι και καλά, θα το τελειώσει! Ούτως ή άλλως, story-wise, έχει πολλά ακόμη να πει.
Και μιας έχω χρόνο εύκαιρο, σχετικά με τα θυλικά του Berserk, νομίζω ότι έχουμε την ίδια στάση με τα αρσενικά: όπως είπες κι εσύ, η Luca ήταν struggler. Όχι με σπαθιά και τα λοιπά, αλλά με το σώμα της ως πόρνη. Ακολουθεί το ίδιο μοτίβο που έθεσε ο Miura και στον Gutts (και σε πολλούς άλλους πρωταγωνιστές του), αυτόν που αγωνίζεται και πληγώνεται για να επιβιώσει. Γι'αυτό η Luca είχα μια κάποια καλή κατάληξη (καλύτερη από πολλών, αλλά όχι happy ending, μιας και ο κόσμος του Berserk είναι θηριοτροφίο σκέτο). Είναι σηνείδητοποιημένη, ρεαλιστική, αλλά και αγωνίστρια της ζωής που δε τα παρατάει.
Και ναι, είναι κι εμένα από τις αγαπημένες μου! Μακάρι όλες οι ηρωίδες των anime/manga να ήταν έτσι και όχι οι λεγόμενες "Τsundere" ή οι παγοκωλώνες σαν την Integra! Αυτή ήταν πραγματικά δυναμική γυναίκα!:riiight:
Από τις άλλες, τη Casca Τη λυπάμαι, αλλά δε την αντιπάθησα ποτέ, μιας και ήμουν με το μέρος της όταν κατσάδιαζε τον Gatts. :nosey: Πρέπει να παραδεχθείς πως είχε δίκιο, ο Gatts ΗΤΑΝ ένα θηρίο που έβαζε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Τη Fanrnese στην αρχή ήθελα να τη χτυπήσω! :erk: Μου θύμιζε απίστευτα την Integra, κολλημένη σε ένα στείρο, τυφλό καθήκον, σεξουαλικά αρρωστημένη, αλλά ταυτόχρονα και ερωφοβική που καταφέρνει να κρύβεται λόγω της υψηλής θέσης που κληρονόμισε από τον μπαμπά... ΑΗΔΙΑ!:puke: Ευτυχώς, η Farnese στρώνει μετά... η Integra μένει η ίδια μέχρι το τέλος!:madtodeath:
Και όπως ήταν αναμενόμενο, λατρεύω τη Shrieke!:awww: Μου αρέσει τρελά που είναι ένας συνδιασμός γνώσεων και απειρίας, που κάνει και γκάφες, που είναι τόσο γλυκειά...
Αυτά... και τώρα, πίσω στη δουλειά, να βγάλουμε και κανένα φράγκο!:hero:
Jul 21 2009 08:47
Zoro → Tea-chan
Και κάποια που ξέχασα να σχολιάσω πριν:
[quote=Tea-chan;327112]Και δεν έχω τον Oda για κάποιον που απλά θα επαναλάβει ότι έγινε με τον Arlong (φεύγει η Nami μακρυά από τα παιδιά γιατί έχει ένα μυστικό, θέλει να τους διώξει για να τους σώσει, αλλά ο Luffy και οι άλλοι καθαρίζουν και αυτή γυρνάει).[B] Έχω την εντύπωση ότι θα φύγει για πάντα από την ομάδα... [/B][/quote]
Hidoiiiii~ :nanana: Αν έκανε κάτι τέτοιο θα ήταν [B]το[/B] jawdrop, αλλά όλα τα περιμένω από τον τρελoda πια [SIZE=1](romance above all!)[/SIZE]!!
[quote=Tea-chan;327112]Επίσης, έχουμε κανένεα νέο για το γεγονός ότι η ιστορία της ταινίας θα κολλάει με του manga; Ο Oda είχε πει ότι από το 2010 το One Piece θα αλλάξει πολύ. Λέτε να βγάλει κατάληξη του manga στην ταινία;
Λέω εγώ τώρα... [spoiler][SIZE=1]Θα ήταν το ιδανικό τρικ για να αναγκάσει κόσμο να ασχοληθεί και να βγάλει πιο πολύ χρήμα, πάντως...:nosey:[/SIZE][/spoiler][/quote]
Τι λε ρε, δλδ αν κατάλαβα καλά υπέθεσες ότι αυτά τα Χριστούγεννα το OP θα λάβει τέλος, πιο πριν από Naruto και Bleach, που υποτίθετε είναι πιο κοντά κανονικά; Τόσα που έχει να μας δείξει ακόμη απίθανο μου φαίνεται, εκτός κι αν το 'χει ήδη σχεδιάσει και τα στριμώξει όλα, αλλά και πάλι... δύσκολο! Πέραν αυτών έχει και στόμα(τα) να θρέψει!!
Εκτός πάλι κι αν κατάλαβα κάτι άλλο!! :stubborn:
Btw απέκτησες σύντροφο στην αλυσίδα... αν βρεθεί και τρίτος μέσα στη βδομάδα το βλέπω για seal the deal, ωραίο καλοκαιράκι θα περάσεις! :Blissfull:
Jul 20 2009 17:49
Tea-chan → Zoro
Κι εγώ ελπίζω να μπουν άτομα... αλλά συνήθως, μετά το Σαβ/κο φαίνεται το ενδιαφέρον. Θα δούμε...
Jul 20 2009 13:41
Zoro → Tea-chan
Το μόνο κακό είναι ότι, απ' όσο ξέρω, θέλει τουλ 3 άτομα για να ξεκινήσει μια αλυσίδα, μακάρι να μαζευτούν σύντομα κι άλλοι 2 λοιπόν :(... εκτός κι αν μπορεί να υπάρξει ατομική αλυσίδα! XD
Κατά τ' άλλα καλά φαίνονται τα επεισόδια, τα 1080p δεν ξέρω αν θα υποστηρίζει το pc σου (αν δεν κάνω λάθος κι εσύ laptop έχεις), μιας και σε μένα κολλάνε, αλλά το πολύ πολύ ξανακατεβάζεις τα επεισόδια αυτά σε μικρότερη ευκρίνεια... άλλωστε είναι λίγα, λέει.
Σαν groups φάνηκε ΟΚ γενικά... άντε να αρχίσουμε συζητήσεις αλά Μπερζέρκ κι εδώ! :P
Jul 20 2009 13:18
Tea-chan → Zoro
YAY!!! Ήδη δήλωσα συμμετοχή, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα το αρχίσω! [IMG]http://a.deviantart.net/avatars/t/a/tarddanceplz.gif[/IMG]
Jul 20 2009 08:54
Tea-chan → Tsunade-sama
Ευχαριστώωωω...!
Και, τι μαθαίνω; Ιταλία;; Άντε τυχερή..! Αν και μαντεύω ότι θα το δεις το vm αφού γυρίσεις! Τέσπα, ελπίζω να περάσεις καλά!
Jul 20 2009 08:53
Zoro → Tea-chan
[B][URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=327040#post327040"]Χαρ Χαρ ^^[/URL][/B]
[SIZE=1](μάλλον θα το έβλεπες και πάλι, αλλά να το σιγουρέψουμε!! XD)[/SIZE]
Jul 20 2009 01:35
Tsunade-sama → Tea-chan
Χρόνια πολλά κοπέλα μου για χθες...sorry για την καθυστέρηση!:nod2:
Όπως είπα κ στον marimo αφήνω το Berserk σε παύση καθώς φεύγω διακοπούλες :wooi2:
Σου εύχομαι να έχεις ένα όμορφο καλοκαίρι όπου κ αν πας κ να λιώσεις στις βουτιές!!!
Jul 19 2009 17:05
Cassiel → Tea-chan
Χρόνια πολλά Αναστασία και ότι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί:hbd:.Άργησα μια μέρα επειδή χθες δεν ήμουν σε θέση για οποιουδήποτε είδους posting και δεν μπήκα γενικά στο net.Να περάσετε καλά σήμερα:).
Jul 19 2009 10:01
Zoro → Tea-chan
Χαίρομαι που σου άρεσαν, ειδικά η πρώτη εικόνα είναι home made από mix της εικόνας με τα τέρατα και μιας άλλης που ο Alucard λέει την φράση, αλλά δεν περίμενα να ταιριάξει τόσο καλά!! [SIZE=1](photoshop skillz lvl1 -> lvl2 εξελίσσομαι!)[/SIZE] :wooi2:
Για την Integra ναι, άλλωστε πρέπει να είναι η μόνη που έχω δει να λέει με τόση περηφάνια ότι είναι virgin, τότε που έδινε το αίμα της στην Seras!! :hahaha: Και γενικά, τα ρούχα που φοράει δεν την πολυβοηθάνε... heck, δεν ξέρω αν σου είχα πει, αλλά όταν πρωτοείδα την σειρά των 13 επεισοδίων, επειδή την φώναζαν Sir Integra, νόμιζα άντρας ήταν τελικά!!
