Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → Anelis

λαμάκα βοήθα λίγο τον αστιγματισμό μου στη μαύρη τρύπα γράφεις γαμίτσα ή γομίτσα;
Mar 10 2010 23:27
Photo

Anelis → Zoro

ακριβώς θέλουν αιώνες για να γίνουν καλά = δεν θα γίνουν ποτέ καλά! αυτό που λες είναι απλά η δικαιολογία που χρησιμοποιείς για να τα υπερασπιστείς και δεν ισχύει γιατί μιά σειρά κρίνεται από την ολότητά της και όχι για το αν τα τελευταία 100 eps από τα 400 που έχει είναι καλά :P suicidal enough για shonen δεν νομίζω να γίνω ποτέ but you can always keep hoping i will XD
Mar 10 2010 22:31
Photo

Zoro → Anelis

Αυτά έχουν τα άπειρα shonen, θέλουν αιώνες για να γίνουν καλά. :P Πάντως Naruto πιστεύω ακόμα και σένα θα σου άρεζαν κάποιοι χαρακτήρες (ειδικά κακοί, όπως ο Itachi που έχω τώρα), απλά εμφανίζονται πολύυυυ πιο κει... your patience will be long gone before then... [SIZE=1]... but I'll keep trying, κάποια μέρα δεν θα 'σαι high, extremely bored ή suicidal για να τα δεις;[/SIZE] :rolleyes:
Mar 10 2010 22:03
Photo

Anelis → Zoro

μμμ επειδή έχει ωραία φαναρτ; σιγά τ' αυγά! που ναρούτο είχα αρχίσει πριν από 4 χρόνια, και μετά το 60ο δεν άντεξα άλλο μην προσπαθείς να με προσηλυτίσεις εμένα καμένε οτάκουυυυ!!
Mar 10 2010 21:54
Photo

Zoro → Anelis

Ναι, λες και γι' [B][URL="http://i50.tinypic.com/28qqads.gif"]αυτήν[/URL][/B] δεν μου είχες δώσει τα ρισπέκτια σου παλιά. Glad you liked my new one too btw. ;) (και οι 2 από naruto πάντως, ίσως είναι καιρός να αρχίσεις το πρώτο σου endless shonen τελικά... join the dark side :p)
Mar 10 2010 21:44
Photo

Anelis → Erisadesu

είμαι τσίφτισσα η άτιμη! αν κ το τρόλλινγκ δεν ήταν για τη μεγαλειότητά σας!
Mar 10 2010 21:40
Photo

Erisadesu → Anelis

αυτά [B]με [/B]κάνεις και με τρελάνεις.
Mar 10 2010 21:22
Photo

psofia → Anelis

YHBT.
Mar 10 2010 20:49
Photo

Anelis → psofia

ok [B]it[/B] has been trolled, οπότε τέρμα τα χαζά vms! psofaki σε λατρεύωωωω!!!!!! <333 με αγάπη το πιστό σου τσιράκι!
Mar 10 2010 20:08
Photo

Anelis → Zoro

μπα πώς το έπαθες κ έχεις ωραία σιγκ;!!
Mar 10 2010 20:01
Photo

psofia → Anelis

Φοβάσαι μη σπιλωθεί το άμεμπτο ενεργητικό σου στο forum, τσιράκι των moderators? Όταν ήσουν και εσύ ένα τρολλ, καλά ήταν... Θα σε stalkάρω μωρή, δεν τη γλυτώνεις εύκολα
Mar 10 2010 19:14
Photo

Anelis → psofia

.....λολ; είσαι και αστειάτορας, 'νταξ το πιστέψαμε αρκετά με έπρηξες, φάε το ignore σου γιατί δε σε αντέχω άλλο κ αν συνεχίσω με βλέπω να τρώω ban και σε αντίθεση με εσένα δεν μπαίνω εδώ μόνο για να τρολλάρω γειά χαρά κ καλά ξεκουμπίδια
Mar 10 2010 19:09
Photo

psofia → Anelis

Μιλάς κι εσύ, πόρνη του δάσους... Πιο έξυπνη από εσένα νιώθω σίγουρα πάντως. Θα σε παρατήσω μόνο όταν κάτσεις στα αυγά σου.
Mar 10 2010 19:06
Photo

Anelis → psofia

μιλάνε όλοι..... πολύ ωραίο το profile message σου, ελπίζω τώρα να νιώθεις πιο έξυπνη δε μας παρατάς λέω εγώ καλύτερα; άντε μην αρχίσουν οι χοντράδες
Mar 10 2010 19:03
Photo

psofia → Anelis

Κοπελίτσα, βάλε μυαλό που μιλάς και για γελοιότητες.
Mar 10 2010 18:58