Community Status Updates

kleidokrator → Anelis
[URL="http://www.shocktillyoudrop.com/news/topnews.php?id=16684"]Human Centipede 2 !!![/URL] Με 12 άτομα..... :OMG3:

Loke → Anelis
[QUOTE=Anelis;431196]παντοσ κ εμενα μ αρεσ ι προτι τενια κ ι ιπολιπεσ εχν καλτ στατουσ κ ινε γ τρελα γελια ασχχετα απ τ αν κτστρεφν ι οχ το πεχνιδ σοστοσσ;;[/QUOTE]
say wat?

Anelis → Lord Leon
Πως προφέρεται ξέρω μιας και πήγα πρόσφατα Ισπανία, η ορθογραφία από την άλλη μου διέφευγε.....oh well, i guess there is a nicknamenickname in all of us :P

Lord Leon → Anelis
glad 2 know.:Blissfull:
muchos graçias. (γραθιας ή γκρασιας αναλογως που εισαι) αν και φανταζομαι οτι θα σε επαιρνε ο υπνος και χωρις να το μαθεις.

Lord Leon → Anelis
εμενα στο χωριο μου αυτο το λένε παρκινσον. Βεβαια εκει απεχτησαν to πρωτο gameboy το '96, οπότε δε μετραει.

Anelis → Lord Leon
Μμμμ καλό αλλά δεν εκφράζει απόλυτα αυτή τη νέα μορφή έκφρασης...
Το "ΓΓκρεεκισσ" νομίζω έχει περισσότερη σπιρτάδα...

Lord Leon → Anelis
οχι ρ απλοσ εβγλα τ 2 βροστινα δοντια γ ν σφριζο κλτερα κ ν φτυνο παχυτερα
edit: Αλήθεια anelisanelis πως λες να ονομαστεί η νέα μόδα; το greekish πως ακούγεται;

Anelis → Wabbit
χεχεχε, μπα δεν είναι για μένα αυτά, προτιμώ να απολαμβάνω τις ωραίες φωτογραφίες και να τις σχεδιάζω απλά ^^
Βέβαια όταν πριν από κάτι χρόνια είχα διαβάσει το Shimotsuma Bakemonogatari και είχα δει και την ταινία του το Kamikaze Girls ήμουνα ολημερίς κ ολονυχτίς στο site του baby the stars shine bright...

Wabbit → Anelis
Hehe, I know, I am a member ^_^ Thank you anyways! If you love the lolitas join them :D (προμοτάρω τώρα...)