Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

-
Anelis
Μπορεί να γελάς τώρα, αλλά όταν πεθάνει και θα το θάβω με δάκρυα στα μάτια να θυμάσαι ότι όλοι θα δείχνουν εσένα και θα σε ζώνουν οι τύψεις γιατί θα ξέρεις ότι σκότωσες ένα πολυαγαπημένο πισί, πατέρα τριών (μάους, κίμπορντ και πεν) και πολυαγαπημένο σύντροφο του εκτυπωτή. Δολοφόνε! ~η συνείδησή σου θα το λέει, όχι εγώ~
Αύγ 16 2012 15:12 -
Dante80
καλώς καλώς...έβαλα κάτι πιο ελαφρύ για εσάς miss. όχι τπτ άλλο, για την ψυχή του πεν.
Αύγ 16 2012 15:37 -
Anelis
Χαχαχαχαχαχαχαχα
Νομίζω ότι κατάφερες να σώσεις μια ολόκληρη οικογένεια ηλεκτρονικών συσκευών από σίγουρη καταστροφή! Ήρωας! ~πάλι η συνείδηση~
Αύγ 16 2012 15:48

-
Anelis
Νομίζω κάτι ανάμεσα στα δύο; Δεν είμαι videogamer, οπότε δεν ξέρω και πολλά παιχνίδια που θα ήταν κοντά στα γούστα μου, αλλά από την άλλη δεν είναι ότι δε μου αρέσουν. Γενικά δεν έχω χρόνο να παίζω videogames κ έτσι έχω παίξει μόνο ό,τι έχει έρθει με πολύ καλές συστάσεις, ή έχει ζόμπια.
Αύγ 15 2012 22:10 -
Anelis
Btw σου έβαλα ένα spoiler tag στο τελευταίο σου post για το τέλος του slender. :3
Αύγ 15 2012 22:15 -
Regina
Oops sorry! Δεν το σκέφτηκα ότι χρειαζόταν ^^
Όπως και να χει, 1000 εύγε για τα ζομπογούστα σου <3
Αύγ 18 2012 00:20

-
meidei
gomen!
Αύγ 14 2012 06:28

-
Anelis
Ε όσο να 'ναι θέλει κάποιο ελεύθερο χρόνο, οπότε αφού θα γίνουν πολλές παρτίδες λέω να κάτσω να διαβάσω ~έτσι κ αλλιώς είμαι αρκετά fail στο ιντερνετικό παλέρμο.~
Αχ με το προηγούμενο ήθελα να σε πνίξω γιατί δεν έχω δει ολόκληρο το baccano ακόμα :P
Αλλά ναι, το είδα ότι ήσασταν μαζί δολοφόνοι.
Αύγ 14 2012 20:51 -
Kalamaris
ΙΙΙ εφαγες σποιλερ απο το θρεντ γενικης συζητησης?So sorry,ξερω σπαστικο ειναι :(
Αύγ 14 2012 22:34 -
Anelis
Yeaps, αλλά ελπίζω να το ξεχάσω με τον καιρό.
Αύγ 15 2012 08:41

Night Wizard Seal → Anelis
My post in black Hole awaits you. There is a precious piece of information there xD

-
Anelis
Το είδα μικρό μου φωκάκι. Χαλβά και σε ΄σένα!!! xD
Αύγ 12 2012 10:26

Kamui → Anelis
"Παρακαλώ να μην ξαναδώ εκφράσεις όπως "jealous faggot" ακόμα και με χιουμοριστικό ύφος. "

-
Kamui
Σορυ δε το φαντάστηκα οτι θα ακουγόταν προσβλητικό όταν το έγραφα, και έχεις δίκιο.
Απλά η λέξη χρησιμοποιηείται συχνά στο ίντερνετ ανεξάρτητα απο τη σημασία της οπότε τη συνηθίζει κανείς χωρίς να την εννοεί.
Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση θα έλεγε κανείς οτι συμπτωματικά ίσως ταιριάζει, αλλά αυτό μάλλον κάνει τη φράση ακόμα πιο προσβλητική so I just changed it.
Αύγ 07 2012 21:17 -
Anelis
It's ok man, απλά να είσαι λίγο πιο προσεκτικός την επόμενη φορά.
Στο ίντερνετ πολλά "άσχημα" πράγματα λέγονται σχεδόν χωρίς αρνητική σημασία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τα μεταφέρουμε και εδώ.
Και ναι, ίσως είσαι άτυχος, γιατί στη συγκεκριμένη ταίριαξε γάντι.
Αύγ 07 2012 21:19

Kalamaris → Anelis
Oi,oi stop dishing the dark towah -_____-.Διαβασε το βιβλιο 5 για να μπορουμε να το ξεχεσουμε σωστα παρεουλα XD

