Community Status Updates
zade → BarbasSs
Για εσένα θα ετοιμάσω το exploding belly . Αμα ζεις μετά από αυτό ,σχολιάζες την μαγειρική μου
Jul 08 2008 15:46
BarbasSs → zade
Ως Αντιπροεδρος του ΕΚΜΕΚ σε καλοσωριζω στην οργανωση μας
ελπιζω να εισαι αξιος της φημης σου γιατι τα στομαχια μας ΔΕΝ ειναι ευαισθητα........
Yarr,Yarr
Jul 08 2008 15:45
BarbasSs → Kon_Okami
πωωω και αυτο σπαστικο και το εχω κανει νομιζω σε καποιο γιατι οσο και αν εψαχνα δεν το εβρισκα αλλιως.....
Jul 08 2008 11:03
Kon_Okami → BarbasSs
Έλα ρε συ στα μεγάλα θες δε θες το παθαίνεις. Εκεί το έχω πάρει απόφαση και δεν με πειράζει. Αλλά έχει τύχει να έχω 26άρα από άλλο fansub group γιατί το κάναν drop οι πρώτοι και τα υπόλοιπα τα βρήκα από Shinsen μόνο....I don't like them:emptyonexg1:
Αλλά το ακόμα χειρότερο είναι με την μορφή των αρχείων. Να κατεβάζεις σειρές και να ανακαλύπτεις ότι τα μισά είναι avi και τα άλλα μισά mkv...:erk:
Jul 08 2008 10:36
BarbasSs → Kon_Okami
ναι και γω ειμαι μεσα σε αυτους και σπαζομαι οταν δεν μου τα δινουν ιδια....
χεχ μεγαλυτερο παραδειγμα One Piece....
8 funsub groups
Jul 08 2008 10:28
Kon_Okami → BarbasSs
Α κατάλαβα. And yup είμαι κι ε΄γω σ αυτόν τον κόσμο που τα θέλει όλα από τους ίδιους....
Tnx για την ενημέρωση!!! ^^
Jul 08 2008 02:26
BarbasSs → Kon_Okami
τα 3 τελευταια απο το they are my noble masters ειναι απο αλλο funsub group γι αυτο ειπα μηπως σε νοιαζει να τα κατεβασεις απο ayako(ειναι πολυς κοσμος που θελει να τα εχει ολα απο το ιδιο funsub group....)
Jul 07 2008 22:18
Kon_Okami → BarbasSs
[COLOR=Blue][.quote]μεγια τα avi και sig mate[/quote][/COLOR]
Tnx!!!!
[COLOR=Blue] [.quote]να ενημεροσω οτι απο το they are my noble masters που υπαρχει στην αλυσιδα μ βγηκαν και τα 3 τελευται απο ayako αν ενδιαφερεσαι...[/quote][/COLOR]
Βασικά επειδή δεν είχα χρόνο ακόμα να τα κοιτάξω δεν κατάλαβα ακριβώς. Τα επεισόδια αυτά είναι στα DVD ή λες να τα στείλεις extra???
[COLOR=Blue] [.quote]thanks για την συμμετοχη ελπιζω να σ'αρεσουν αυτα που πηρες
περιμενω και συμμετοχη στην νεα αλυσιδα με rare ecchi που ετοιμαζω[/quote]
[/COLOR]
Φυσικά και θα μ αρέσουν .... lol.....
Κοίτα για την επόμενη δεν ξέρω μιας και δεν έχω πλέον συμμετοχές οπότε αν χρειαστείς sub-d έχε με υπόψην.
Jul 07 2008 17:01
BarbasSs → Animesuki
δοκιμασε και μονη σου αν δεν το βρεις βαλε φαντασια και θα βγει καλο πιστευω
Jul 07 2008 12:01
BarbasSs → Kon_Okami
μεγια τα avi και sig mate
να ενημεροσω οτι απο το they are my noble masters που υπαρχει στην αλυσιδα μ βγηκαν και τα 3 τελευται απο ayako αν ενδιαφερεσαι...
thanks για την συμμετοχη ελπιζω να σ'αρεσουν αυτα που πηρες
περιμενω και συμμετοχη στην νεα αλυσιδα με rare ecchi που ετοιμαζω
Jul 07 2008 11:57
Animesuki → BarbasSs
Σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυ εισαι ο μονος που ηρθε να δει τα σκιτσα μου!Θα εκανα και το υπολοιπο σωμα αλλα δεν υπηρχε στο εξωφυλλο, ομως εαν το βρω ολοκληρο θα το συνεχισω!!Ευχαριστω!
Jul 07 2008 11:53
Zoro → BarbasSs
Βασικα [URL="http://www.anime.gr/forums/%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%C1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2/5034-time-party-beach.html"]αυτο[/URL] το meeting εννοουσα!!!
Στο Naruto στο 1ο ακομη,δεν με πολυπορωσε,οσο το OP,αλλα μου αφησε ενδιαφερον για τ'αλλα!!
Παω να δω κανα αλλο!!
Τα λεμε!!^^
Jul 07 2008 00:54
BarbasSs → Melkor
ετοιμαζε dvd βαλε serikei και αν θυμασαι ενα hentai που λεγαμε............
Jul 07 2008 00:11
BarbasSs → Zoro
το One Piece παντου κυβερναει.....................
εγω σημερα εφτασα σπιτακι μου μετα απο 2 μηνες
το meeting ηταν στις 28 νομιζω εγω ακομη εγραφα....
Naruto ε???
που εισαι?
Jul 07 2008 00:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed