Community Status Updates
mihalakis21 → °•πίΟu-πίΟu•°™
α και αφου σου αρεσει το sharingan πρεπει να σου πω οτι το εχουν βγαλει και σε φακους επαφης. παρολου που δεν εχω μιοπια θα μου αρεσε να εχω το sharingan σε φακο που να μην ειναι μιοπιας και απλα να τον φορας διακοσμητικα. it would be awsome
Jun 13 2008 00:10
μαλλον θα σου προτεινε το vampire knight. δεν το εχω κοιταξει αλλα καποια στιγμη θα του ριξω μια ματια.
εγω εχω να σου προτεινω για αρχη απο anime, bleach και one piece τα οποια μαζι με το naruto ειναι τα 3 πιο κoρυφαια anime στον κοσμο. απο manga σου προτεινω o-part hunter το οποιο τελειωσε προσφατα και το blazer drive που ξεκεινησε εδω και 2 μηνες περιπου και εχει βγαλει μολις 2 chapter. και τα δυο manga το σχεδιο και το σεναριο ειναι γραμμενα απο τον kishimoto seishi που ειναι διδυμος αδερφος του masashi kishimoto ο οποιος γραφει το naruto.
Jun 12 2008 23:53
°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21
νι νι μ'αρεσει πλ ειναι καπως unreal και μαρεσει :P
εγω δεν τ βρισκω βαρετο να τα 3αναβλεπω απο την αρχη γτ τα ειχα δει περυσι αυτα κ μ χαν λειψει καπως.. 8α 3εκινησω ενα αλλο οπως λες που μου το προτεινε μια κοπελια εδω μεσα κατι με vampires αλλα δεν εχει α3ια τωρα γτ σε 2 βδομαδες 8α τν κανω κ 8α μεινω με την γλυκα!
Jun 12 2008 23:44
ψιλοβαρετο να τα βλεπεις ολα απο την αρχη.γιατι δεν δοκιμαζεις κανα καινουργιο anime???
βλεπω απο το avatar σου οτι σου αρεσει το sharingan η κανω λαθος???
Jun 12 2008 23:36
εγω βλεπω τα naruto απο την αρχη :P και ειμαι στην δευτερη περιοδο χιχιχι μεχρι να τα 3αναδω οοολα εχω ακομα πλ καιρο γ καψιμο xD
Jun 12 2008 23:33
γειτσες. κρυωσες μες το καλοκαιρι???:)
εδω εγω βαριεμαι ελεεινα.εσυ?
Jun 12 2008 23:25
Α-ΑΑΑ-ΑΑΑ ΑΑΑ ΨΟΥ ΨΕΥΤΗΣ! χιχιχι! anyway mr CIA τι κανεις ?
Jun 12 2008 23:08
ναι ναι ασ'τ'αυτα..η πηγες στο Hi5 μ η το δες απο ενα παιδι που του το πα :P
Jun 12 2008 22:38
ωπ ωπ με εμα8ες κιολας? χμ!! με παρακολου8εις εεεεεε?
Jun 12 2008 22:01
mihalakis21 → Mixed Blessing
ολα ενταξει :). ευχαριχτω και για το accept :)
αυριο γραφω το τελευταιο μαθημα και ειναι και δυσκολο.αγγλικα:hahaha:
και μετα απο αυτο ξαπλα και βολτες:drink:
Jun 12 2008 20:55
Mixed Blessing → mihalakis21
Thanx για το friend's request:)
Πως πανε τα κεφια?
Εγω αυριο δινω το τελευταιο μαθημα!ΥΑΤΑ!>=3
Jun 12 2008 20:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed