Jump to content

Community Status Updates

Photo

Shikamaru → Tea-chan

λαθος!!!sorry
Aug 09 2009 21:13
Photo

NighteyesTea-chan

Tα είχα πει νομίζω στο thread. Για μένα είναι από τα anime που μου έκαναν την χειρότερη εντύπωση. Δεν το κρίνω ως κακό, τρώγεται σαν δουλειά αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Πιστολίδι πολύ αλλά προσωπικά προτιμώ την μία-μάχη-δέκα-επεισόδια του Bleach απ' όλο αυτό. Ήταν πολύ splatter αλλά αυτό που με πείραξε ήταν ότι ήταν ανούσιο splatter. Ας πουμε στο hellsing ultimate που βλέπω ότι σου αρέσει, ήταν δικαιολογημένο το splatter. Εδώ όχι. Το χειρότερο όμως για μένα ήταν η πρωταγωνίστρια και όλο το γυναικείο cast που ήταν όλες μαμαω και δέρνω ότι βρω μπροστά μου. Οι περισσότεροι άντρες την έχουν λατρέψει. Ανάπτυξη χαρακτήρα και λόγο ύπαρξης -0. Το ίδιο και για τον πρωταγωνιστή που ακόμα δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω, μόνο που αυτός ήταν στο άλλο άκρο:Δεν κάνω τίποτα. Τελoσπάντων, γενικά ποτέ δεν αποτρέπω κάποιον να δει κάτι εκτός αν είναι μικρός και πάει να δει hentai, ή σε οποιαδήποτε ηλικία και πάει να δει το Boku no Pico.:congrats:Το σχόλιο μου δεν ήταν για να σε αποτρέψω να το δεις, αλλά για να σε προειδοποιήσω ότι μπορεί να μην σε ικανοποιήσει. Πάνω σ' αυτό, είναι και αρκετά καταθλιπτικό ώρες ώρες:Too much cynicism. Και έχε στο νου σε κάτι επεισόδια προς το τέλος έχει κάτι διαλόγους στα Αγγλικά(ας πούμε:hot:). Ευτυχώς που δεν υποδύθηκε κανείς τους χαρακτήρα που να έχει τα Αγγλικά ως μητρική του γλώσσα. Όλοι ηταν από άλλες χώρες και μιλούσαν 'Αγγλικά".:congrats: Αυτά. Είμαι περίεργη να ακούσω την άποψη σου μετά την θέαση.(Όλο άντρες βλέπω να το εκθειάζουν. Μπορεί να ανατρέψεις τον κανόνα.:congrats:)
Aug 04 2009 13:44
Photo

Tea-chanNighteyes

Για το συγκεκριμένο έχω ακούσει και καλά και κακά λόγια. Το θέμα είναι ότι για τώρα θα ήθελα κάτι για να περάσω την ώρα μου με πιστολίδι. Και να μη κοιτάω την οθόνη το ίδιο μου κάνει. :P Αλήθεια έχεις τόσο άσχημη γνώμη γι'αυτό; Κι αν ναι γιατί; Ευχαριστώ κι ελπίζω να μην ενοχλώ. :)
Aug 04 2009 12:43
Photo

Shikamaru → Tea-chan

ok μου τη βγαζει τωρα!!!!!
Aug 02 2009 09:35
Photo

Tea-chan → Shikamaru

Εμένα μια χαρά μου τη βγάζει. O.O Χμμμ... για δοκίμασε να κάνεις quote.
Aug 01 2009 21:18
Photo

Adventurer → Tea-chan

Υπηρχαν δυο που ειχα κανει αλλα η μια εκλεισε και η αλλη κλεινει. Οποτε αν θελεις jdramas ζητα τα κατευθειαν απο την πηγη ;)
Jul 31 2009 22:03
Photo

Tea-chan → Adventurer

Δε με λες, αλυσίδα για J-doramas υπάρχει;
Jul 29 2009 11:22
Photo

Zoro → Tea-chan

No worries Tea μου, άλλωστε τυπικά μιλώντας κι εγώ δεν θα έχω νετ στο σπίτι για λίγο καιρό [SIZE="1"](τυπικά πάντα, βρίσκω αλλού, πάντα βερεσέ XD)[/SIZE], αλλά είναι μια καλή αποτοξίνωση... οπότε σαν βρεις χρόνο εσύ και νετ στο σπίτι εγώ, τα λέμε!! Btw ναι, παρατήρησα μερικά posts σου στα OP threads, μέχρι και εκείνο που ανέφερες την Boa, μα καλά... που έφτασες;;; :oo: Εγώ προχωράω Naruto πάλι και so far so good, αν συνεχίσει έτσι (αν και απ' όσα ακούω πιο κει ανεβαίνει πολύ η ποιότητα και μετά πέφτ ει δραματικά πάλι) μπορεί να το βάλω και ισάξια με το OP, το καθένα για διαφορετικούς τομείς αρέσκειας! Anw δεν το συνεχίζω, πάω να χαρώ διακοπές, ο θεός να τις κάνει! :joyful:
Jul 29 2009 08:26
Photo

LucyBR → Tea-chan

i am honoured που σκεφτηκες να μου το spamαρεις m(_ _)m καλα κανεις και υπενθυμιζεις στον κοσμο τις "¨χαρες του εγγαμου βιου" XDDD
Jul 27 2009 21:40
Photo

Tea-chan → LucyBR

Μόλις σήμερα! Φρέσκο, ζεστό πράμα, μόλις βγήκε! Από τον παραγωγό στον καταναλωτή! :D
Jul 27 2009 16:02
Photo

Tea-chan → Zoro

Καλά το μάντεψες, Zoro μου! Αλλά αν δεις, αρχίζω να απαντάω στα thread του One Piece. Θα τα πούμε, μη σε νοιάζει!
Jul 27 2009 15:59
Photo

LucyBR → Tea-chan

:OOOOOOOOOOO χρωματισε τελικα η Franny εκεινο το θεικο lineart?? *bliss*:blingeye2::blingeye2: thanx a million for the heads up! m(_ _)m
Jul 27 2009 14:04
Photo

Zoro → Tea-chan

Δεν έχω πολύ χρόνο να μπαίνω στο pc κι εγώ αυτές τις μέρες, αλλά... να υποθέσω, κλασικά, too busy κι εσύ για να ράψεις ε; :nanana:
Jul 27 2009 13:06
Photo

Tea-chan → LucyBR

O hasbando σου στις δόξες του. Απόλαυσε. [spoiler=Προσοχή στις λιποθυμίες!][IMG]http://fc06.deviantart.com/fs49/f/2009/207/9/a/Mononoke_by_Franny_from_Japan.jpg[/IMG][/spoiler]
Jul 27 2009 08:00
Photo

Zoro → Tea-chan

Αγαπητή μου Seras, είμαι μια χαρά προς το παρόν και νομίζω ο τίτλος που έβαλα κάτω από το user name μου τα λέει όλα!! :joyful: Naruto... ναι! Το είχα αρχίσει πέρισυ το καλοκαίρι βασικά [SIZE=1](πέρασε ξαφνικά ένας χρόνος; damn... :hot:)[/SIZE] αλλά επειδή με τρόμαξε ο αριθμός των επεισοδίων (πλησιάζει επικίνδυνα το OP εδώ που τα λέμε, και έχει και τόσα fillers :frozen:) το έκανα προσωρινό drop στο επεισόδιο 40... με το rewatch που κάνω αυτές τις μέρες κατάφερα να φτάσω στο επεισόδιο 30 και σκοπεύω ως το τέλος του καλοκαιριού να έχω δει [B]τα πάντα[/B], fillers και manga included! Με περιμένει μαραθώνιος με λίγα λόγια!! :hero: Αν και το Zabuza arc δεν με πολυτράβηξε [SIZE=1](όταν το είχα δει πέρισυ βαριώμουν όσο δεν πάει άλλο, αυτή η μάχη με τον Haku ειδικά, παρατράβηξε και την βρήκα lame... )[/SIZE], αλλά σαν ξεκίνησαν τα Chuunin exams το ενδιαφέρον μου κορυφώθηκε... έτσι και τώρα με το rewatch!! Δίνει απίστευτα πολλές λεπτομέρειες για την δομή του κόσμου των ninja, γιατί υπάρχουν, κάνουν αποστολές και πληρώνονται κλπ και αυτό μου άρεσε, μιας και μου φάνηκε δόθηκαν με ανώτερο τρόπο από τις περισσότερες εξηγήσεις που έχουν δοθεί στο OP ως τώρα! Δεν σημαίνει ότι υπερέχει παντού, αλλά, όπως λέω πάντα, το καθένα τους υπερτερεί σε σημεία που το άλλο μειονεκτεί και αντίστροφα! Κοινώς, so far so good, μου άρεσε πολύ η φάση με τον Orochimaru, είχε και πολύ ωραία horror μουσική που κλιμάκωνε την κατάσταση, το 2ο opening πολύ καλό επίσης! Τέλος, το αποφάσισα, από εκεί που μου άρεσε η Sakura (εμφανισιακά κυρίως, αυτό το shannaro δεν μπορώ να το χωνέψω όταν το λέει :stubborn:), τελικά νομίζω πως γίνομαι Temari fan προς το παρόν πια!! ... έχει αυτή την extra ωριμότητα (συγκριτικά με τις υπόλοιπες και τα δεδομένα της σειράς πάντα XD) στην εμφάνιση, στύλ και φωνή που με είχε τραβήξει και στην Robin :nbleed:, άσε που δεν κάνει όπως τις άλλες χαζοβιόλες για τον Sucksuke, αν και μεν την έλκει κι αυτήν, τα kyaaa της ανύπαρκτα! Τέλος, το μαλλάκι της θυμίζει και αρκετά Seras νομίζω, εσένα ποιες είναι οι απόψεις σου στο θέμα; :orly: Από τα αγοράκια προς το παρόν μου αρέσει ο Sasuke πάντως, κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από τον Naruto, δεν πετάει της βλακείες του (srlsy, ο Luffy κάνει το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως τα καταφέρνει και μου είναι συμπαθής προσωπικά, ο αλεπούς με εκνευρίζει :/) και προτιμάω Sharingan από Kyuubi, γενικά η ιδέα του να έχεις κάτι μέσα σου και να εμφανίζεται όποτε σε βολεύει και να πολεμάει για σένα μου φαίνεται λίγο lame, αν και έχει την φάση του. Ακούω πως πιο κει πέφτει κατά πολύ η ποιότητα και θα το κρίνω σαν φτάσω, αλλά πως και με αποθαρρύνεις από το να δω την σειρά; Είδα σε thread ότι πια είσαι με το μέρος των kaizoku και χαίρομαι, αλλά έγινες και hater του άλλου; :nanana: Για το OP τώρα, το Thriller Bark κατά την γνώμη μου είναι το πρώτο arc που σπάει την παράδοση του Oda "κάθε επόμενο arc να είναι καλύτερο από το προηγούμενο" μιας και ως τώρα προσωπικά οι προτιμήσεις μου πήγαιναν Water 7/CP9>Skypiea>Arabasta>Arlong (ντάξ, αυτό με τον Foxy ήταν τόσο σύντομο που δεν υπήρχε!), αλλά το Thriller Bark κατά την γνώμη μου είναι στην καλύτερη ισάξιο με την Arabasta. Έχει ωραίες μάχες μεν, καλύτερες από CP9 imo [SIZE=1](καλά το Zoro vs. Haku εκεί ήταν puking material, μόνο με τον Lucci άξιζε για μένα)[/SIZE], με team strategy και άλλα κουλά, αλλά από ιστορία δεν το βρήκα τόσο δυνατό! :roar: Αναπληρώνει και με το παραπάνω με το επόμενο arc όμως, που είναι όπου βρισκόμαστε στο anime! Θα χαρείς άπαιχτους seiyuu πάντως σαν δεις το anime, Franky, Brook, Usopp, Perona, Kizaru, Luffy, Zoro, Nami είναι μερικά παραδείγματα που κάνουν απίστευτες δουλειές (και η Robin, απλά δεν με τρελαίνει τόσο όταν λέει τις επιθέσεις του στύλ "Dos Fleuuurrr" κλπ, λίγο cheesy :borednn9:) και ειδικά η τελευταία προσθήκη, η Boa, μου άρεσε πολύ στο τελευταίο ep με την μυστηριώδη φωνή της, αναρωτιέμαι πως καταφέρνουν και βρίσκουν τόσο καλούς voice actors κάθε φορά! (για να καταλάβεις μερικώς την κατάσταση, ο ηθοποιός που κάνει τον Usopp ήταν και ο L στο Death Note... και δεν αναγνωρίζονται οι δύο φωνές του!!) Τέλος, τον Brook αρχικά τον μισούσα και δεν ήθελα να μπει στο πλήρωμα :roar:, αλλά με τον καιρό τον συνήθισα κι εγώ (ή αναγκάστηκα να τον συνηθίσω XD) και μου αρέσει πια κι αυτός! Το αξιολάτρευτα αηδιαστικός στην περίπτωσή του όμως είναι κομπλιμέντο ή προσβολή; :nanana: ΥΓ1: Gomen για το μέγεθος, δεν συγκρατήθηκα... έπρεπε να το σκεφτόσουν όταν άφηνες το vm! XD ΥΓ2: Μπήκαν κι άλλα 2 μέλη στην αλυσίδα, ετοιμάσου να παραλάβεις τα DVD σύντομα λοιπόν! :awww:
Jul 24 2009 13:09