Community Status Updates

Anelis
Προσπάθησα να βγάλω τη ξιφολόγχη και να ορμήξω αλλά μου σκάλωσε στο λουράκι.

Anelis → Tristessa
Σε αγαπάω αλλά η απόσταση δυσκολεύει τη σχέση μας. Κάτι πρέπει να γίνει. Έλα να μείνεις Αθήνα.

-
Tristessa
Κι εγώ σ' αγαπώ, το ξέρεις. Patience, beloved, we will meet someday!
Sep 14 2012 17:25 -
amaya3
Noo, she's mine! She'll stay. Anelis, ανέβα εσύ and we'll have a parteh about all our feelings!
Sep 14 2012 21:16 -
Anelis
Διαλύω σπιτικά!!
Εντάξει λοιπόν, θα φέρω και το άσπρο μου σπαθί!
/utena
Sep 15 2012 19:38

Lord Leon → Anelis
Αμα κρατησεις αυτο το σετ μεχρι τα χριστουγεννα θα σου παρω ολη τη νεα κολεκσιον απο παγωτα νιρβανα (που @%#@$ ασαλιωτα) και θα σου φτιαξω και ενα ταψι σοκολατοπιτα για να κατεβαζουν ταχυτητα στον ουρανισκο. Ψήσ'το.

-
Anelis
Game on.
Sep 12 2012 08:29 -
Anelis
Εντάξει, συγκρατήθηκα για ενάμιση μήνα. Μπορούμε να πούμε ότι το πείραμα ήταν επιτυχές.
Oct 25 2012 23:12

-
Anelis
Yes we do!
Thanx ^^
Sep 12 2012 00:24

-
Kalamaris
Εχει origin η pinkie?
Sep 11 2012 18:49 -
Anelis
Όλες έχουν (εννοώ το πώς πήρε το cutie mark της βρε! είναι νομίζω κοντά στο τέλος της 1ης σεζόν)
Sep 11 2012 18:56 -
Kalamaris
Αααα ναι το θυμηθηκα τωρα xD.Θεικο ηταν και εκεινο με το "foreveeerrr"!!!
Sep 11 2012 20:55

Kenny → Anelis
Είδα και το Arete. 10/10 Δεν έχω λόγια για αυτό το αριστούργημα! ← Να σε φιλήσω!

-
Anelis
Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό ρε συ. Ανθρώπινοι χαρακτήρες (ο μάγος!) και υπέροχη ατμόσφαιρα. Αν έχεις άλλα παρόμοια, ρίξε καμιά πρόταση.
Sep 07 2012 21:44

Vagelio → Anelis
(δεν το συνεχίζω στην τρούπα γιατί έχω φρικάρει (και υπερταυτιστεί) από τους πολλούς θανάτους XD.

-
Vagelio
...αλλά σε πιστεύω! Είναι μεγάλοι διαρρήκτες!!!! Και άμα τους είχες γεφυρούλα ή πέτρες ή διακοσμητικά τέσπα στην λεκάνη τους εγγυημένα την διέρρυξαν. Το δικό μου ένα μήνα το είχαμε χάσει και βγήκε πίσω από το πληντύριο (που κρυβοταν) γιατί το είχε κόψει η λόρδα.
Sep 07 2012 17:31 -
Anelis
Επιτέλους ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει!!!! Τ-Τ
Είχα μια πλαστική γεφυρούλα. ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!!
Sep 07 2012 17:35

Anelis → mono
Πρώτα το Arete, μετά ο PSY. Ντροπή σου γυναίκα, δε σε αναγνωρίζω πια!

-
mono
Είναι τα γηρατειά...
Sep 07 2012 17:50

Anelis → Itachi Akatsuki
Κάποια πόστ σου στο Splatter thread έγιναν merge. Καλό θα είναι, όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι, από τη στιγμή που δεν έχει περάσει ούτε μισή μέρα από το προηγούμενό σου ποστ στο ίδιο θρεντ και κυρίως από τη στιγμή που δεν έχει παρεμβληθεί ποστ από άλλο χρήστη, αντί για νέο post να κάνεις edit στο παλιό και να συμπληρώνεις εκεί αυτά που θέλεις. :3

-
Itachi Akatsuki
Το ποστ που εκανα ητανε κατα λαθος.Τωρα ηθελα να γραψω να το σβησεται.
Anyway edit ηθελα να κανω:)
Sep 07 2012 10:54

-
Nozomu
Ειμαι σιγουρος οτι και αυτο σε αγαπαει το ιδιο! :P After all they are aliens~!
Sep 06 2012 22:58

-
Lord Leon
μου φανηκε οτι σβηστηκε κατι που εγραψα στην τρουπα. Ισχυει, ή εγω δεν πατησα ποτε το κουμπακι;
Sep 06 2012 20:06 -
Anelis
Όχι απ' ότι ξέρω. Αν εννοείς το τελευταίο σου ποστ, ίσως είναι αυτό το καινούργιο κόλλημα που παρουσιάζουν κάποια θρεντ και κυρίως η τρύπα, που δε δείχνουν το πρώτο ποστ σε καινούργια σελίδα, μέχρι να ποστάρει και κάποιος άλλος. Πες μου αν το βλέπεις τώρα.
Sep 06 2012 20:09 -
Lord Leon
Ναι απλα μου εκανε εντυπωση γιατι νομιζα οτι το bug βαραει κατευθειαν. Eνω εδω το εβλεπα, παταω ρηφρες, και εξαφανιστηκε! Μαλλον θα παω για υπνο σε καμια ωριτσα δε με βλεπω καλα...
Sep 06 2012 20:14

-
Putin
Το γράφει στη σιγκ πάνω
Sep 05 2012 03:32 -
Anelis
http://www.youtube.com/watch?v=BHjg6cTxmrQ
Adventure Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiime! <3
Sep 05 2012 09:02 -
Yo! Master
Η έλλειψη από Marceline, όμως, είναι ασυγχώρητη!
Sep 06 2012 13:06

-
Kai
Nevermind, ανέλαβε η mod που σβήνει posts πιο γρήγορα και από την σκιά της XD
Sep 04 2012 15:39

Anelis → Fandom
Σου έκανα edit το spoiler tag στο [βιβλία] A Song Of Ice And Fire thread. Μην ξεχνάς να λες σε ποιό βιβλίο αναφέρεσαι, ειδικά όταν μιλάς για τόσο χοντρά spoilers.

-
Fandom
Όπα ναι σωστό , δεν το σκέφτηκα ^^ Gj ms mod
Sep 02 2012 15:03

Kalamaris → Anelis
Συγνωμμη ανελις.Ηθελα να συγκρατηθω αλλα το φανμποι μεσα μου δεν με αφησε και το κανα εντιτ.Μην με σκοτωσει για την πολυλογια >____<

-
Anelis
Γιατί βρε, τι σου έκαναν;
Sep 01 2012 17:07 -
Kalamaris
Ειναι μανιακοι!Βγαζουν κατι σχιζοφρενης θεωριες οι οποιος καταστρεφουν τον εγκεφαλο και συζητανε την καθε λεπτομερια λες και ειναι οτι πιο φυσιολογικο υπαρχει και οταν πας να τους πεις "ρε παιδια μηηηπως αυτο ειναι λιγο τραβυγμενο" ορμανε να σε φανε.Μια φορα καποιος με εβριζε γιατι του ειπε οτι η θεωρια πως ολη την οικογενια στο umineko φαγωθηκε απο λυκους ειναι θεοτρελη.Χανεις τον εαυτο σου εκει μεσα XD
Sep 01 2012 17:10 -
Kalamaris
ειπα*
Sep 01 2012 17:10