Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristellaTea-chan

Ναι διάβασα τα 10+ πρώτα. Γλυκούλι φαίνεται με ωραίο αrt και γενικά αρκετά καλή δουλειά για web comic. Δεν μπορώ να πώ ότι πετάω την σκούφια μου αλλά δεν θα το απορρίψω κιόλας. :3
Μάι 30 2010 18:06
Φωτογραφία

Tea-chaniristella

Τί μαθαίνω, αρχίσαμε το Noblesse; Καλά έκανες. :P
Μάι 30 2010 17:51
Φωτογραφία

Maya-chanTea-chan

Έτσι είναι... Γενικά το τελευταίο volume είναι το ένα jawdrop μετά το άλλο. Αφού πεθαίνει μέχρι και η γλάστρα του πρωταγωνιστή που συνήθως έχει τον αψόφηστο. Όχι, είναι ίδια ημερομηνία αλλά ένα μήνα πιο μετά. Ευχαριστώ πολύ πάντως. :)
Μάι 30 2010 00:42
Φωτογραφία

Tea-chanMaya-chan

Καλέ! Γενέθλια έχεις;;;; Χρόνια Πολλά!!!!
Μάι 30 2010 00:34
Φωτογραφία

Tea-chanMaya-chan

Δε λες τίποτα... βέβαια, είχα υποψιαστεί ότι κάτι έπαιζε με τον φίλο του, αλλά όχι κι έτσι...!! Ειδικά στη προτελευταία σελίδα που τον δείχνει να του λείπει το μισό σώμα... έπαθα... Ο.Ο
Μάι 30 2010 00:34
Φωτογραφία

Maya-chanTea-chan

Συλληπυτήρια για το Devilman. Είχες κι εσύ τη λογική αντίδραση βλέπω. :P
Μάι 30 2010 00:17
Φωτογραφία

NighteyesTea-chan

Τα διάβασες κι εσύ τελικά; Είναι κορυφή.:awww: Κι ούτε κουνιέται. Αν και μ' αρέσει και ο διευθυντής όταν δέρνει.:lovulovu: Και ο μικρός καλά δέρνει.:nosey: lol μου έβγαλε καινούργιες διαστροφές αυτό το manhaw.:hahaha: Βασικά το σχέδιο είναι κορυφαίο, οι εκφράσεις, η κίνηση των μαλλιών και των ρούχων, η στάση του σώματος. Ακόμα και οι μάχες πολύ καλα φαίνονται. Οταν δε, μου δείχνει close ups τα μάτια...:nbleed:Ειδικά τα κόκκινα τα δικά του και τα πράσινα του άλλου... Πάει και τελείωσε μου αρέσει το χρώμα στα manga.
Μάι 29 2010 23:57
Φωτογραφία

Tea-chanNighteyes

Άσε, μόλις είδα και τα τελευταία RAWs... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ UPDATE!!! Αυτός ο Cadis είναι απλά badass. Κάθεται και τους pwnάρει [B]όλους[/B]!
Μάι 29 2010 23:47
Φωτογραφία

NighteyesTea-chan

Ναι, κι όμως έγινε κι αυτό.:D Είχα ξαναλλάξει sig αλλά όχι avatar. Που να βρω άλλη γυναίκα με προσωπικότητα σαν την Balsa; Αλλά τελικά σήμερα μετά από τόσο noblesse την έριξα την καημένη... Κορεάτικα στην Θεσσαλονίκη έχουμε;:P Ασε δεν παλεύονται τα ongoing. Και μην νομίζεις, κι εγώ τι καταλαβα που θα περιμένω τα raw κάθε βδομάδα; Δεν κέρδισα και τίποτα. Πέρα του ότι κόλλησα πιο πολύ με την σειρά και με τους χαρακτήρες, δηλαδή. Από κει και πέρα στην ίδια μοίρα είμαστε...
Μάι 29 2010 23:31
Φωτογραφία

Tea-chanNighteyes

Απίστευτο, άλλαξες set!!! Καλά έκανες. Μόνο που θα πε παίρνει το παράπονο που δεν έχουμε περισσότερα updates όταν θα το κοιτάω... :(
Μάι 29 2010 19:16
Φωτογραφία

Tea-chan → Ritsuka

[url]http://escafan.deviantart.com/gallery/#Escaflowne-fanarts[/url] Καλό κάψιμο!
Μάι 28 2010 21:48
Φωτογραφία

Tea-chaniristella

[url]http://img249.imageshack.us/img249/3754/l04bygh47.jpg[/url]
Μάι 28 2010 01:44
Φωτογραφία

Tea-chaniristella

[url]http://img138.imageshack.us/img138/7882/l04bygh68.jpg[/url]
Μάι 28 2010 01:42
Φωτογραφία

Tea-chaniristella

Guilty as charged, darling! :P