Community Status Updates

Anelis
→
alxdjo
Χρωστάς εικόνα [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=460121#post460121"]εδώ[/URL]. Αν δε θες να βάλεις πες το να γίνει free round.

Anelis → Strange Loop
[IMG]http://cache.gawkerassets.com/assets/images/8/2011/01/500x_docwho.jpg[/IMG]

Anelis → Yo! Master
Ναι το έμαθα από το φεστιβάλ/παζάρι που είχε κάνει η ομάδα του comicdom και κόντεψα να πάθω συγκοπή από τη χαρά μου!!!!

Yo! Master → Anelis
Έμαθες πως ο Chris Ware θα είναι ένας από τους καλεσμένους του φετινού Comicdom Con!? :D
(Alan Davis επίσης)

Anelis → Hanzo
Δεν ξέρω την τύφλα μου από mahjong αλλά όπως και να έχει τον στόχο μου θα τον πετύχω.
Κ ας υπάρξουν και παράπλευρες απώλειες, χαλάλι!

Hanzo → Anelis
Δεν μπορω να σκεφτω πως γινεται να παιξεις καθυστερημενα mahjong γιατι ο αλλος ετσι κι αλλιως δεν βλεπει το τι κανεις.Εκτος και αν εννoεις την χρηση τεχνικων οπως "use tiles as projectiles to bring down the opponent's morale" που δεν ξερω αν θα τον κανουν να σιχαθει το mahjong η απλα...εσενα xD

Anelis → Hanzo
Ε όχι και από εκεί που δεν το περιμένεις.. :P
Μη βρει ευκαιρία να ποζεριάσει και αυτός, τσουπ την αρπάζει. Θα δεις όταν θα έρθει η στιγμή να παίξω mahjong μαζί με τον Kenny δεν θα ξαναποζεριάσει ποτέ ξανά. Θα παίξω τόσο καθυστερημένα που θα τον κάνω να το σιχαθεί για πάντα το mahjong.

Hanzo → Anelis
Hθελημενα η οχι σε διαβεβαιω οτι εχουμε λιωσει εξισου στο γελιο με τις αντιδρασεις του "20χρονου"-suuure- φιλου.
Aπο κει που δεν το περιμενεις αυτο το φορουμ διαθετει κουβαδες βλακειας που σου φτιαχνουν τη μερα :D
Also με την ευκαιρια,μου ειπε ο Kenny οτι πηρες Mahjong set και αυτη τη στιγμη εχεις την τιμη να αποκαλεισαι το μοναδικα ενεργο μελος του φορουμ που εχει στην κατοχη του αυτα τα αξιαγαπητα tiles.Μαθε πρωτα εσυ και μετα πιασε και τιποτα mono,iristella και στρωστες και αυτες.Οι κανονες ειναι απλοι αρκει να ξερεις ποιον να ρωτησεις και που να ψαξεις.Αντε και να οργανωσουμε τιποτα γιατι οι βορειοι εχουν προβαδισμα στον συγκεκριμενο τομεα και ο Kenny δεν χανει ευκαρια να μου το χτυπαει. xD

Anelis → Hanzo
"[I]Θα κατεβασω να δω το πρωτο επ παντως για να μελετησω αν αυτο η το Infinite Stratos ειναι πιο ποιοτικο σαν συνολο.Kαποιος να φτιαξει τοπικ και γι'αυτο βασικα.[/I]"
Δεν ξέρω αν το κάνεις καταλάθος ή του βάζεις ιδέες επίτηδες, αλλά με τις ιδέες που του δίνεις θα πάθουμε κανά έμφραγμα από τα γέλια.

Radagast → Anelis
Πάρε μια gintama λίστα που ήθελες :
good recs to introduce some chars: (καλό είναι να τα δει κανείς για να ξέρει σωστά κάποιους chars, αν και δεν βρήκα κάτι καλό για hijikata και shinsengumi γμτ)
08-toshi/otae-san
15&39-Katsura
16-madao (hasegawa)
22-ninja pervert girl
24-travesty team
34-35-Shinpachi in love
40-42-Alien arc (Kagura's father)
76-78 Beginning of Kyubei Arc (Otae's childhood friend)
84-hard boiled detective
94-95-Hasegawa Trial
recs to laugh:
18-robin hood of the pants
25-death note
47-neighbor demon hedoro (also appears on 48 & 68-test of courage)
48-hijikata-gintoki loutra-gramps
49-gambling-akagi parody
66-food competition
74-zombie apocalypse
79-80-toilet epos (part of Kyubei arc 76-81 - des to olo kalitera)
85-Fox (84-85 hard boiled arc)
89-blade upgrade
91-women diet dojo
96-Kagura's father-baldy
98-99-Otaku Game festival
106-football
109-tsaki tsan (katsura)
110-monte cristo (katsura)
113-Bacteria (shinsengumi)
Ειδικά τα πρώτα 4 απ' αυτά, και τα 74, toilet arc, hardboiled arc και το otaku game festival είναι τρελά must. Όπως και το parody του Monte cristo. Αν δεν γελάσεις ούτε με αυτά τότε είσαι ανεπίδεικτη γέλιου με το gintama, οπότε θα παραιτηθώ!

Anelis → iristella
Είδες, είναι πτάνες όλες τους. Και σου σκάει από το πουθενά!!!!!!!!!
Εγώ έχω εγκαταλείψει πλέον κάθε ελπίδα.....
Τρέχω με εργασίες που δεν έκανα όσο ξεσαλώναμε στις γιορτές Τ-Τ

iristella → Anelis
Mε πέθανες με το Tokyo Babylon ατιμη. Το τελείωσα και εχω να χύσω τόσο (δάκρυ) από εποχές Godchild. Ήταν τόοοοοσο cruel ρε συ. Άτιμες CLAMP. Τις μισώ. Και τις αγαπώ. Και θα απαιτήσω να το τελειώσουν or I ll go suicide bombing on them. Αν και έχει κατάληξη εκει που το σταμάτησαν αλλά όπως είπα... Too cruel. T^T
Πώς είσαι εσύ? ^ω^

Anelis → Tenshi
HAHAHAHAHAHAHAHAAA!!! SUPER!
Για κάποιο λόγο υποψιαζόμουν ότι αυτή θα σου άρεσε περισσότερο xD