Community Status Updates

Night Wizard Seal → Anelis
Anelis-chan! We are together in this... right? :P
Well done και καλή μας δουλειά :)

Fallen_Mpougatsa → Anelis
Agreed. Είτε το δες είτε όχι...είναι σαν το Fight Club. You don't speak of it. Ever.

Anelis → Fallen_Mpougatsa
Ε διπλό όχι! Να χάσεις αυτό το αριστούργημα; Και τι θα λες στα εγγόνια σου όταν σε ρωτάνε; Ότι δεν το είδες;! Θα τα αναγκάσεις να ζουν με αυτή τη ντροπή, με αυτό το στίγμα στην οικογένεια;!! xD

Anelis → eyl
Ούτε κ εμένα, μου έσπασε την παρθενιά το Soulless. Πάντως τώρα διαβάζω το Boneshaker που είναι steampunk με ζόμπια, το οποίο δεν έχει καθόλου romance, και φαίνεται αρκετά καλό.

eyl → Anelis
μα ναι, δεν το απορριπτω το manga ακόμα, αν κ φοβάμαι λίγο τον τρόπο υιοθετησης του, αλλλά θα ήθελα κ ένα καλό βιβλίο. αρλεκιν ή έστω ~ αρλεκιν δεν είναι το theme μου σε βιβλία.

Anelis → eyl
Κοίτα αν δεν περιμένεις να είναι άρλεκιν είναι υπερβολικά περιγραφικό. Αν περιμένεις όμως άρλεκιν τότε είναι σχεδόν ελάχιστες οι περιγραφες... xD
Εγώ πάντως το manga θα το τσεκάρω.

eyl → Anelis
τέτοιο setting κ το έριξε στη βλακεία? πως τα κατάφερε? κ πολύ γλαφυρά λες, α καλά, σε ευχαριστώ anelis που μου γλίτωσες χρόνο!

Anelis → eyl
Γιο, μου είχες πει να σου πω εντυπώσεις από το soulless για να τσεκάρεις το manga. Τελικά είναι άρλεκιν με μυστήριο και εξυπνακίστικες ατάκες. Από ένα σημείο και μετά παραμερίζεται η πλοκή για να παρακολουθήσουμε τα πολύ γλαφυρά φασώματα της γκόμενας με τον γκόμενο. Εγώ δεν περίμενα κάτι τέτοιο και απογοητεύτηκα πολύ. Αν και σε manga ίσως να ταιριάζει καλύτερα.