Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chaniristella

Βασικά, ακόμη κατεβάζω το Wake. Είχα μάθημα σήμερα και δε πρόλαβα να το κατεβάσω όλα. Πάντως, you hit the nail on the head. Κατεβαίνει αμέσως μετά. XD
Oct 13 2010 21:32
Photo

iristellaTea-chan

Να σου πω, δεδομένης της αδυναμίας που έχεις στα BD του εννέα να φανταστώ ότι μαζί με το wake κατέβασες και το raptors ε? ΧD
Oct 13 2010 21:23
Photo

Tea-chan → xristosxxx

Μη κάνεις Spam αδιακρίτως. Ρώτα αυτό που θες εδώ: [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=3202&page=2608[/url]
Oct 13 2010 13:53
Photo

Tea-chan → Tenshi

Ε, μα... Ευχαριστώ, my lesbian rogue halfling! XD
Oct 09 2010 10:29
Photo

Tenshi → Tea-chan

[QUOTE=Tea-chan;435668]Οι προβλέψεις σταματούν [SIZE=4][U][B]εδώ[/B][/U][/SIZE]. Ειδικά αν πρόκειται για προβλέψεις μιας γραμμής. Ας μη γίνει κανόνας με κυρώσεις. Σταματήστε μόνοι σας.[/QUOTE] Hell YEAH!!! Καποια μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι.... για να σε ακούσουν πρέπει να είσαι ή Πράσινος ή Κόκκινος ή Μπλε...αλλιώς δε σταματάνε!! xD Συγχαρητήρια για τη θέση Captain or should i say... Nerdy Wizard Elf? :P
Oct 09 2010 00:15
Photo

croco~boy → Tea-chan

Sorry, δεν ηξερα οτι υπαρχει αναλογο thread αν κ το εψαξα. Τy, anyways!
Oct 08 2010 19:16
Photo

meidei → Tea-chan

Γενικά κι εγώ αυτό διαβάζω· για γλωσσολογία προτείνονται των Ιωαννίνων και το ΑΠΘ. Και διαβάζω δημοσιεύσεις των εκεί διδασκόντων και μου φαίνονται λίγο πιο σοβαροί από τους Αθηναίους.
Oct 07 2010 22:24
Photo

Tea-chan → meidei

Δυστυχώς όχι. Μια δασκάλα μου είχε αποφοιτήσει από Ιωαννίνων πάντως, και θυμάμαι ότι μας είχε πει ότι των Ιωαννίνων είναι αν και πιο δύσκολη, πολύ πιο ικανοποιητική για αυτούς που νοιάζονται να βγουν πιο εξειδικευμένοι. Νομίζω επειδή έχει πιο πολλά χρόνια ειδίκευσης, ή επειδή είναι ΦΠ (Φιλολογικό-Παιδαγωγικό) και όχι ΦΠΨ (και Ψυχολογικό).
Oct 07 2010 20:18
Photo

meidei → Tea-chan

Ναι, έχω την Αγγλική φιλολογία στα υπόψιν (μ' αρέσει η αγγλική πράγματι) και αφού στην ελληνόφωνη σφαίρα καθαρή γλωσσολογία, χωρίς φιλολογία, δεν μπορείς να σπουδάσεις το σκέφτομαι αρκετά. Έχω διαβάσει ότι υπάρχει διαφορετική αντίληψη στην γλωσσολογία Θεσσαλονίκης/Ιωαννίνων σε σχέση με την πιο συντηρητική της Αθήνας. Ξέρεις κάτι για αυτό;
Oct 07 2010 19:39
Photo

Tea-chan → meidei

Αγγλική Φιλολογία ΑΠΘ. Σε αντίθεση με τη γενικευμένη άποψη, δε κάνουμε Shakespeare και αρχαία κείμενα όλη την ώρα. Από μαθήματα γλωσσολογίας μέχρι πολιτισμού και μετάφρασης, υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Εάν έχεις κλίση στα Αγγλικά (που πιστεύω ότι έχεις), σου τη προτείνω ανεπιφύλακτα.
Oct 07 2010 19:26
Photo

meidei → Tea-chan

Ώστε γλωσσολόγος; Κι εγώ ενδιαφέρομαι να ακολουθήσω τον συγκεκριμένο κλάδο. Ποιας σχολής είσαι;
Oct 07 2010 17:29
Photo

Tea-chan → Zem@c

XD Πολλοί είχαν σχολιάσει το bounty πιο πριν. Πήγαινε δες αν θες. Έσβησα το post σου, πάντως. Αν θες να κάνεις αναφορά, κάνε edit το ήδη υπάρχον. Τrust me, τώρα διαβάζει όλος ο κόσμος σαν τρελός τα πάντα.
Oct 06 2010 22:07
Photo

Zem@c → Tea-chan

basika kanenas dn to eixe sxoliasei kai skeftika "mipws einai tupografiko lathos...?"
Oct 06 2010 22:04
Photo

Tea-chan → Zem@c

Εάν έχεις αμφιβολία, μπορείς να γράψεις επικεφαλίδα για το tag. [.spoiler=Fanart/coloured page][./spoiler] Χωρίς τη τελεία. Έτσι θα ξέρουν και οι άλλοι τί περιέχει. BTW, chill out a bit with the bounties. :P Θα φτάσει το ένα δις μέχρι το τέλος. Ας το πάρουμε απόφαση κι ας χαλαρώσουμε. XD
Oct 06 2010 21:52
Photo

Zem@c → Tea-chan

ok...xilia suggnwmi /..to skeftika alla meta lew "min nomizoun oti exw balei spoiler gia to chap." :s sorry
Oct 06 2010 21:47