Jump to content

Community Status Updates

Photo

Shihama-ru → Tea-chan

Κοίτα εδώ έχεις ένα point,αλλα δν έχουμε ενδείξεις που να φανερώνει κάτι τέτοιο,αντιθέτως στο παρελθόν έχει δείξει και ψήγματα ζήλειας για την δασκάλα. Έλα μην μου το χαλάς με την τερτάγωνη λογική σου ,ήλπιζα για remake του Πρωτάρη στα πατακάτω chapters:awww:.
Mar 15 2010 02:32
Photo

Tea-chan → Shihama-ru

Well, λογικό δεν είναι; Τη μανούλα του έχασε, τη μανούλα του ξαναβρίσκει στην Aoshika. Αν και είναι πολύ πιο περίπλοκο...
Mar 14 2010 20:52
Photo

Shihama-ru → Tea-chan

:hi: Tι ήταν αυτό το spoiler για το [S]τεκνό[/S] Akira &την δασκάλα ,μου έκανες την καρδιά περιβόλι:smokingg:.... Έπρεπε να με προετοιμάσεις,αν και καλύτερα που το έμαθα από τώρα,για να μην τρέφω ελπίδες.......:laugh:
Mar 14 2010 15:50
Photo

amaya3 → Tea-chan

Κι όμως, όχι! Το λένε κρίνοντας από τη συμπεριφορά του έως τώρα! *facestairs* Και φυσικά τον συγκρίνουν και με τον Wardo αλλά πλεόν όχι για καλό. There's no hope in this fandom, only despair. XD
Mar 14 2010 00:48
Photo

Tea-chan → amaya3

[QUOTE]Ren will be a wife-beating husband.[/QUOTE] Μάιστα... να υποθέσω ότι το λένε αυτό λόγω της σκοτεινής πλευράς του... Μάιστα... [IMG]http://img694.imageshack.us/img694/387/obelixu.jpg[/IMG]
Mar 14 2010 00:33
Photo

amaya3 → Tea-chan

By all means, μακριά(Το'χω ξαναπεί αυτό! Mόνο εγώ δε βάζω μυαλό!)! Δεν ξέρω, αλλά απ' ό,τι έχω καταλάβει πραγματικά τα πιστεύουν. Oh, another gem: Ren will be a wife-beating husband.
Mar 14 2010 00:27
Photo

Tea-chan → amaya3

Ευχαριστώ για την προειδοποίηση... θα φροντίσω να το αποφύγω. Πού πάνε και τα βρίσκουν...;
Mar 14 2010 00:21
Photo

amaya3 → Tea-chan

Στο mangafox. Είναι πολύ ό,τι να 'ναι ως forum αλλά εκεί γίνεται το περισσότερο SB discussion(όλο στην ουσία). Κι εκεί που νόμιζα ότι τα είχα διαβάσει όλα...:wet2: Τα περισσότερα από αυτά πλέον θα 'χουν σβηστεί(γιατι ανήκουν σε spam/random/duplicate threads και γίνεται μια προσπάθεια τακτοποίησης αυτόν τον καιρό) αλλά αν περάσεις μια βόλτα(που δε στο συνηστώ>.<) θα δεις και μόνη σου... There's NO explanation for this faggotry>.> Και το ωραίο είναι ότι όλα αυτά στηρίζονται και από "επιχειρήματα" και σεντόνια, πάντα με αντικειμενικότητα!!:borednn9:
Mar 14 2010 00:18
Photo

Tea-chan → amaya3

[IMG]http://img535.imageshack.us/img535/7615/hookplz.jpg[/IMG] Πού τις πετυχαίνεις αυτές τις διαμαντάρες, ωρέ; Στο lj;
Mar 14 2010 00:05
Photo

amaya3 → Tea-chan

Έχω πει πολλές φορές για το SB fandom αλλά hontouni ως εδώ!:burningbe3: Λοιπόν, φρέσκα φρέσκα: Ren sexually harasses Kyoko, he think he owns her(that's a classic), everyone can act so he's not doing something special, είχε τον Lory να τον βοηθάει σε όλα, "everything was handed to him on a silver platter", ενώ ο Dicktarou έπρεπε να παλέψει σκληρά για την επιτυχία(άσχετα αν στο manga το λέει ξεκάθαρα ο Lory ότι δεν θα τον βοηθήσει ΚΑΘΟΛΟΥ όσον αφορά τη showbiz), ο Shoutarou έδειξε καθαρή ανησυχία και μόνο-όχι possessiveness and jealousy, ποτέ!- μετά το τηλεφώνημα στην Kyoko(όταν αυτή νόμισε πως την κάλεσε το κοπρόσκυλο), Ren is as horrible as Shoutarou right now and that's what the Valentine arc wanted to show, SB will be a shallow, boring, predictable manga if Kyoko ends up with Ren because everyone has already predicted this ending, o Ren είναι Gary Stu. [B][SIZE="7"]. . .[/SIZE][/B] What is this, I don't even... Sorry που σε καράφλιασα αλλά ήθελα να πω τον πόνο μου κάπου!:sadist:
Mar 13 2010 23:57
Photo

iristellaTea-chan

awwwwwww
Mar 11 2010 02:13
Photo

Tea-chaniristella

Συγγνώμη... [IMG]http://img408.imageshack.us/img408/2968/2igjbmd.gif[/IMG]
Mar 11 2010 02:09
Photo

iristellaTea-chan

Καλά ντε μη βαράς :P
Mar 11 2010 01:36
Photo

Tea-chaniristella

Βλακεία.
Mar 11 2010 01:32
Photo

iristellaTea-chan

Visualize this for me will ya? [spoiler= naruto+ D. Gray Man manga] Τον baby Kanda παρέα με τον Sasuke να κάθονται εμφανώς ταραγμένοι σε μια γωνιά λέγοντας ο ένας στον άλλο "Και του είπα να ξεκολλήσει και να με αφήσει[B] ήσυχο!!![/B]" Tην ίδια στιγμή στους γειτονικούς θάμνους ο Alma με τον Naruto καραδοκούν (με κυάλια) [/spoiler]
Mar 11 2010 00:06