Community Status Updates

Anelis → Kenny
χα~χα
Επομένως δεν ξέρεις τίποτα και μπορώ πάλι να σε εκβιάζω! Τι καλά! ^-^

Kenny → Anelis
LOL, λάθος πληροφορίες.
Ντεν έκω L4D εντώ, καρντιά μου. Περίμενε να γυρίσω Θεσσαλονίκη και μετά. :P

Anelis → Kenny
Τραγικέ τύπε, μόνο το κουτί του είναι ξύλινο είπαμε!
Μπες steam γιατί θέλω l4d2 και δεν βρίσκω κανέναν.
so ronery T-T

Kenny → Anelis
Είσαι μια εκβιάστρια και μισή ρε! Αλλά δεν πειράζει, ήδη έμαθα ότι είναι ξύλινο το set, άρα κατάλαβα πως είναι (και από που το αγόρασε αυτός που σου το δώρισε). :P
[URL="http://www.japanesemahjong.com/reachmahjong/intro.htm"]ΠΡΙΠΕΡ ΓΙΟΡΣΕΛΦ ΦΟΡ ΔΕ ΜΠΑΤΛ, ΓΙΑΝΓΚ ΛΕΪΝΤΗ.[/URL]

Anelis → Kenny
Ασταδιάλα ρε, τώρα είδα τι μου είπες!! xD
Φωτογραφίες εγώ θα πάρω, αλλά θα τις δεις μόνο όταν τηρήσεις την Παρασκευάτικη ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σου! *έχουν περάσει βδομάδες και ακόμα περιμένω, ε! *

Warchief → Anelis
Ναι, δε ξέρω τι παίζει με τη συγκεκριμένη σειρά και όχι μόνο αρέσει αλλά τη θεωρούν και ποιοτική. Εγώ έχω και εμπάθεια απέναντί της, επειδή όταν τέλειωσε πέρασε στο anidb το (πρώτο, τότε) Cross Game που *είναι* ποιοτικό και όχι ποπ κορν!

Anelis → Warchief
Χαίρομαι που υπάρχεις γιατί είχα αρχίσει να νιώθω αγανάκτηση με τα υπόλοιπα ποστ του θρεντ, ακόμα και αυτά που έγιναν από αξιόλογα άτομα...

Anelis → mono
Ρε κουφάλογο, ΝΟΣΤΡΙΛ το πτοφέρει και αυτό!
τς τς τς η κατάστασή σου είναι απελπιστική!

mono → Anelis
Άντε ρε, μια χαρά προφορά έχω...Να και τα ηχητικά ντοκουμέντα! Θα με κάνετε να ξεχάσω και αυτά που ξέρω!
[url]http://translate.google.com/#el|en|nostril[/url]

Kenny → Anelis
Και σε μία ταπεινωτική θήτα, μη σου πω. :hahaha:
Ποια "ΑΚΟΜΗ μία" ρε, στην μπιρίμπα με είχες σκίσει. XD
PS. TakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotosTakephotos

Anelis → Kenny
Λυσσασμένε παίκτη του mahjong, ακόμα δεν το άνοιξα και θέλεις να με υποβάλλεις σε ΑΚΟΜΗ μία ταπεινωτική ήτα; Τ-Τ
Κάτσε να έρθεις Αθήνα πρώτα που σε περιμένουμε τόσο καιρό και θα σε περιλάβω...!
/revenge!

Kenny → Anelis
Ωραία, κάτσε μάθε τώρα. XD Όταν κατέβω Αθήνα θέλω να είσαι έτοιμη. :hahaha:

Anelis → Kenny
Ρεεεε, μου έφεραν δώρο ένα σετ mahjong.... i kid you not
Τι σκατά, έχεις magic powers?

Anelis → red pyramid
Αχ άτιμε άνθρωπε, μου θύμισες τον κολασμένο Kaworou και να δω τώρα πως θα κοιμηθώ!!
Κοίτα αν σου φάνηκε ότι το Haibane είχε τρύπες και δεν εξηγούσε πολλά, τότε με το Lain θα τραβάς τα μαλλιά της κεφαλής σου σε απόγνωση. Δοκίμασέ το όμως, είναι κλασσικό ανιμέ, και όσο να 'ναι έχει μια αξία.
Κάνε rewatch, θα σου κάνω χαλβά! xD
Πλάκα πλάκα πρόσφατα πήγα να πιάσω το Utena γιατί νόμιζα ότι είχα όλα τα επεισόδια, αλλά τελικά ήταν corrupted τα αρχεία και βαρέθηκα να τα βάλω να ξανακατέβουν. Πάντως το σχέδιό του τα σπάει.
Άσε που απ΄ό,τι έχω καταλάβει έχει και αυτό ένα θεματάκι με το τέλος του.
(Και η Utena γίνεται αμάξι στην ταινία; WTF? )