Community Status Updates

zade → Anelis
Δεν σε είπα εγώ ότι το zombieland δεν ήταν και η δευτέρα παρουσία όπως μας τα λέγανε.Btw το πλι ποιανού ήταν ;
Θες ιδέες ε ;Για να μαγειρέψεις ή να σπλατεριαστείς ; Έχω και απ τις δύο.

Anelis → zade
ρε φίλε με απογοήτευσε πολύ το zombieland, νιώθω σα να έμεινα με το πλι στο χέρι.....μεχ κ την περιμέναμε τόσους μήνες
μπα έχω καιρό να δω κάτι με αιματηρά πλίτς, ρίχνε ιδέες

zade → Anelis
Άμα τελειώσεις με το μαγείρεμα θέλω να με μάθεις να μπογιατίζω κόμικς.
Τίποτα καλό σφαγείο είδες ;

Anelis → Erisadesu
Λολ με τη sig σου ρε, πιο γκέι φώτο του δεν παίζει να έχω δει! XD

Yojimbo → Anelis
LoL, thanks...
Η σειρά είναι remake παλιάς σειράς την οποία δεν έχω δει. Το remake άρχισε πρόσφατα να προβάλετε, είναι πολύ δημοφιλές στην αμερική και έχει φτάσει στο τρίτο επεισόδιο αυτή τη στιγμή, αύριο/μεθαύριο βγαίνει το τέταρτο.
Το πρώτο episode (pilot) ήταν καλό, όμως τα 2 επόμενα δεν προχώραγαν ιδιαίτερα το σενάριο και με απογοήτευσαν αρκετά. Προσωπικά δεν την βλέπω την σειρά να φτάνει ποτέ στα επίπεδα των κορυφαίων (με διαφορά για'μενα) σειρών sci-fi... battlestar galactica και 4400 (παρ'ολο που διακόπηκε η σειρά στην μέση άξιζε πολύ) , όμως μπορεί να εξελιχθεί σε μια σχετικά καλή watchable σειρά, δεν ξέρω, πιστεύω πως είναι πολύ νωρίς για να κρίνω.

Serestrum → Anelis
το σκυλακι στην υπογραφη σου με τρομαζει... ειδικα τα ματια του...

Anelis → Yojimbo
yo είδα στο θρεντ με τις αγγλόφωνες σειρές ότι βλέπεις το V και ήθελα να σε ρωτήσω αν είναι καλό γτ σκέφτομαι να το ξεκινήσω, (βλέπω πολλά αυτό τον καιρό κ δεν θέλω να χάσω τον χρόνο μου αν δεν είναι καλό) ~ κ απ' ό,τι βλέπω έχεις καλό γούστο στις σειρές

zade → Anelis
[URL="http://www.gamato.info/details.php?id=08a800e138296726ac75cc8308f115c09de2c75b"]http://www.gamato.info/details.php?id=08a800e138296726ac75cc8308f115c09de2c75b [/URL]
Girl . you know I have awesome finding powers when it's about splatter. Put yer faith into me !

Anelis → zade
LINK NAO PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ZADE!!!!

zade → Anelis
Καλή μου κοπέλα , πιστεύεις ποτέ ότι ένα quality whore σαν και μένα θα έβλεπε ποτέ τίποτα κατώτερο από DVD-RIP ; Φυσικά και όχι.Είδα τέλεια ποιότητα , οπότε δες το κι εσύ.
Για μαγείρεψε τίποτα τώρα...

Anelis → zade
άσε με το zombie land από το Μάιο ανυπομονώ
δεν πρόκειται να το δω μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου που βγαίνει το dvd, κοντεύω να τρελαθώ από την αναμονή!
όσο για τα deadlines δίκιο έχεις, πάω να μαγειρέψω να τα ταΐσουμε κ αυτά

zade → Anelis
Τα deadlines που εκτρέφω έχουν αρχίσει να πεινάνε. Για ταϊσέ τα σε παρακαλώ με κανένα σκίτσο σου , κάτι τους είχες υποσχεθεί.
Επίσης , είδα το zombieland.ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ , καθόλου horror όμως.Σαν μια απλή κωμωδία μου φάνηκε.