Community Status Updates

Night Wizard Seal → Anelis
:hahaha: Domo domo :wooi2:
[SIZE=1]Είναι ένα ying and yang κάτω από τις πληροφορίες σου :hahaha:[/SIZE]

OdyMonaxos → Anelis
Γαλλικά. Πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ.
Σ' άρεσε γενικά; Πως ήταν; Έχεις περάσει ποτέ από 'δω πάνω;

Anelis → OdyMonaxos
Ε έπρεπε να στοκάρεις τότε όσο ήσουνα Αθήνα. Σε μια βδομάδα θα κατέβαζες καμιά 50αριά ταινίες για να σε κρατήσουν όλο το χρόνο.
Ρώμη, Νάπολη και Αβέρσα, και όπως καταλαβαίνεις υπήρξαν φάσεις όπου βαριόμουν ατελείωτα. Κάπως κάπου με Αγγλικά κ Γαλλικά κάτι έβγαζα. Το μυστικό όμως ήταν ότι τη μια ταινία την είχα ξαναδεί.

OdyMonaxos → Anelis
Γιατί το κυνηγάνε, δεν ξέρω πως, αλλά ένας φίλος έφαγε πρόστιμο καμιά 400άρα ευρά. Συν το γεγονός πως η μουσική στον υπολογιστή μου είναι αρκετή για να με παλουκώσουν στην Mariensäule. Δεν παίζουμε με το νόμο σε ευνομούμενες χώρες.
Που πήγες Ιταλία; Και πως είδες τις ταινίες χωρίς να ξέρεις τη γλώσσα; :P

Anelis → OdyMonaxos
ΧΑ!
Καλά γιατί να μην κατεβάσεις από torrent, internet έχεις, pc έχεις, τι άλλο λείπει; Το Sherlοck δηλαδή πώς το είδες;
Θυμάμαι απ' όταν είχα πάει Ιταλία, είδα και τις 2 ταινίες Lara Croft μεταγλωττισμένες. Πλάκα είχε, αλλά αν ήξερα Ιταλικά νομίζω θα είχε περισσότερη.

OdyMonaxos → Anelis
Απλά μην κατηγορείς για τις όποιες τσατσιές, γιατί τους τελευταίους μήνες είμαι πολύ στριμωγμένος στο θέμα ταινίες. Εδώ τις μεταγλωττίζουν όλες και δεν μπορώ να κατεβάσω και από torrent.

Anelis → OdyMonaxos
Α εγώ δεν είπα τίποτα για σάρκα, αυτά είναι δικές σου υποθέσεις.
Τι κουλό είναι αυτό με τον πατέρα σου κ το τοπ 10 με μεταγλώττιση; Elaborate.

OdyMonaxos → Anelis
Τα παράπονα στον πατέρα μου, αλλιώς θα δεις το τοπ 10 των αγαπημένων σου ταινιών σε γερμανική μεταγλώττιση. Τι φρίκη κι αυτό!!!
You lust for flesh λοιπόν. Λυσσάρα :P

Anelis → OdyMonaxos
Ναι στην συγκεκριμένη δεν αναγνωρίζεις αν είναι άντρας ή γυναίκα.
Ε 'ντάξει, δεν παίζεις δίκαια, αν την είχα δει κ εγώ τζάμπα και με τσίπουρα αν μη τι άλλο δε θα είχα βαρεθεί.
Εγώ είμαι νεκροζώντανη. Human rules do not apply.

OdyMonaxos → Anelis
Έχω δει το μισό, ίσα μέχρι που σκάει μύτη στο νοσοκομείο και λίγο μετά. Αλλά μου φαινόταν πολύ girlie στην εικόνα με το χαμογελάκι. Καλό @ρχιδάκι τον κόβω πάντως.
Ίσως φταίει πως την είδα με τον πατέρα μου και κάτι τσίπουρα. Κατεβασμένη και εικόνα χάλια.
Εσύ, μαντάμ ζόμπι; Σαδό, μαζό, ή ουδέτερη;

Anelis → OdyMonaxos
Α χμ, σαδό λοιπόν. Το σημειώνω στο τεφτέρι.
Καλά είπαμε δεν πήγα να δω αριστούργημα, εξ' άλλου είχα δει και την πρώτη ταινία η οποία μου άρεσε πάρα πολύ. Αλλά αυτό το πράγμα ήταν αβάσταχτο. Πήγα για να γελάσω και να δω cool guys doing cool things και τελικά ούτε καν χαμογέλασα ούτε κατάφερε να με πορώσει όπως η πρώτη. Το ότι δε μου άρεσε αυτή η πατάτα δεν οφείλεται λοιπόν στο ότι δεν ήξερα τι πάω να δω ή στις προσδοκίες μου. Απλά ήταν πατάτα.
Γιές είναι ο κύριος ανταγωνιστής της σειράς.

OdyMonaxos → Anelis
Έχω ευχηθεί στους συναδέλφους σου καλά βιτριόλια κι εμπρησμούς. Μ' αρέσουν οι σκληρές κριτικές, δεν μπορώ να τα βλέπω όλα ανάμεσα στο 8 και το 9,5. Σαδιστικές τάσεις λοιπόν.
Η ταινία πόνταρε σε απλοϊκά πράματα από την αρχή, δεν ήταν τίποτα το σοβαρό και γι' αυτό δεν θα την έλεγα κακή. Αν περίμενες αριστούργημα, φυσικά και ήταν άστα να πάνε.
Για κότσι μην πας στη μάνα σου, πήγαινε στο Βαυαρό που ξέρει. Μέχρι κι εγώ όταν γύρισα Αθήνα τα Χριστούγεννα πήγα.
Το άβαταρ είναι από Mawaru;

Anelis → OdyMonaxos
Α τη θυμάμαι τη σκηνή. Η ταινία ήταν κάκιστη αλλά για να καταλάβεις τι λέω πρέπει να δεις τη [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Sherlock_%28TV_series%29"]Βρετανική σειρά[/URL]. Μετά όσο καλή θέληση και να έχεις η Αμερικάνική δεν αντέχεται. Δεν υπερβάλω.
Μάλλον εννοείς λιγότερη αυστηρότητα. Δηλαδή ή αυτό ή διακρίνω μαζοχιστικές τάσεις.
Για κότσι πάω στη μάνα μου, κλαίω για άλλους λόγους βέβαια, αλλά κατά γενική ομολογία είναι και αυτό αρκετά καλό.

OdyMonaxos → Anelis
Για την ταινία λέω, όταν τρώνε με την τσιγγάνα πετάει την ατάκα "Εξαιρετικό το γκούλας από σκαντζόχοιρο".
Πάντως το παρακάνεις. Δεν ήταν κακή ταινία. Τουλάχιστον ελπίζω σε μεγαλύτερη αυστηρότητα στα reviews.
Για κότσι σε ένα μέρος θα πας. Στον Έριχ στα Μελλήσσια στην Α. Παπανδρέοy. Σου υπόσχομαι πως θα κλάψεις.