Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chan → Zoro

Η Ohana είναι η κοπέλα που δίνει τα πιο ολοκληρωμένα spoilers για το Naruto, με full script και εικόνες, σε αντίθεση με τον NJA, που δίνει πέντε γραμμές το πολύ. Πιο παλιά, οι φωτογραφίες που έδινε η Ohana είχαν και τα δάχτυλά της μέσα, καθώς κρατούσε το περιοδικό ανοιχτό. Τα νύχια της είχαν ΤΗ διακόσμηση, μακρυά, με διαμαντάκια, σκουλαρικάκια, τρελά και παρδαλά χρώματα και δε συμμαζεύεται. Και έμεινε να τη λέμε "η Ohana με τα νύχια". XD Θα το βάλω δημοψήφισμα στο BH μου φαίνεται... αν και προσωπικά τείνω προς το κρασί... XD
Mar 19 2010 13:40
Photo

Zoro → Tea-chan

Wine-chan, Beer-chan, Vodka-chan, Rum-chan... make your pick! Glad to contribute in corrupting your spirit. :D On a side note: ποια είναι αυτή η Ohana με τα νύχια που πάντα αναφέρεις στο Naruto thread; Εγώ όλο κι όλο το όνομα της έχω πετύχει στο mangahelpers, αλλά δεν είδα ούτε pic, ούτε νύχια. :hahaha:
Mar 19 2010 13:30
Photo

QueenofHearts → Tea-chan

Μπα, είναι λίγο προβληματικό. Οκ, να πετάνε τα μαλλιά απ το καπέλο αλλά όχι και μέσα απ'αυτό!
Mar 19 2010 00:39
Photo

Tea-chan → QueenofHearts

Βασικά τα μαλλιά υποτίθεται ότι είναι μεγαλύτερα... να λέμε ότι πετάγονται από το καπέλο... XD
Mar 19 2010 00:38
Photo

QueenofHearts → Tea-chan

Φαινόταν σαν τέρας η καημένη...
Mar 19 2010 00:36
Photo

Tea-chan → QueenofHearts

Τότε βάλε το καπέλο πιο πάνω... Εγώ αυτό κάνω!
Mar 19 2010 00:23
Photo

QueenofHearts → Tea-chan

Το μισώ το μισώ το μισώ το winter!! Είπα να κάνω ένα και το καπέλο είναι μικρότερο απ'τα μαλλιά!!!
Mar 19 2010 00:14
Photo

Tea-chan → Zoro

Wine-chan... που είναι και το αγαπημένο μου ποτό... Χμμ... με έβαλες σε σκέψεις τώρα...
Mar 18 2010 22:50
Photo

Zoro → Tea-chan

Totally, και μισώ κι εγώ τα μεγάλα ονόματα. :P Υπάρχουν κι άλλα ποτά όμως... μήπως να περάσεις προς alcohol μεριά να δείξεις μεταστροφή προς κάτι πιο δυνατό; :rolleyes:
Mar 18 2010 22:03
Photo

Tea-chan → Zoro

Κοίτα, εδώ και καιρό έχω μεταπηδήσει στο χαμομήλι... Αλλά isn't chamomile-chan a mouthful...?
Mar 18 2010 21:58
Photo

Zoro → Tea-chan

Χουχου, μόνο που εγώ το είχα στο μυαλό μου εδώ και καιρό... I deceived you all. °w° Join our side... ίσως ήρθε ο καιρός να εξελιχθείς σε Coffee- ή Τήλιο-chan κι εσύ. :orly:
Mar 18 2010 21:57
Photo

Serestrum → Tea-chan

/hug
Mar 18 2010 20:45
Photo

Tea-chan → Serestrum

:ureshii: Είπαμε, ζούμε για να ευχαριστούμε. ΕΙΔΙΚΑ σε ότι αναφορά το D.Gray-man. :ureshii:
Mar 18 2010 20:40
Photo

Serestrum → Tea-chan

νασαι καλα κοπελαρα μου!! ειχα ξεχασει εντελως να ψαξω για το Noche! ειναι τρομερο το υλικο μεσα!! φχαστω και παλι φχαστω!
Mar 18 2010 20:38
Photo

Tea-chan → Zoro

Μπορώ να μάθω τί σας έπιασε όλους σας;;; Πρώτα το Rin, τώρα εσύ...; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ;;;;;
Mar 18 2010 19:44