Και ναι, την πάτησα! Ξέχασα ότι ήσουν υπέρ της master x student σχέσης... :if: έχω περιέργεια πιο κει να δω πως "δένεται" και ο Alucard μαζί της, γούτσου γούτσου :orly:... ώστε η Pip x Seras είναι μονόπλευρη σχέση, μμ μπορώ να φανταστώ ποιος είναι ο "love fool" πάντως! [SIZE=1](δυστυχώς έχω φάει κι άλλο spoiler για τον Pip, poor guy :frozen:)[/SIZE] ... πλάκα πλάκα το 6ο OVA πρέπει να βγήκε αν δεν κάνω λάθος, άρα με λίγη τύχη σε ένα-ενάμιση μήνα θα το δούμε μεταφρασμένο!!
Για την Girlycard ναι, η πλάκα είναι ότι την είχα παρατηρήσει, στους τίτλους τέλους του 1ο OVA νομίζω, δεν περίμενα να παίξει ξεχωριστό ρόλο, νόμιζα άλλη μια του Last Battalion ήταν και μου έμεινε καθαρά λόγω μαλλιού, που θύμιζε απίστευτα Robin... τέτοια τροπή δεν την περίμενα... :sigh2:
[spoiler][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/8590/alucard5b25d.jpg[/IMG]
[IMG]http://img31.imageshack.us/img31/9785/robinface20.jpg[/IMG][/spoiler]:dazed: :terror2:
Τέρμα τα βρικολίστικα, αλλάζουμε θέμα (ω ναι, πάλι θα το κάψουμε σήμερα! XD)... 10η ταινία, όχι απλά γενική συζήτηση, αλλά και ολόκληρο [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=6627"]thread[/URL] έχουμε ανοίξει, προσοχή spoilers!!
Απ' όσο ξέρω ο Oda γράφει μόνο το σενάριο, άλλωστε δεν τον κόβω για σκηνοθέτη, αλλά ναι, αναμένεται να είναι η καλύτερη από τις 10, και ήδη η 4η και η 7η ήταν πολύ καλές imo! Όταν δεις το anime δες τουλ αυτές τις 2, αν και όλες λένε γενικά! (η 4η είχε την καλύτερη ιστορία από τις ταινίες και ειδικά η 7η είχε ένα fanservice, άστα, [URL="http://img33.imageshack.us/img33/420/noche.jpg"]αυτό[/URL] τα λέει όλα, παραδέχεσαι; :nbleed:)
Μετά είχαμε την 8η και την 9η που ήταν recaps των Arabasta και Drum Island arcs και, αν και είχαν κάποιες extra σκηνές που άξιζαν, σαν σύνολο δεν τράβηξαν τόσο, γεγονότα που είχαμε δει ήδη... η 10η ενώ αναμένεται win πριν καν κυκλοφορήσει, Oda = seal of quality... και ναι, θα σχετίζεται με την πλοκή, θα περιμένουν να φτάσει σε κάποιο σημείο το anime ή manga (dunno σίγουρα, μπέρδεμα ποιος θα μπορεί να την δει!) και μετά θα προβάλλουν αυτήν!! :wooi2:
Τέλος, ένα θέμα που μου ήρθε αυτές τις μέρες: φαντάζομαι θα συμφωνείς ότι το όσο το Berserk έχει αξιοθαύμαστα αρσενικά [SIZE=1](κυρίως Guts, αλλά και Serpico και Judeau, άντε και Griffith λόγο καλού villain! Μέχρι και ο Ishidoro, που έχει πλάκα!)[/SIZE] άλλο τόσο δεν έχει θηλυκά! Κάτι [SIZE=1][SIZE=2]κάνει η Farnese και την πάω τελευταία, άντε λίγο η Schierke, Casca δεεεεννν, από πάντα![/SIZE] (παρ' όλο που ταιριάζουν μαζί!)[/SIZE]
Υπήρχε λοιπόν ένα θηλυκό στο arc με την Ιερά Εξέταση, αν θυμάσαι, η [URL="http://img268.imageshack.us/img268/5549/berserkv19c01p007copy.jpg"]Luca[/URL], που πρέπει ως τώρα να είναι η fave μου κοπέλα της σειράς, δεν είχε πολύ paper time [SIZE=1](όπως λέμε screen time :'D)[/SIZE], αλλά όσο την έδειξαν ήταν απίστευτη, σαν μια θηλυκή Guts την έβλεπα, με πολύ θέληση να ζήσει, παρά της δυσχέρειες της ζωής της και όμως ούτε μια φορά δεν την είδα να κλαίει! Αντιθέτως, μιας και δεν είχε την δύναμη του Guts, ζούσε την ζωή της με τα μέσα που της έδωσε η φύση (πόρνη ήταν btw!), αλλά προσπαθούσε να ικανοποιεί όλους τους γύρο της, συγκεκριμένα τις κοπέλες γύρο της και μέχρι και με αριστοκράτη τα είχε! Πάντα χωρίς κανένα παράπονο από την ζωή της! Μέχρι και ο Skull Knight, που την έσωσε, νομίζω της είπε κάτι για το φως που είχε μέσα της! :wooi2:
Την θυμάσαι καθόλου; Εσύ από Berserk females έχεις faves (Farnese, Schierke κλπ) ή μπααα, αυτή η σειρά είναι για τα αγοράκια της; :orly:
Αυτά! :hot: Sorry για την έκταση για άλλη μια φορά, αλλά όταν μου έρχονται τέτοια θέματα με άτομο που έχει παρόμοια ενδιαφέρονται δεν μπορώ παρά να τα γράψω!! :nanana:
Χρόνια Πολλά για άλλη μια φορά και μην ανησυχείς... ! Γνωρίζω το πόσο θέλει να γράψεις ένα τέτοιο vm, αν έχεις πολλά να πεις... Ι just did! :terror2: [SIZE=1](άλλωστε ακόμη εξεταστική έχω για μερικές μέρες... take your time!!)[/SIZE]
ΥΓ: Είδα το post του Dante [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=326802#post326802"]εδώ[/URL], σήμερα το πρωί, αγουροξυπνημένος ήμουν κιόλας και νόμιζα εσένα είπε στην αρχή, χρόνια πολλά στην Seras μας, λέω omg την μάθανε όλοι; Τι σου κάνουν τα καμένα εγκεφαλικά κύτταρα!! :hahaha:
Jul 18 2009 12:43
Tea-chan → Zoro
Και τώρα κάτι άλλο:
[B]
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=SR5SBQ-jtNM"]ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ;;;;;;;;;;;;;[/URL]
[/B]
Και είναι αλήθεια ότι τη σκηνοθετεί ο Oda;;; Κι ότι κολλάει με την αυθεντική ιστορία;;
OMG, έμεινα μ@λ@κ@$ λέμε!:dazed:
[SIZE=1]Εχμ, μήπως να το ρωτούσα στο One Piece Γενική συζήτηση; Ή έχει ειπωθεί ήδη;[/SIZE]:nerd:
Jul 18 2009 07:57
Tea-chan → Zoro
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Ώχου μάνα μου, το νεφρό μου... τό'δα και 8 το πρωί, θα πάθω τίποτα...! Ωχ...:hot:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!:wooi2::wooi2::wooi2: Δε ξέρετε πόσο χαρούμενη με κάνετε με τις ευχές σας, όλοι σας και πιο πολύ εσύ, επειδή είσαι φιλαράκι! [SIZE=1]Κυρίως επειδή δε θα γιορτάσω τίποτα...:uhh:[/SIZE]
Ρε πανάθεμά σε με τις εικόνες, μου κόπηκε η χολή!:oo: Τη Integra μη περιμένεις ποτέ να τη δεις έτσι, μόνο σε fanart είναι ωραία... αγρότερα, γίνεται ακόμα πιο αρσενικό.:oo: Ω ναι!
Και μη μου βάζεις τη Θεά μ'αυτή τη σκρόφα! :smokingg:
(BTW, o Pip και η Seras είναι εντελώς μονόπλευρο ζευγάρι... αλλά δε δίνω spoiler!) Το αγαπημένο μου εμένα είναι [B][URL="http://www.anime.gr/forums/picture.php?albumid=336&pictureid=5805"]αυτό[/URL][/B], μιας και αποκτούν πολύ στενή σχέση (αν και όχι της φύσεως που θά'θελα... χμ, ναι) Αλλά και το SerasxPip μ'αρέσει, έχουν πλάκα!
Α, κάηκες κι εσύ με τη Girlycard, ε; Ωραία, να γίνουμε πολλοί! [SIZE=1]Όταν το είχα δει κι εγώ έψαχνα το σαγόνι στο πάτωμα μια ώρα![/SIZE]
Δεν απαντώ επειδή έχει πέσει πολλή δουλειά στο γραφείο... πηγαινοέρχομαι και Θεσ/νίκη και είμαι ψόφια το βράδυ, δε μπορώ να μπω πολύ.
Και πάλι ευχαριστώ πολύ-πολύ!:nanana::nod2:
Jul 18 2009 07:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed