Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → Tea-chan
Έτσι, Guts και Puck ftw, ρα!!! Once again, αυτή την σειρά και ειδικά τον πρωταγωνιστή τa βλέπουμε εντελώς με τον ίδιο τρόπο. :hero:
Μάι 20 2010 03:19
robostav → Tea-chan
!!!???!!!!??!?!?! Τι μπουρδοκομματο ειναι αυτο στην αρχη!?!?!? Παντως μου φαινεται εντελως αταιριαστο να δειχνει το esca το mtv...αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα...
Μάι 16 2010 11:46
Tea-chan → robostav
Να και το opening του MTV
[url]http://www.youtube.com/watch?v=4s5GMjGkiBg[/url]
Μάι 16 2010 01:59
mono → Tea-chan
*sisfist back*
Καλά τα bishounen στα manga αλλά στην πραγματική ζωή ο άντρας πρέπει να είναι αρσενικό, τρίχες, μούσια, μούσκουλα, πλάτες και ιδρωτίλα :if:
Μάι 14 2010 18:32
Tea-chan → Jiraiya
Jiraiya-sama shows the way!
[spoiler][IMG]http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2010/125/0/7/Thank_you_Jiraiya_samaa_by_ladygt93.jpg[/IMG][/spoiler]
Μάι 05 2010 22:40
Zoro → Tea-chan
:ureshii:
[SPOILER]1. Άσε ρε όταν τον πρωτοέδειξαν λέω τι κάνει ο Hitler εδώ; :hahaha:
Ειδικά εδώ είχε πολύ φάση [URL="http://www.onemanga.com/D.Gray-Man/136/Image00004/"]1[/URL] --> [URL="http://www.onemanga.com/D.Gray-Man/136/Image00005/"]2[/URL], ακριβώς επειδή το περίμενα ότι μετά το χαμόγελο ακολουθούσε το ακριβώς αντίθετο. :P
2. Όντως αν δεν πάρεις το σημείο στα σοβαρά και το δεις σαν halloweenιάτικο arc, με αναφορές στον Tim Burton καλό και αστείο ήταν, όπως κάτι specials που βγαίνουν καμιά φορά σε άλλες σειρές.
3. Πάντως η όλη φάση με τα akuma μου θύμισε τρομερά apostles από Berserk σαν αναλογία (αν και προτιμώ την μέθοδο με τα behelit)!
Για τον Cross απ' όσο κατάλαβα πάντως ακόμη και ζωντανός να 'ναι δεν του ανήκει πια η innocence του πιστολιού... κρίμα δλδ, η σειρά έχασε έναν από τους καλύτερους χαρακτήρες της, γενικά και εναντίον στην μάχη με τον Earl. Μάλλον η Hoshino ήθελε να περιορίσει τα κενά, αφήνοντας τον Allen και λοιπούς να παίρνουν το spotlight από δω και πέρα. Θεός πάντως εκεί που πυροβόλησε το lvl 4 και αυτό σταμάτησε την σφαίρα και του είπε ότι τον υποτιμούσε και μετά αυτός απαντάει ήρεμα "μόνο μια σφαίρα είδες;", σε εκείνη την φάση ήμουν: "kakkoiii" :blingeye2:.
Το παρόν arc πάντως το βρήκα πιο βιαστικό/κατώτερο so far, για να το πω κάπως... εμφανίζονται όλοι οι Noah ενάντια σε όλους τους εξορκιστές (να δω τι θα κάνουν), τους Crows που περίμενα να τους δείξει λίγο πιο πολύ τους καθάρισαν αμέσως και ο Allen εκεί που περίμενα να ανησυχεί τώρα που τον έχουν περικυκλώσει οι Noahs στην βάση, έκανε κάποιες βλακείες με τον Mikk (μέχρι και πάνω στον Earl κάθισαν!)... σαν να το παίρνει λιγότερο σοβαρά απ' όσο έπρεπε, αλλά υποθέτω θα σοβαρέψει πάλι στα επόμενα (θα παίξει team up με Kanda λογικά, αλλά και πάλι δεν βλέπω τι μπορούν να κάνουν, μάλλον κι άλλο power up έρχεται... ). Το παρελθόν του Kanda έλεγε αρκετά btw.
Δεν θα παραξενευτώ πάντως αν μια μορφή βοήθειας την λάβει από την Road ο Allen, τόσο που του κολλάει πια, loli τον έχει κάνει. :P Α, και η κανονική human version του Earl ήταν όντως πολύ καλύτερη.[/SPOILER]
Απρ 24 2010 00:40
Tea-chan → Zoro
Ζήτω, μας έφτασε! :joyful:
[SPOILER]1. Hitler is unexpectedly funny! :hihi2:
2. Κατ'εμέ, το συγκεκριμένο filler arc ήταν χάρμα. Είχα [U][B]πεθάνει[/B][/U] στο γέλιο, η sensei έκανε και διάλειμμα και δε μας άφησε χωρίς chapter να χαρούμε, ήταν creepy, ήταν Halloween-y ήταν Tim Burton καθαρό. :if:
3. Αυτό είναι μια καλή απορία. Εάν σκεφτείς ότι akuma ξεπηδάνε από τους πάντες που εύχονται να ξαναδούν κάποιον αγαπημένο (τί πιο φυσιολογικό), τότε δεν υπάρχει τρόπος να ξεκαθαριστεί ο κόσμος από δαύτα. Ο μόνος τρόπος που βλέπω εγώ είναι να σκοτώσουν τον δημιουργό τους, Earl και μετά να βγουν στο κυνήγι. Ειδάλλως, τρέχα γύρευε. Βέβαια, πριν τον Earl, έχουν όοοοοολους τους Noah, o Allen τον 13ο o οποίος θα μας βγει ο κύριος κακός αφού θέλει να γίνει Earl στη θέση του Earl και είναι και στο σώμα του μόνου που αντισταθμίζει τον τωρινό Earl, να δούνε όοοολες τις πλευρές του πολέμου... ναι, είναι τεράστια διαδικασία. :sadist:
Πράγμα που σημαίνει ότι το manga θα συνεχίσει για καιρό. Yu-piiiii!!!! :joyful:[/SPOILER]
Αναμένω το σεντονάκι! :awww:
Απρ 23 2010 22:03
Zoro → Tea-chan
Just finished it! :king: Και θα σχολιάσω 3 πράγματα πάνω στο θέμα:
[SPOILER]1. "Hitler" rulz. :hahaha:
2. Δεν το φανταζόμουν ότι υπήρχε κι εδώ, αλλά τελικά είναι μοίρα σε όλα τα μεγάλα shonen να υπάρχει και από ένα filler arc και στο [U]manga[/U] φαίνεται. Στο OP υπήρχε το Foxy arc, στο Fairy Tail το τωρινό arc που πιο πολύ σαν filler περνάει παρά σαν canon και στο Naruto, well, όλη η προηγούμενη συνάντηση με τον Sasuke για 3η (!) φορά με ίδια κατάληξη για filler μου έκανε... έτσι και στο DGM το arc μετά την επίθεση του Earl στην Black Church (μάλλον το καλύτερο σημείο της σειράς imo, είχαμε level 4, all generals in action... και τι δεν είχε) όπου μολύνθηκαν όλοι από έναν ιό που είχε φτιάξει ο Komui και ένα φάντασμα (!) βοήθησε να μεταδοθεί παραβγήκε filler imo... συνεχώς μολύνονταν όλοι, ακόμη και οι generals και στο τέλος που το πήγε ότι δεν υπήρχε σωτηρία για τους εξορκιστές μας πετάει ένα άκυρο παραθυράκι όπου και καλά αργότερα ο Bak-chan τους θεράπευσε. :wet2:
3. Πρώτη φορά μετά το Berserk μου κάνει τέτοια εντύπωση μια σειρά, εντύπωση ότι οι κακοί παραείναι δυνατότεροι για να τους νικήσουν οι καλοί (OP πχ υπάρχουν οι Yonkou ενάντια στην κυβέρνηση, Naruto τα 5 χωριά εναντίον Akatsuki κλπ), αλλά εδώ ρε συ πως θα τα βάλουν με τόσα Akuma που όλο εξαπλώνονται και μαζεύονται τα lvl 4, ενώ οι Noahδες από 3-4 που νόμιζα είναι στην αρχή μας βγήκαν 13 (που αν πεθάνουν μετενσαρκώνονται); Εδώ πέρα όλη η οργάνωση παίζει να μην έχει 13 εξορκιστές! :OMG3: ΟΚ υπερβολή (κάποιος, νομίζω ο General Theodore, είχε πει ότι συνολικά όλοι οι εξορκιστές είναι γύρω στους 20+ αν θυμάμαι καλά), αλλά και πάλι μου φαίνονται πολύ λίγοι (οι εξορκιστές) για να τα βάλουν με τον κάθε άκυρο Noah... και οι generals που τα σπάνε κάνουν του κεφαλιού τους και είναι και σχετικά λίγοι πια (where is Cross dammit, I want him back! :if:).
Πολύ καλή σειρά σαν σύνολο πάντως, τίγκα στην σκοτεινιά χωρίς να της λείπει το καλό χιούμορ που και που, με ωραίο σχέδιο και ανατροπές/μυστήρια. Απλώς το παρών arc, ακριβώς επειδή δεν βλέπω πως μπορούν να υπερισχύσουν οι καλοί πια (και ανησυχώ για καμιά lame τακτική νίκης/power up), δεν με έχει τραβήξει όσο τα προηγούμενα so far, το βρήκα και κάπως πιο μπερδευτικό... μακάρι να κάνει την έκπληξή της η sensei. Ίσως παίξει και ρόλο αυτό που είχε πει ο Cross ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα στον πόλεμο που δεν φαίνονται τώρα... και δούμε κάνα τεράστιο twist. Ξέρει να μας κρατάει στα καρφιά και να εμφανίζει πολύ πιο κει κάτι που είχε πει παλιά, πάντως.
Θα αφήσω κάποια στιγμή και κάνα σεντονάκι στο thread. :greece:[/SPOILER]
Απρ 23 2010 21:49
Zoro → Tea-chan
Χαχα έχω ήδη πετύχει την General Cloud Nine, αν και μόνο σε ένα shot. Γενικά και οι 4 generals πολύ win σαν εμφάνιση και ονόματα, ο Sokaro (?) ειδικά, για κάποιο λόγο (μάσκα στο πρόσωπο -ελπίζω να μην είναι η κανονική του φάτσα-, σταυροπόδι καθιστός και κάπως αλαζόνας), μου θύμισε πολύ τον Garp της αρχής (μάσκα -σκύλου- κι αυτός, σταυροπόδι κλπ). Άντε να τους δω in action, τόσα ακούω γι' αυτούς. :P
Απρ 21 2010 16:11
Tea-chan → Zoro
O Allen μου αρέσει επειδή είναι "τσαλακωμένος". No hero complex, but a martyr complex, με "μάσκα/προσωπείο" (εξού και η μάσκα του Crown Clown, δεν είναι τυχαίο) που κρύβει τον πραγματικό, πειραγμένο εαυτό του... Καλούπι του Ζιdane από το Final Fantasy 9 (όχι το ποδόσφαιρο), εκτός του ότι δε κυνηγά φουστάνια. Ντωμεταξύ, η Hoshino είναι τρομερή FF junkie, μιας και ένας χαρακτήρας της ονομάζεται Cloud. XD Δε σου λέω ποιός.
Καλέ, εδώ το 7 έχει βγει εδώ κει 6 μήνες! XD Αυτό δεν έλεγε πολλά. Για την ακρίβεια, το σιχάθηκα! Dragging, cheesy, lazy AND rushed... meh. Το 6 ήταν από τα καλύτερα της σειράς. Τί την έπιασε τη Madhouse και έκανε το αγαπημένο μου σημείο ολόκληρου του manga από insane bloodbath with character development and meaning into cheap, shipping material is beyond me, seriously...
*σταματάει γιατί ξανατσατίστηκε*
Απρ 21 2010 16:01

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται