Community Status Updates
Zoro → BarbasSs
Χεχε για να το ακουω και απο σενα η σκηνη ειναι οντως τελεια!!!
(το παρελθον της robin το περιμενα απο την πρωτη στιγμη που εμφανιστηκε....και μας το δωσε 100 επεισοδια πιο κει!!!...και μου τυχε να ειμαι στο water 7 στην εξεταστικη του ιανουαριου και δεν ατισταθηκα εκανα 3 ολονυκτια για να δω ολη την ιστορια,δεν αντεχα!!)
Ναι 10αρια DVD ετοιμα...εχω αλλες τοσες να κατεβασω!!:himitsu:
Αυτα φιλε μου..τα λεμε και καλη συνεχεια!!^^
Jun 27 2008 00:15
Zoro → BarbasSs
Αυτο με τους παγους ειναι το χειροτερο filler που υπαρχει για μενα!!Ελεεινο!!
Δες το αν θες αλλα δεν θα δεις και τπτ το εξαιρετικο...μετα ειναι το τωρινο αρκ,το thriller bark!!!
Μετριουτσικο συγκριτικα με skypiea/w7 αλλα εχει τις στιγμες του...παντως σαν συνολο δεν νομιζω να θες παραπανω απο 30 επεισοδια για να σαι στο πασο μας...
Το enies lobby με την ολη ιστορια robin/franky τι λεει σ'αρεσε??
Jun 26 2008 23:59
BarbasSs → Adventurer
4,5 θα διξει μαλλον θα ερθει ο χριστος απο δω για καμια μερα
μεσα στο καλοκαιρι δεν θα ανεβεις καθολου θεσ????
Jun 26 2008 23:57
BarbasSs → Zoro
xexex σιγα μην δεν ρωτουσες...
το αφησα εκει που τους παγηδευουν καποιοι στους παγους
φτανει ειδα πολλα μεσα σε μια βδομαδα...
ας το αφησω κανα μηνα
εξεταστικη τελειωνω στις 3 του μηνου και μετα ξεκιναν τα μπανια
δεν λεω ξεκουραση ειναι κοροιδια....
καμια 10αρια dvd?????????
εγω εχω καπου 500 γιγα που περιμενουν......
Jun 26 2008 23:55
Zoro → BarbasSs
Εξετασεις,ζεστη,βαρεμαρα:hot:
Κι εν το μεταξυ οι συζητησεις στο φορουμ εχουν γινει πολυ ενδιαφερουσες και εχω πολυ ορεξη για ανιμε αλλα καθημερινα δεν μου μενουν πανω απο 2-3 ωρες το βραδυ...it sucks:thumbdown:
(εχω και καμια 10αρια dvd για καλοκαιρινο μαραθωνιο,αντε να τελειωσω!!ασε και στο one piece ειμαστε οσο περισσοτεροι fans οσο ποτε...αυξηθηκαμε πολυ γρηγορα στο φορουμ τελευταια!!)
Εσυ πως πας??
Τελειωσες με την εξεταστικη??
OP(το ξερες οτι θα ρωτουσα:P)το συνεχισες??
Τα λεμε^^
Jun 26 2008 18:36
Adventurer → BarbasSs
Μια χαρα μεγαλε, αφου ξεμπερδεψα πλεον με την εξεταστικη ολα ειναι καλα στον κοσμο :) Εσυ πως πας με τα δικα σου;
Εσυ ισχυει οτι θα γυρισεις 4 Ιουλιου; Η βλακεια ειναι οτι εκεινη τη μερα φευγω εγω (παντρευεται ενας ξαδελφος στην Αθηνα εκεινο το σουκου).
Jun 26 2008 18:31
Anyparktos → BarbasSs
Οsuuu~
Τι λέει?Επισκέφθηκες το profile μου,άρα ήσουν online σήμερα...Γιατί δεν ρίχνεις κανα comment να σε πάρω χαμπάρι?Ασε είχα και προβληματα με msn και pings και έχει χαθεί η επικοινωνία πλέον...Πότε έρχεσαι?Την άλλη πέμπτη ξέρω γω?
Α...Και...SHOUJO AI RULEZ ΡΕ!!!ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!
Jun 25 2008 20:05
Anyparktos → BarbasSs
Χαχα!You-lost-many-poooosts!!Nianianianianiaaaaa-nia!I'm more mature than you guy!~
Jun 24 2008 00:46
Manbearpig → BarbasSs
Τι να πεί ρε??Διάβασμα μέσα στην κωλοζέστη,και γ****** υγρασία.όταν λες 8ο όνειρο τι εννοείς?Γιατί αυτό το βλέπω κατα τις 11 το πρωί.Μετά τις 4 τα ξημερώματα μπαίνεις δηλ. msn?
Jun 23 2008 18:47
BarbasSs → Manbearpig
εγω μπαινω αλλα τετοιες ωρες που εσυ εισαι στο 8ο ωνειρο...
τι λεει???
Jun 22 2008 23:45
Manbearpig → BarbasSs
Που 'σαι χαμένος ρε Super Μάριε???Έχεις κάτι χρόνια να μπείς msn.
Jun 22 2008 03:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed