Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → Yo! Master

Χαχαχααχα μόνο αλυσοδεμένη ή μεθυσμένη θα το ξαναπαίξω. Χίλιες φορές να λιώσω ολόκληρη μέρα με το brainless Arkham Horror από την πίεση του Android! XD Ναι οκ τα κειμενάκια του τα σπάνε αλλά μετά την πρώτη φορά δεν έκανα ξανά το λάθος να τα διαβάσω.. Το αστείο είναι ότι νικάς σχετικά εύκολα στο Android....ΑΝ καταφέρεις να το τελειώσεις!! XD
Mar 10 2011 20:53
Photo

Yo! Master → Anelis

Καλά, ναι, παίρνει που παίρνει μπόλικα το παιχνίδι (1 + 1 ώρα / player more or less), άμα διαβάζεις & δυνατά όλο το flavor-text. Κρίμα πάντως, γιατί το flavor είναι φοβερό. Εμένα με κάνει μετά αυτόματα να θέλω να διαβάσω cyberpunk / παίξω κάνα cyberpunk RPG με το που τελειώνουμε. Επίσης ενδιαφέρον είναι ότι δεν έχει καμία σχέση το gameplay με το στυλ των παιχνιδιών που προσπαθείς να βρεις τον ύποπτο, όπως κανείς θα περίμενε αρχικά. Τώρα που το σκέφτομαι, αυτό να παίξουμε, γιατί σε 4 παιχνίδια όλες τις φορές & τον μανιαμούνιασα το δικό μου ύποπτο & κέρδισα το παιχνίδι. ;) Καλά, ναι, το [b]HeroQuest[/b] έχοντας το παίξει ξανά χωρίς τα rose-colored glasses από του όταν ήμουν μπόμπιρας, μου φάνηκε: i) όχι & τόσο καλό (αναμενόμενο) & ii) καθόλου δύσκολο αν οι παίχτες έχουν έστω & στοιχειώδη οργάνωση αντί του να κάνουν ότι θέλουν (πες το τώρα αυτό στον 8χρονο εαυτό μου!). Φάση έχει για retro καταστάσεις αλλά όχι για να το παίξεις & πολύ. Τα άλλα που ανέφερα ήταν όλα τους παιχνίδια τέτοιου στυλ που είχαν κυκλοφορήσει αντίστοιχα εκείνη τη εποχή: τέλη '80s.
Mar 10 2011 20:47
Photo

Anelis → Yo! Master

Αχ μή μου το θυμίζεις το Android, το είχε κάνει ο P. preorder και το περίμενα πώς και πώς, και όταν ήρθε απηύδησα, δεν κατάφερα να το παίξω 4η φορά....3εις και με πολύ κουράγιο!!! Δηλαδή αν κάτσεις εκεί να διαβάσεις όοοολο το flavor θα τελειώσεις του χρόνου :P Χαχ, κ "εμείς" το έχουμε το Heroquest, και ωραίο είναι μεν να το κοιτάς και να το χαϊδεύεις αλλά δεν παίζει να κάτσω να το παίξω. Τώρα με τα Ελληνικά τους ονόματα δεν τα ξέρω καθόλου όλα αυτά τα games οπότε δεν μπορώ να σου πω κ τίποτα. XD
Mar 10 2011 19:13
Photo

Yo! Master → Anelis

Όλα τα boardgames (& άλλης μορφής gaming) είναι abstract σε μικρότερο ή μεγαλύτερο συγκριτικό βαθμό εκ φύσεως, θα έλεγα. ;) Actually, ναι, συμφωνώ, η Αμερικάνικη σχολή είναι πιο θεματική / top-down / πως θέλεις να το πεις - κάτι που με βοηθάει προσωπικά στους κανόνες. Πάντως, άμα θέλετε παιχνίδι να διαβάζετε flavor-text με τις ώρες & να τι βρίσκεται είναι το [b]Android[/b]. Ωραία παιχνίδι & απλά oozes με flavor! O Kleidokrator τσίμπησε πριν από λίγο καιρό το [b]HeroQuest[/b] από eBay! Θυμηθήκαμε τα παλιά & επιτέλους λύθηκαν κάτι απορίες που είχα με τους κανόνες από την "τόσο ωραία" Ελληνική μετάφραση. Άντε τώρα να παίξουμε & κάνα [b]Μονοκράτορα[/b] (o οποίος συνειδητοποίησα πως είναι bootleg του [b]DungeonQuest[/b] που πρόσφατα έκανε republish η FF), [b]Θρύλο του Ζαγκόρ[/b], [b]Κυρίαρχο[/b], ή [b]Dragon Game System[/b].
Mar 10 2011 19:00
Photo

Anelisiristella

Είναι τρελός, κανένας δεν τον καταλαβαίνει. Ειν' αστείος. Μια και δεν είσαι ψυχίατρος, δεν μπορείς να τον αναλάβεις. Είναι κακός για σένα, αγνόησέ τον. Οι ψυχολόγοι προβληματικό τον αποκαλούνε, και οι ψυχίατροι τον λένε παλαβό. Αυτός είναι ενάντια στη λογική και την ορθή σκέψη. Οι νορμάλ άνθρωποι τρελό τον ονοματίζουν. Και έχουν δίκιο. Και εμείς ξέρουμε: Είναι το τέλος κάθε νοήμονος σκέψης . Δεν είναι μόνο παραφροσύνη, μα Το τέλος της λογικής. Δεν είναι χάος Μα το απόλυτο χάος. Είναι το απλό Που γίνεται όσο παρανοϊκό μπορεί. :angelr:
Mar 10 2011 11:39
Photo

Anelis → Yo! Master

Πολύ όμορφα, γιατί από ameritrash έχω λιώσει! Αν και δεν νομίζω ότι τα Ameritrash μπορούν να είναι abstract, γιατί είναι καθαρά θεματικά. (καλά να μας δεις να κολλάμε και να διαβάζουμε όλο το flavor text στις κάρτες του Arkham Horror να τρελαίνεσαι... XD ) Εγώ πριν από τα πρώτα μου games πριν από 3 χρόνια έπαιζα μόνο cluedo, scotlandyard, sagaland, lord of the rings, 3εις μάγοι, που οκ δεν μπορώ να τα θεωρήσω κανονικά games. Καλά το Heroquest όσο γ@μάτο κ αν είναι το μισώ θανάσιμαααααα!!!
Mar 10 2011 08:30
Photo

Yo! Master → Anelis

Καλά, εγώ είμαι 2 χρόνια στον ΕΣΠΑΙΡΟ & δε μπορώ να πω πως έχω & την καλύτερη εντύπωση (το γιατί παραμένω τότε είναι μια άλλη ερώτηση). Προσωπικά μάλλον κατευθύνομαι πιο πολύ στα Αμερικάνικα. Όχι πως δε παίζω οτιδήποτε κάτσει & δεν το ευχαριστιέμαι, αλλά οι φίλοι μου (που αγοράζουν τα παιχνίδια ;)) τείνουν προς εκείνη την κατεύθυνση & εγώ ο ίδιος, ομολογουμένως, το βρίσκω πιο εύκολο να εξοικειωθώ με καινούργια Αμερικάνικα λόγο του ότι οι κανόνες τους είναι συγκριτικά λιγότερο dissociative αντί αντί Ευρωπαϊκών / Γερμανικών (ξέρεις, το πως δεν είναι τόσο abstract σε σχέση με το το τι είναι το παιχνίδι about). Το πόσο καιρό ασχολούμαι είναι μία δύσκολη ερώτηση. Παρόμοια με το "Από πότε βλέπεις anime / διαβάζεις comics?" η απάντηση βασικά είναι: εξ απ' ανέκαθεν. Δε θυμάμαι περίοδο της ζωής μου που να μην ασχολούμουν με αυτά τα πράγματα, αν & με διαφορετική έκφανση κάθε φορά (όχι, δεν πρόκειται να πω πως έπαιζα eurogameς όταν ήμουν μπόμπιρας, αντί για [B]HeroQuest[/B] - η διαφορά του έβλεπα anime στην ΕΤ1 & σε κασέτες στα mid '80ς & η διαφορά με τα downloaded 15 χρόνια μετά). Πάντως να κανονίσουμε κάνα παιχνίδι σίγουρα! Εγώ από την άλλη βδομάδα θα μπορώ χαλαρά.
Mar 09 2011 20:54
Photo

Anelismono

[IMG]http://chzmemebase.files.wordpress.com/2010/11/7a4462f6-a871-4ae3-983d-7d556078780d.jpg[/IMG]
Mar 09 2011 20:13
Photo

Anelis → BrainDeadAlive

Κρίμα γιατί από αύριο θα έχω δουλειές :P Anywhoo θα τα πούμε man!
Mar 09 2011 15:15
Photo

BrainDeadAlive → Anelis

Haha Καλα κανεις!!! Μπαινω, αλλα οχι συχνα, κ μπαινω α λα ninja φαση XD Δεν σε βλεπω ομως!! Ενιουει! Ελπιζω απο αυριο να τα πουμε (γιατι σημερα εχω ''δουλεια'') ^_^ XD
Mar 09 2011 15:07
Photo

Anelismono

Χαχαχαχαχαχα αυτό έβλεπα σήμερα το πρωί και γέλαγα μόνη μου...ως συνήθως...forever alone....*slits wrists*
Mar 09 2011 13:14
Photo

monoAnelis

Ένα έχω να σου πω.... [IMG]http://chzmemebase.files.wordpress.com/2011/03/memes-moustacha.jpg[/IMG]
Mar 09 2011 12:40
Photo

Anelisiristella

Κάποια από τα vms σου μου θυμίζουν αυτό..... [SPOILER] [IMG]http://roflrazzi.files.wordpress.com/2011/03/fd57f19a-0af8-4982-b299-570fdf90aa5a.gif[/IMG][/SPOILER]
Mar 09 2011 09:23
Photo

Anelismono

[IMG]http://roflrazzi.files.wordpress.com/2011/03/476746f2-8c2e-4e44-bd1b-537bd76d4915.jpg[/IMG]
Mar 09 2011 09:21
Photo

Anelismono

mwahahahaha [IMG]http://roflrazzi.files.wordpress.com/2011/03/e73127c9-d60e-4cd5-b17d-64bf44243af8.gif[/IMG]
Mar 09 2011 09:21