Community Status Updates

Anelis → Tenshi
Αλληλεγγύη to the man with the man who takes great photos and speaks the truth λέμε! XD

Azathoth
→
Anelis
XD και εγώ μια από τα ίδια, έχω δει και εικόνες από αυτό το βιβλίο (έχει διαφορες αυτό που διάβασα) και φαίνονται γνήσιες του κερατα

Anelis
→
Azathoth
δυστυχώς όχι, έχω διαβάσει πολλά αποσπάσματά του και έχω droolarei ανελέητα για την πάρτη του όμως xD

Azathoth
→
Anelis
το έχεις διαβάσει? :Ο μάλλον πρέπει να το παραγγείλω as soon as possible

Azathoth
→
Anelis
στο βιβλίο αυτό αναφέρει πολλά γνήσια μεσαιωνικά και μεταγενέστερα βιβλία, αυτό που μου τράβηξε πολύ την προσοχή είναι αυτό: Compendium Maleficarum θέλω να το διαβάσω κάποια στιγμή

Anelis
→
Azathoth
Thanx a bunch man, θα το τσεκάρω
Α, και σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει πολύ καλό είναι και το The Encyclopedia of Witchcraft and Demonology του Robbins, το οποίο είναι ένας μικρός θησαυρός του είδους

Azathoth
→
Anelis
[url]http://www.bookdepository.co.uk/book/9780582419018/The-Witch-hunt-in-Early-Modern-Europe[/url]
should be this one :O

Azathoth
→
Anelis
Brian P.Levack είναι ο συγγραφέας, το βιβλίο το έχω στα ιταλικά οποτε να σου πω εκδόσεις δεν ξέρω αν έχει νόημα. The Witch hunt in early modern europe είναι το original όνομα. αν θες να σου δώσω και τα ιταλικά (μιας και από όσο θυμάμαι κάτι ξέρεις) τότε πες μου.

Anelis
→
Azathoth
[I]"....ένα τεράστιο τόμο για το κυνήγι μαγισσών στην ευρώπη..." [/I](από το βιβλιοθρέντ)
ρε πλιζ πες μου τίτλο και εκδόσεις!