Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tenshi → Anelis

χεχε...εψαχνα διαφορα links για αρκετη ωρα. εε..ειχα που ειχα zomboava ας εβαζα και κατι που να ταιριαζε!! με κολλησατε εσυ και ο Αγγελος με τις σπλατερ ταινιες!! ;)
Apr 15 2010 13:30
Photo

Erisadesu → Anelis

έλα στη συνάντηση τουλάχιστον... και στο πάρτη δεν νομίζω να πάω. βαριέμαι.
Apr 14 2010 11:37
Photo

Anelis → Tenshi

εμένα τώρα μου αρέσει και η sig σου! πού την ξετρύπωσες, είναι τραγικά αστεία!
Apr 14 2010 07:37
Photo

Anelis → zade

i'll just leave this here.... [url]http://jesusislove.tumblr.com/[/url]
Apr 14 2010 07:15
Photo

Tenshi → Anelis

heheh!!! thank you dear!! ;)
Apr 10 2010 14:16
Photo

iristellaAnelis

Το ψήνα άγρια για το Screamfest με τόσους ωραίους τίτλους και τόσα θετικά που είχα ακούσει από σένα αλλά δυστυχώς αυτές τις μέρες τρέχω και δεν φτάνω σαν τον Βεγγο. Οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένω για του χρόνου. Τ^Τ
Apr 10 2010 13:47
Photo

Anelis → Tenshi

love love LOVE your new ava! μεγειές!
Apr 10 2010 12:57
Photo

Anelisiristella

yooo ρε δε θα έρθεις στο screamin fest?
Apr 10 2010 12:51
Photo

zade → Anelis

Kαλά δεν πειράζει.Έχω πίστη σε εσένα.Βtw αυτό τώρα το είδα.Παρόλο που γύρισα από την Κων/πολη εδώ και 2 μέρες ,ακόμα δεν μπορώ να βρω το ρυθμό μου. Σκριμφεστ δεν μπορώ ,για μένα το ταξιδι για Αθήνα διαρκεί 5 ώρες οπότε να το κάνω δύο συνεχόμενα Σαβ/κα δεν παίζει ,είναι overkill. Καλά να περνάς.
Apr 08 2010 17:18
Photo

Anelismono

άσε ρε με τον άλεξ είχαμε βγάλει αφρούς από το κακό μας!!! στείλε στείλε γιατί από βδομάδα πρέπει να αρχίσω hardcorila δουλειά για τη σχολή!
Apr 04 2010 00:53
Photo

monoAnelis

Ήμουν 99% σίγουρη ότι δεν θα σου άρεσε :hihi2: Για το daybreakers λέω...Φαντάσου εμένα σε κάποια φάση με έπιασαν τα γέλια από τους κουβάδες αιματος:borednn9: Καλώς ήρθες btw, δεν είχα κάρτα να σου στείλω, αν είναι θα προσπαθήσω να κανονίσω κάτι μέσα στη βδομάδα να μας πεις και πώς πέρασες...:P
Apr 04 2010 00:49
Photo

Anelis → zade

dude ειληκρηνά δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ so far 9-10 απρίλη πέφει screamin fest, θα κατεβείς; also για το μανγκα του έχω ακούσει τόσα που σιχαίνομαι να το πιάσω ελπίζω τα κινούμενα ζόμπια να με συγκινήσουν
Apr 04 2010 00:33
Photo

zade → Anelis

ΑΑΑΑΑ ακόμα ; Σε παρακαλώ πολύ από τα βάθη της σπλήνας μου ,τέλειωνέ το! Έχω τόσες πολλές ιδέες που θέλω να σου εμπιστευθώ ,τέλειωνε αυτή για να πάμε στο ζουμί. Σκέψου το κάπως σαν idiot's test! Το Κόμικντομ είναι 16-18 Απρίλη.Να είσαι εκεί.Επίσης για κοίτα στα θρεντ με τα άνιμε ένα πολύ πρόσφατο θρεντ που άνοιξα.Θα βρεις κάτι που θα σου αρέσει.
Mar 31 2010 15:35
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Anelis

[url]http://www.anime.gr/forums/member.php?u=974[/url] Αν και μεχρι τωρα θα το εχεις μαθει λογικα, ειναι απο το Clannad :P
Mar 31 2010 01:30
Photo

Anelis → zade

το κομικ σου εεε...είναι σε..χμ..πρώιμο στάδιο το comicdom δε θυμάμαι πότε είναι αλλά εκτός από κάτι πάτρες κ σαλόνικες που θα πάω θα είμαι εδώ οπότε μάλλον θα πάω btw πότε είναι φέτο;
Mar 30 2010 14:59