Jump to content

Community Status Updates

Photo

AnelisKenny

χα~χα Επομένως δεν ξέρεις τίποτα και μπορώ πάλι να σε εκβιάζω! Τι καλά! ^-^
Jan 04 2011 13:31
Photo

KennyAnelis

LOL, λάθος πληροφορίες. Ντεν έκω L4D εντώ, καρντιά μου. Περίμενε να γυρίσω Θεσσαλονίκη και μετά. :P
Jan 04 2011 13:29
Photo

AnelisKenny

Τραγικέ τύπε, μόνο το κουτί του είναι ξύλινο είπαμε! Μπες steam γιατί θέλω l4d2 και δεν βρίσκω κανέναν. so ronery T-T
Jan 04 2011 13:23
Photo

KennyAnelis

Είσαι μια εκβιάστρια και μισή ρε! Αλλά δεν πειράζει, ήδη έμαθα ότι είναι ξύλινο το set, άρα κατάλαβα πως είναι (και από που το αγόρασε αυτός που σου το δώρισε). :P [URL="http://www.japanesemahjong.com/reachmahjong/intro.htm"]ΠΡΙΠΕΡ ΓΙΟΡΣΕΛΦ ΦΟΡ ΔΕ ΜΠΑΤΛ, ΓΙΑΝΓΚ ΛΕΪΝΤΗ.[/URL]
Jan 04 2011 13:20
Photo

AnelisKenny

Ασταδιάλα ρε, τώρα είδα τι μου είπες!! xD Φωτογραφίες εγώ θα πάρω, αλλά θα τις δεις μόνο όταν τηρήσεις την Παρασκευάτικη ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σου! *έχουν περάσει βδομάδες και ακόμα περιμένω, ε! *
Jan 03 2011 21:56
Photo

Warchief → Anelis

Ναι, δε ξέρω τι παίζει με τη συγκεκριμένη σειρά και όχι μόνο αρέσει αλλά τη θεωρούν και ποιοτική. Εγώ έχω και εμπάθεια απέναντί της, επειδή όταν τέλειωσε πέρασε στο anidb το (πρώτο, τότε) Cross Game που *είναι* ποιοτικό και όχι ποπ κορν!
Jan 02 2011 10:58
Photo

Anelis → Warchief

Χαίρομαι που υπάρχεις γιατί είχα αρχίσει να νιώθω αγανάκτηση με τα υπόλοιπα ποστ του θρεντ, ακόμα και αυτά που έγιναν από αξιόλογα άτομα...
Jan 02 2011 10:52
Photo

Anelismono

Ρε κουφάλογο, ΝΟΣΤΡΙΛ το πτοφέρει και αυτό! τς τς τς η κατάστασή σου είναι απελπιστική!
Dec 31 2010 18:16
Photo

monoAnelis

Άντε ρε, μια χαρά προφορά έχω...Να και τα ηχητικά ντοκουμέντα! Θα με κάνετε να ξεχάσω και αυτά που ξέρω! [url]http://translate.google.com/#el|en|nostril[/url]
Dec 31 2010 03:24
Photo

KennyAnelis

Και σε μία ταπεινωτική θήτα, μη σου πω. :hahaha: Ποια "ΑΚΟΜΗ μία" ρε, στην μπιρίμπα με είχες σκίσει. XD PS. TakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotos
Dec 28 2010 19:51
Photo

AnelisKenny

Λυσσασμένε παίκτη του mahjong, ακόμα δεν το άνοιξα και θέλεις να με υποβάλλεις σε ΑΚΟΜΗ μία ταπεινωτική ήτα; Τ-Τ Κάτσε να έρθεις Αθήνα πρώτα που σε περιμένουμε τόσο καιρό και θα σε περιλάβω...! /revenge!
Dec 28 2010 15:59
Photo

KennyAnelis

Ωραία, κάτσε μάθε τώρα. XD Όταν κατέβω Αθήνα θέλω να είσαι έτοιμη. :hahaha:
Dec 28 2010 15:47
Photo

AnelisKenny

Ρεεεε, μου έφεραν δώρο ένα σετ mahjong.... i kid you not Τι σκατά, έχεις magic powers?
Dec 28 2010 15:20
Photo

Strange Loop → Anelis

[youtube]nagWWeOccBA[/youtube]
Dec 25 2010 21:34
Photo

Anelis → red pyramid

Αχ άτιμε άνθρωπε, μου θύμισες τον κολασμένο Kaworou και να δω τώρα πως θα κοιμηθώ!! Κοίτα αν σου φάνηκε ότι το Haibane είχε τρύπες και δεν εξηγούσε πολλά, τότε με το Lain θα τραβάς τα μαλλιά της κεφαλής σου σε απόγνωση. Δοκίμασέ το όμως, είναι κλασσικό ανιμέ, και όσο να 'ναι έχει μια αξία. Κάνε rewatch, θα σου κάνω χαλβά! xD Πλάκα πλάκα πρόσφατα πήγα να πιάσω το Utena γιατί νόμιζα ότι είχα όλα τα επεισόδια, αλλά τελικά ήταν corrupted τα αρχεία και βαρέθηκα να τα βάλω να ξανακατέβουν. Πάντως το σχέδιό του τα σπάει. Άσε που απ΄ό,τι έχω καταλάβει έχει και αυτό ένα θεματάκι με το τέλος του. (Και η Utena γίνεται αμάξι στην ταινία; WTF? )
Dec 25 2010 00:35