Community Status Updates

Ianus → Anelis
Γειά Ανέλες! θνξ τα μάλα για το σχόλιο σας, είναι ωραίος τρόπος ν'ανεβάζει κανείς το post count του.

Night Wizard Seal → Anelis
Anelis-sama :)!!!!
Το άβαταρ σου είναι από μονονόκε αλλά παραμωρφομένο ;;;;;
Έχει πολύ πλάκα :)

Anelis → Ianus
ήμουνα στο post your desktop thread και χάζευα τα wallpapers σου, τα σπάνε!

Anelis → zade
δυστυχώς δεν έχω προλάβει ακόμα
πάντα θέλω new stuff
όποτε σου κατεβαίνει ρίχνε μήνυμα σε μουσουνου, είμαι δεν είμαι online, κ θα το δω

zade → Anelis
Πολύ γέλιο έχει όντως. Σας ξεκολώνουν εκεί πέρα στη σχολή ε ;
Βασικά msn δεν μπάινω , απλά όταν μπαίνω δεν σε πετυχαίνω γι αυτό μου κάνει εντύπωση.
Ασχολήθηκες με το άλλο που λέγαμε ; Επίσης , θες τίποτα καινούριο ; Μου έρχονται ιδέες αβέρτα. Πρέπει ρε γμτ να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά....

Anelis → zade
είμαι superstar ρε κ έτσι
άρχισε η σχολή και μας έχουνε ζελώσει, γουστάρωωωωωωωω!!!
καλά μη μου πεις ότι με το που σταμάτησα να μπαίνω μουσουνου άρχισες να μπαίνεις εσύ!
θέλω λίστα
btw είδα χτες one eyed monster...LOL

zade → Anelis
Απλά περνούσα τυχαία και είπα να δω τι κάνεις.Ούτε στο msn δεν σε βλέπω πλέον και ανησυχώ.Που χάθηκες ; Ακόμα πάρτι κάνεις ;
Btw είδα έχεις περίπου 4.000 visits.Πως το καταφέρνεις ; Εγώ είμαι στις 3.000
Αλλά ξέχασα, εγώ δεν έχω boobs...
Καλά να περνάς και σου ετοιμάζω ολόκληρη list με MUST SEE films

Zoro → Anelis
Well, that coming from you is a huge compliment! Glad you liked ~chwaaan :wooi2:
Κι εγώ μόλις την είδα έπεσα in love with it... και που να [URL="http://i644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/Naruto-Pein8.gif"]έβλεπες την κανονική[/URL], σε αυτήν αναγκάστηκα να κόψω μερικά frames και να μειώσω ποιότητα για να είναι εντός κανονισμών, αλλά το αποτέλεσμα βγήκε και πάλι καλό!
Όσο για το Naruto, οι περισσότεροι κακοί τα σπάνε και αυτός είναι ένας από τους πιο βασικούς, όπως και η σκηνή της sig, στοίχημα ότι θα άρεζαν ακόμη και σε σένα! ;)

Anelis → Nighteyes
γιο! είχα καιρό να μπω και δεν είχα δει ότι έγινες moderator
συγχαρητήρια και κουράγιο!!!!

Anelis → Zoro
τι ωραία που είναι η sig σου
τι κρίμα που είναι από το χαζοναρούτο όμως

Anelis → Zoro
σ' ευχαριστώ ρε χαμένο
φόρουμς και μουσουνου έχω καιρό να μπω και πλέον έχω ξεσυνηθίσει
άμα με δεις πάντως νατζ μι