Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ianus → Anelis

Γειά Ανέλες! θνξ τα μάλα για το σχόλιο σας, είναι ωραίος τρόπος ν'ανεβάζει κανείς το post count του.
Nov 20 2009 18:47
Photo

AnelisNight Wizard Seal

deformed μόνο αν εννοείς chibi XD
Nov 20 2009 05:39
Photo

Night Wizard SealAnelis

Anelis-sama :)!!!! Το άβαταρ σου είναι από μονονόκε αλλά παραμωρφομένο ;;;;; Έχει πολύ πλάκα :)
Nov 19 2009 22:53
Photo

Anelis → Ianus

ήμουνα στο post your desktop thread και χάζευα τα wallpapers σου, τα σπάνε!
Nov 19 2009 08:49
Photo

Serestrum → Anelis

:blush2: [B]D.Gray- man[/B] it is...
Nov 18 2009 15:22
Photo

Anelis → Serestrum

τι θεϊκά ava και sig είναι αυτά!! από ποιο manga είναι;
Nov 18 2009 15:19
Photo

Anelis → zade

δυστυχώς δεν έχω προλάβει ακόμα πάντα θέλω new stuff όποτε σου κατεβαίνει ρίχνε μήνυμα σε μουσουνου, είμαι δεν είμαι online, κ θα το δω
Nov 02 2009 07:41
Photo

zade → Anelis

Πολύ γέλιο έχει όντως. Σας ξεκολώνουν εκεί πέρα στη σχολή ε ; Βασικά msn δεν μπάινω , απλά όταν μπαίνω δεν σε πετυχαίνω γι αυτό μου κάνει εντύπωση. Ασχολήθηκες με το άλλο που λέγαμε ; Επίσης , θες τίποτα καινούριο ; Μου έρχονται ιδέες αβέρτα. Πρέπει ρε γμτ να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά....
Nov 02 2009 00:05
Photo

Anelis → zade

είμαι superstar ρε κ έτσι άρχισε η σχολή και μας έχουνε ζελώσει, γουστάρωωωωωωωω!!! καλά μη μου πεις ότι με το που σταμάτησα να μπαίνω μουσουνου άρχισες να μπαίνεις εσύ! θέλω λίστα btw είδα χτες one eyed monster...LOL
Nov 01 2009 22:30
Photo

zade → Anelis

Απλά περνούσα τυχαία και είπα να δω τι κάνεις.Ούτε στο msn δεν σε βλέπω πλέον και ανησυχώ.Που χάθηκες ; Ακόμα πάρτι κάνεις ; Btw είδα έχεις περίπου 4.000 visits.Πως το καταφέρνεις ; Εγώ είμαι στις 3.000 Αλλά ξέχασα, εγώ δεν έχω boobs... Καλά να περνάς και σου ετοιμάζω ολόκληρη list με MUST SEE films
Nov 01 2009 15:53
Photo

Zoro → Anelis

Well, that coming from you is a huge compliment! Glad you liked ~chwaaan :wooi2: Κι εγώ μόλις την είδα έπεσα in love with it... και που να [URL="http://i644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/Naruto-Pein8.gif"]έβλεπες την κανονική[/URL], σε αυτήν αναγκάστηκα να κόψω μερικά frames και να μειώσω ποιότητα για να είναι εντός κανονισμών, αλλά το αποτέλεσμα βγήκε και πάλι καλό! Όσο για το Naruto, οι περισσότεροι κακοί τα σπάνε και αυτός είναι ένας από τους πιο βασικούς, όπως και η σκηνή της sig, στοίχημα ότι θα άρεζαν ακόμη και σε σένα! ;)
Oct 08 2009 04:54
Photo

NighteyesAnelis

Ευχαριστώ.:D
Oct 08 2009 00:21
Photo

AnelisNighteyes

γιο! είχα καιρό να μπω και δεν είχα δει ότι έγινες moderator συγχαρητήρια και κουράγιο!!!!
Oct 07 2009 23:42
Photo

Anelis → Zoro

τι ωραία που είναι η sig σου τι κρίμα που είναι από το χαζοναρούτο όμως
Oct 07 2009 23:41
Photo

Anelis → Zoro

σ' ευχαριστώ ρε χαμένο φόρουμς και μουσουνου έχω καιρό να μπω και πλέον έχω ξεσυνηθίσει άμα με δεις πάντως νατζ μι
Oct 04 2009 16:57