Community Status Updates
Anelis → Tea-chan
Με ψήνει αλλά με το γράψιμο είμαι πολύ αυστηρή. Πρέπει να είναι καλό. Είδα ότι είναι τριλογία, και διάβασα ένα σχόλιο μιας τύπισσας στο bookdepository που λέει ότι στο τέλος καταλήγεις να το διαβάσεις απλά για να δεις ποιός θα ζήσει, και ότι οι χαρακτήρες δεν αλλάζουν. Και τελείωνε το review λέγοντας ότι έχασε το χρόνο της. Εκεί ήταν που άρχισα να το ξανασκεύτομαι, σιχαίνομαι να τελειώνω βιβλία με τέτοια αίσθηση.
Μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις κανά vm όταν το τελειώσεις με τη γνώμη σου; Γενικά τα βιβλία σε συνέχειες με τρομάζουν για το τι ποιότητα θα έχουν.
Nov 29 2010 21:42
Tea-chan → Anelis
Α ναι. Κατά πάσα πιθανότητα, έχει πλάσματα που τρώνε ζωντανούς ανθρώπους μέσα. Δε ξέρω εάν είναι ζόμπι ή κάτι άλλο, παντελώς άσχετο, αλλά ο κίνδυνος είναι τρομερά ισχυρός...
Nov 29 2010 20:52
Tea-chan → Anelis
Κοίτα, μόλις το άρχισα. Είμαι μόνο στη μέση του δεύτερου κεφαλαίου, αλλά έως τώρα έχω πάθει νταμπλά. Γνωρίζοντας τα γούστα σου, το θέμα και ο κόσμος θα σε ενθουσιάσουν, αλλά δεν είμαι σίγουρη για το γράψιμο. Είναι πολύ... matter-of-fact-ly, άνοιωθο σχεδόν. Μπορεί να συμβαίνει επειδή η πρωταγωνίστρια είναι αυτή που είναι, αλλά έως τώρα το βρίσκω choppy, κυνικό μέχρι τέρμα, με λίγο συναίσθημα.
Πάντως, ως θεματολογία είναι κορυφή. Γι'αυτό και μόνο τρέχεις.
Nov 29 2010 20:48
Anelis → Tea-chan
Πες μου ότι το [B]Hunger Games [/B]είναι τόσο καλό όσο το έκανες να ακούγεται και θα τρέξω στο bookdepository να το τσιμπίσω ΤΩΡΑ!!! ^^
Nov 29 2010 20:44
Night Wizard Seal → Tea-chan
Ναί το σκέφτομαι σοβαρά. Άλλωστε έχω αποφασίσει, δεν είμαι σε άλλο πεδίο επιστήμης. Είναι κόλλημα που θα το φάς και δεν θα ξεκολλάς.
Αυτή την άποψη την είχα ακούσει και από ένα άλλο άτομο που συζητάγαμε. Μου έλεγε πως αν είναι ποτέ να πάω Ιαπωνία θα καταφέρω εν μέρει να αποροφηθώ πιο γρήγορα επαγγελματικά με αυτόν τον τρόπο.
Έχω πάντως καιρό να το σκεφτώ :P Οψόμεθα αγαπητή μου :)
Nov 27 2010 00:27
Tea-chan → red pyramid
Και... [B][URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=9372"]έγινε[/URL][/B]! Ξου-ξου, έφυγες.
Nov 26 2010 18:44
red pyramid → Tea-chan
Gaming, Ψυχαγωγία, Off topic. Και στα τρία καλά κάθεται.
Θα το γράψω όταν βρώ λίγο χρόνο, απλά το τέλος είναι σε φάση "όλοι οι κακοί έχουν βρεθεί στη ταράτσα γιγάντιου ουρανοξύστη και οι καλές καλούν το knights of the round table, οπότε πάει ο ουρανοξύστης, πάνε και οι κακοί, hurrah!*
Nov 26 2010 15:58
Tea-chan → Night Wizard Seal
Αγγλική φιλολογία διάλεξε. Όχι επειδή είναι η σχολή που έβγαλα εγώ, αλλά επειδή έχει πολύ καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση. Θα έχεις επιλογές.
Nov 26 2010 15:36
Tea-chan → red pyramid
Να σου πω, το σκέφτηκα να ανοίξω topic, αλλά δε ξέρω πού να το ανοίξω. Gaming; Αχταρμάς;
Το Dead Fantasy είναι η χαρά του FanFiction, οπότε ελεύθερα γράψε το κατεβατό σου. Εγώ ήδη έχω πλάσει σενάριο όπου συναντιόνται όλες οι ηρωίδες όλως των FF για να κόψουν τους κώλους των κακών. ΜΠΟΥ-ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Nov 26 2010 15:35
red pyramid → Tea-chan
Βασικά σκεφτόμουν να γράψω κανένα κατεβατό με υποθέσεις για το τι θα συμβεί και πόσο άσχημα η θεά θα κλωτσήσει κώλους, αλλά μήπως καλύτερα να ανοίξει τόπικ ειδικά για αυτό, να συμμετέχουν άλλοι; Να πάρω εγώ τη πρωτοβουλία ή προτιμάς εσύ;
Αν είναι έτσι όλο το επεισόδιο προβλέπω πολλά nosebleeds από fanboys :P
Nov 26 2010 13:26
Tea-chan → red pyramid
BTW, δες κι ένα preview του 6ου:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=147txYO_Ymk[/url]
Nov 24 2010 21:52
Tea-chan → red pyramid
INORITE = I know, right?
Κι εγώ στεναχωρήθηκα πολύ με τη Tifa. Αλλά από την άλλη, το λειψό στόρυ που έχει μάλλον θα επικεντρωθεί σ'αυτήν οπότε ουδέν κακόν αμιγές καλού... kukukukukuku...
Ναι, οπωσδήποτε θα είχαν χάσει εδώ και πολύ καιρό, μιας και ένα limit break + magic από μία θα τις είχε κάνει ψητές. Να μη μιλήσω για summons.
/gamer girl
Nov 24 2010 21:49
red pyramid → Tea-chan
INORIE
τι σημαίνει τούτο;
Ναι αλλά είδες τι γίνεται στα τελευταία ως τώρα επεισόδια :( Εγώ προσωπικά πεθαίνω να δώ την αγαπημένη μου Yuffie να έρχεται στη μάχη και να ενώνονται με την Tifa. Killer twins.
Αν και δεν είναι πολύ ρεαλιστικό γενικότερα, έχω την ταπεινή εντύπωση πως σε πραγματική μάχη τα κορίτσια του DOA θα είχαν πεθάνει αρκετά γρήγορα :P
Nov 24 2010 20:50
Tea-chan → red pyramid
INORIE. Isn't it?
Δε το πιστεύω πώς δε το είχα πάρει χαμπάρι τόσον καιρό... Ειδικά ενώ έχει τη Tifa!!! /Tifa fangirl
Nov 24 2010 20:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed