Community Status Updates

Vegetasmate → Anelis
an 8es sou stelno lista..............................poli megali!!! opote 8a s tin steilo xorismeni se volumes!! ^^ XD

Lord Leon → Anelis
μανγκα δεν διαβασα ποτέ σε αυτό αλλα έτσι κι αλλιώς ειναι απο αυτά που κατα τη γνωμη μου, η θα σε κερδισει απο την αρχη (1 ως 3 επεισοδια) ή καθολου. και συνηθως σε κερδιζει

Anelis → Lord Leon
Really? Θυμάμαι είχα πιάσει μια φορά το manga του και δεν μου είχε κάνει καλή εντύπωση. Αν είναι αυτό που θυμάμαι δηλαδή μου είχε φανεί σαν πιο ..μ.. περίεργο blade of the immortal.

Lord Leon → Anelis
Αφού ψάχνεις κάτι νέο να δεις προτείνω ανεπιφύλακτα Basilisk. ΔΕΝ είναι mecha ουτε χαρωπο ουτε χιουμοριστικό, αλλα για οσο διαρκεσουν τα λίγα επεισοδια του, υποψιαζομαι οτι δεν θα θες να δεις τιποτα άλλο. (ισως οτι καλυτερο εχω δει απο πλευρας ατμοσφαιρας και ψυχογραφηματος, και εχει παρα πολλους φανατικους αν σκεφτεις το ποσο λιγο κρατησε)

Nozomu → Anelis
Το εβλεπα συστηματικα οταν το εδειχνε στο Skai!! Αν και λιγο πριν το τελος της πρωτης σεζον το εκοψα λογο φροντιστηριων (Τ_Τ).

Anelis → Strange Loop
Είναι cute as a button ο άτιμος.
Εννοείται, είμαι crybaby τα έχουμε πει αυτά! Το κορόμηλο όμως στην 4η...

Anelis → Nozomu
Glad to help a fellow doctor fan!
Δυστυχώς από το torrent που τα είχα κατεβάσει εγώ τα μισά δεν λειτουργούσαν και αναγκάστηακα να τα κατεβάσω ένα-ένα από το [url]http://ineedfile.com/[/url]
Τώρα αν τα θες όλα μαζί ρώτα ή τον Strange Loop ή τον Serestrum που ξέρω ότι επίσης βλέπουν τη σειρά!
Εσύ το έχεις αρχίσει;

Strange Loop → Anelis
awwwww, τι γουτσου wallpaper εχεις...
Εκλαψες σε αυτη την σκηνη ε;

Nozomu → Anelis
Hey there! ^^ Ειδα (στο Desktop thread xD) οτι σου αρεσει ο Dr. Who και βρηκα ευκαιρια να ρωτησω! Μοιπως εχεις καποιο torrent για τις season του? *puppy eyes*

Anelis
→
Revan
oh honeybunny thanx 4 teh tr0lling XD
LOL, ZOMG !!!!11111111111ONE11111
<3

Tenshi → Anelis
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NzS9Pm4HpEI&feature=related[/youtube]
FUCKKK YEAHHHHHHHHHHH!!!!
Thank you darling....and also....
TIMMYYYYYYYYYYYY...tim.tim...TIMMYYYYY!!! xD