-
OdyMonaxos
4. Είμαι ο σούπερ ντούπερ καουμπόης που γαμάω (κυριολεκτικά) και δέρνω (επίσης κυριολεκτικά), σκοτώνω, καίω, λεηλατώ (κυριολεκτικά) στη μέση της άγριας δύσης που έχε και κατοίκους. XD
Αύγ 07 2012 00:05 -
Anelis
Τι καλά...φαίνεται...ε...πολύ ενδιαφέρον.
Αύγ 07 2012 01:22 -
OdyMonaxos
Είναι ωραίο το 4ο βιβλίο, πέρα απ' την πλάκα. Το 1ο κομμάτι θεραπεύει το cliffhanger, το 2ο έχει πολλά ιδιόμορφα στοιχεία από κλασσικό έργο της αμ. λογοτεχνίας, ενώ το μεγάλο κομμάτι του flashback είναι πολύ καλογραμμένο και δυνατό. Έχει και το μάτσο του και την ιντρίγκα του. Απλά άμα το γδύσεις απ' όλα αυτά μέχνει αυτό που έγραψα :P Αλλά δεν νομίζω να σ΄αρέσει, Τσίλι.
Αύγ 07 2012 01:49

-
mono
Παιδί μου?
Και ότι σε σκεφτόμουν σήμερα που πλατσούριζα.
Αύγ 02 2012 12:51 -
Anelis
"Παιδίμου", χωρίς το κενό :P
Αύγ 02 2012 13:42

-
Anelis
RORYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!
Ιούλ 19 2012 10:50

BoredForLife → Anelis
"Δεν αντέχω άλλο να μελετάω κατόψεις και ηλίθιους ρυθμούς του 11ου αιώνα. Χίλιες φορές να μας ζητούσαν να γράψουμε και στην εξεταστική για το Buttplug Santa.... "

-
Anelis
Καλών τεχνών :P
Ιούλ 09 2012 21:14 -
BoredForLife
Well that's nice... Και κάνετε για κατόψεις στην καλών τεχνών? Ή απλά μελετάτε ρυθμούς κτηρίων?
Ιούλ 09 2012 21:17 -
Anelis
Κάνουμε και τα δύο.
Βέβαια γραμμικό σχέδιο έχουμε μόνο για δύο εξάμηνα, αλλά μαθαίνουμε τα βασικά.
Ιούλ 09 2012 21:22

-
Kalamaris
Αλλα 200 κορακια να σκοτωσω και θα τελειωσει αυτο το μαρτυριο.Dance with dragons here i cooome!!!
Ιούλ 02 2012 17:34 -
Anelis
Ρε πάρε παράδειγμα από τη σίστερ και διάβασε εκεί το Jonathan Strange & Mister Norrell που κάθεσαι και ξαναδιαβάζεις το κορακογεύμα.
Ιούλ 03 2012 20:35 -
Kalamaris
Η σις μου εχει το βιβλιο στην κρητη>____>.Αλλα τελειωσε το κορακογευμα.Τωρα απολαμβανω τον υπεροχο τσαμικο των δρακων.
Ιούλ 03 2012 22:57

Fandom → Anelis
Μιας και είναι αγάπη , http://www.e-go.gr/timeout/article.asp?catid=16189&subid=2&pubid=129082693

-
Fandom
Είναι και 22 ευρώ και ελπίζω μπας και βάλουν και καναν άλλον μαζί τους . Λογικά (αν βάλουν και άλλο συγκρότημα) δε θα είναι από τα πολύ γνωστά , αλλά ελπίζω ^^
Ιούν 30 2012 17:39 -
Anelis
Ε όλο και κάποιος καψερός (πόσιμπλι Έλληνας) θα τους ανοίξει. Εδώ είχαν φέρει opening act στις Cocorosie που δεν τις ξέρει ούτε η μάνα τους. Δεν παίζει να μη βάλουν κάτι ανάλογο.
Ιούλ 01 2012 18:39 -
Fandom
Μωρέ ναι κάποιον Έλληνα παίζει να τον βάλουν . Απλώς εγώ ήλπιζα σε κάτι άλλο από Ιρλανδία μεριά ^^ Ξέρω ζητάω πολλά .
Ιούλ 01 2012 19:19

Lord Leon → Anelis
To εφτιαξε μολις εκεινη η καθηγητρια αγγλικων για των αντρα της :P

-
Anelis
1. ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ
2. Δεν ξέρω πώς θα το κάνεις, αλλά θέλω συνταγή οπωσδήποτε!!!
Ιούν 30 2012 14:26 -
Lord Leon
Σιγα το δυσκολο. Σου 'χω χαλασει ποτε χατηρι;
Στο στελνω σε πμ οπως μου το στειλε, βγαλε ακρη μοvη σου. θα δεις γιατι.
Eν τω μεταξύ τι σκατα εχουν παθει παλι τα [img] [spoiler] etc. και δεν λειτουργουν;
Ιούν 30 2012 17:32 -
Anelis
Α τώρα είδα και το vm. Thanx!
Ναι δε δουλεύουν εδώ και κανά 2βδόμαδο δυστυχώς. The team's on it!
Ιούλ 01 2012 18:37