Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Anelis → Yo! Master

Τα κλασσικά demo, grim fairytales, american vampire, devil, κάτι άκυρα τευχάκια (όπως το twilit ~lol~ ) και 3 επικά TPBs! Wilson, Other Lives, και Brooklyn Dreams. Έπεται επική βουτιά στα κόμιξ σήμερα! Εσύ πήρες τίποτα καλό; Θα το θυμηθώ, κάνε κ εσύ κανα nudge άμα με πετύχεις.
Ιούλ 09 2010 15:21
Φωτογραφία

Yo! Master → Anelis

Ωχ, όσο είμαι σπίτι το MSN το έχω πάντα ανοιχτό, απλώς είναι στο "Appear Offline". Είμαι νίντζας! Απλώς στείλε κάνα μήνυμα όποτε είναι & εγώ θα το δω (λογικά). Τι καλό πήρες? :)
Ιούλ 09 2010 15:13
Φωτογραφία

Anelis → Yo! Master

Μαν εσένα ακόμα δεν σε έχω πετύχει μουσουνου! *άσχετο, αλλά γύρισα από raid σε κομιξάδικο και σε είδα online και σε θυμήθηκα*
Ιούλ 09 2010 14:19
Φωτογραφία

Anelis → Glaurung

Ευχαριστώ σας, τολμώ να πω πως και η δική σας ανατροφή δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την ταπεινή δική μου, και μόνο η σκέψη νομίζω πως σας αδικεί αγαπητέ. Ευελπιστώ να σας βλέπουμε συχνά στο μουσουνου, και ελπίζω πως με τη βοήθειά σας θα έχουμε την τιμή να κατακτήσουμε νέα επίπεδα μαλάκινσης, τολμώ να πω μάλιστα πως θα είναι άνεφ προηγουμένου!
Ιούλ 09 2010 08:28
Φωτογραφία

Strange Loop → Anelis

:emptyonexg1:
Ιούλ 09 2010 05:45
Φωτογραφία

Glaurung → Anelis

Δεν θα μπορούσα ποτέ να αρνηθώ να εκπληρώσω τις επιθυμίες μιας τόσο γοητευτικής δεσποινίς , πόσο άλλωστε όταν έχετε δεχτεί τέτοια μόρφωση και παιδία . Τιμή μου .
Ιούλ 09 2010 01:26
Φωτογραφία

Anelis → Glaurung

αχαχαχχαχα Ευγενείς γαρ όμως συνεννοούμαστε... Μην τα διαβάσεις, δες τις ταινίες, πιο εύκολο, πιό γρήγορο και σίγουρα λιγότερο επώδυνο. Κάνε με τώρα add στο μουσουνου :P
Ιούλ 09 2010 01:13
Φωτογραφία

Glaurung → Anelis

Παίζει να κάτσω να τα διαβάσω μόνο και μόνο για να μάθω και γω , είναι [FONT="]απλά [/FONT]απίστευτο ! Τώρα η διαφορά επιπέδου είναι σαν να [FONT="]εγώ [/FONT]είμαι ο άγγλος ευγενής σε ένα χωριό της Αφρικής και συ να έρχεσαι κατευθείαν από τα σαλόνια του Λονδίνου :P Ζήτω η μαλάκινση , κάτω η σοβαροφάνεια !
Ιούλ 09 2010 01:03
Φωτογραφία

AnelisBlack Rock

YOTSUBA CHWAAAAAAAAAAN!!!!
Ιούλ 09 2010 00:33
Φωτογραφία

Anelis → Glaurung

Οι διαπρεπείς δάσκαλοι που είχα την τύχη να είμαι υπό τη μαθητεία τους ήτω οι ίδιοι που γαλούχησαν την μεγαλειότατη κατά τη διάρκεια των πρώτων ετών της ζωής της. Οπότε ασφαλώς καταλαβαίνεται πως η διαγωγή μου πάντα κατείχε πρώτιστη θέση και ήτω βεβαίως υπό την επιμελή και συστηματική αιγίδα των αξιοσέβαστων κηδεμόνων μου. (τίποτα καλό μου, απλή μαλάκινση με διακατέχει, φταίνε βέβαια σε μεγάλο βαθμό και οι αδερφές Μπροντέ και η Τζέιν Οστεν που με σακάτεψαν με τα ρομάντζα τους)
Ιούλ 09 2010 00:24
Φωτογραφία

Glaurung → Anelis

[Το σκέφτηκα αρκετά πριν απαντήσω γιατί δεν ήθελα να το χαλάσω , αλλά … [SPOILER]Που στο διάολο έμαθες να μιλάς έτσι ?!? Π~Ρ~Ε~Π~Ε~Ι να μου πεις ! :P[/SPOILER]]
Ιούλ 09 2010 00:00
Φωτογραφία

Anelis → Glaurung

Αγαπητέ η πρόσκλησή σας μου προκάλεσε μέγιστη ευχαρίστησις. Αισθάνομαι υποχρεωμένη από την ευγένειά σας και πρέπει να επιμείνω να μας επισκεφτείτε στο εξοχικό μας στα Hamptons όπου και οργανώνουμε εσπερίδες με εκλεκτούς καλεσμένους που τολμώ να πω ότι θα βρείτε του επιπέδου σας. Μάλιστα θα βρείτε πως η εξοχή επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις καθώς η κατοικία μας γειτνιάζει με αυτήν της εξοχοτάτης. Η τιμή του να σας φιλοξενήσουμε επισκιάζεται μόνο από τη χαρά μας που θα στολίσετε την παρέα μας με την παρουσία σας. [IMG]http://www.mymiracletea.com/assets/images/86-Year_Old_Barbara_Lee_and_Holy_Tea0303.jpg[/IMG] [ i can do this aaaall day xD ]
Ιούλ 08 2010 23:04
Φωτογραφία

Glaurung → Anelis

Χαίρομαι βαθύτατα που μου δόθηκε η ευκαιρία να σας γνωρίσω καλύτερα . Ελπίζω να απολαύσατε και σεις όπως εγώ την μικτή μας γιορτή . Την Κυριακή έχετε προγραμματίσει κάτι ; Συνηθίζουμε να τις περνάμε με μερικούς καλούς φίλους , είμαι σίγουρος πως θα σας λατρέψουν . Μαζευόμαστε από νωρίς στο εξοχικό μας για brunsch και περνάμε την υπόλοιπη μέρα με βόλτες στην υπέροχη φύση - αυτή την εποχή ενδείκνυται για βόλτες - , με αθλητισμό και συζητήσεις . Θα χαιρόμασταν πολύ άμα καταφέρνατε να μας επισκεφτείτε . [ έχω ακόμα πολλά να μάθω από σένα σε κάτι τέτοια :kakaka: ]
Ιούλ 08 2010 20:23
Φωτογραφία

Glaurung → Anelis

[IMG]http://cache.kotaku.com/assets/resources/2008/01/200325d1176767707-preparation-guano-tea-tea-time.jpg[/IMG]
Ιούλ 08 2010 20:21
Φωτογραφία

Anelis → Glaurung

Αχ τι να πει κανείς, δυστυχώς δεν έχομεν το δυναμικό να εξευγενίσομεν άπαντας αγροίκους! *δαγκώνει το κουλουράκι* [θα πάμε τα rpg σε νέο επίπεδο dandyness έτσι όπως πάμε xD]
Ιούλ 08 2010 17:48