Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Mixed Blessing → mihalakis21
Eγω παλι θα φχαριστηθω Euro στην Παρο!:hahaha:
Θυμαμαι και πριν 4 χρονια ειχα περασει μοναδικα!Χαμος γινοταν!Εγινε η νυχτα μερα!Σαν μικρο κι εγω τοτε(13)στον τελικο που το πηραμε ξαμολυθηκα με τους φιλους στην παραλια με κατι σημαιες στην πλατη να ανεμιζουν...ΩΡΑΙΕΣ εποχες!!:kakaka:
Αντε να δουμε τι θα κανουμε φετος =.=
Και σε καφενειο παντως καλα ειναι μωρε..αρκει να 'σαι με καλη παρεα :)
Ιούν 13 2008 15:28
mihalakis21 → Mixed Blessing
αυτο ξαναπες το.ουτε τηλεοραση θα εχει και για να δουμε euro με την παρεα μου πρεπει να κατεβαινουμε στο χωριο σε κανα καφενειο για να δουμε.
Ιούν 13 2008 15:21
χεχε. και γω φευγω αυτην την κυριακη και εκει που παω δεν εχει ουτε καν dial-up internet.
Ιούν 13 2008 14:47
Aυτα ειναι :)
Εγω παλι μονο τα καλοκαιρια ξεδινω στο basket..στις διακοπες μας στην Παρο..οσο τα σχολεια ειναι ανοχτα...η μπαλα ειναι μακρυα:sigh2:
Ανυπομονω να φυγουμε σε κανα δυο βδομαδες!Το μονο κακο ειναι....η συνδεση:wet2:αντε να τρεχουμε στις net-ες...
Ιούν 13 2008 14:21
mihalakis21 → °•πίΟu-πίΟu•°™
sailormoon??? ehmmm. τι να πω. γουστα ειναι αυτα. μη μου πεις δε σου αρεσε ο κοντουλης ο ασπρομαλης ο hitsugaya. ειναι πολυ κοριφαιος χαρακτηρας. one of my favorites.
Ιούν 13 2008 14:11
ναι μαρεσουν πολυ τα sport ειδικα ποδοσφαιρο και μετα ακολουθει το μπασκετ. απο μικρο παιδι στους δρομους με μια μπαλα μαζι με τους φιλους μου.
Ιούν 13 2008 14:09
°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21
μαααλιστα... καλα δεν εν8ουσιαστηκα απο τους χαρακτηρες (τα μαλλια καποιων μου 8υμιζαν dragonball xiixix) αλλα και παλι 8α το τσεκαρω... μην το ψαχνεις.. ειμαι καπως δυσκολη... Btw.. μ αρεσει η sailormoOn xaxa0x0a0x :P
Ιούν 13 2008 14:04
Να 'σαι καλα:)Παντως πρεπει να τα πηγαινεις καλα με τα sport ...αποτι φαινεται σε απασχολουν ιδιαιτερα σαν χομπυ^_^v
Ιούν 13 2008 14:02
hm. κοιτα. εχω δωσει ολα τα γραπτα και για cambridge και "μιτσιγκαν" αλλα και προφορικα cambridge. αυριο εχω τα προφορικα μιτσιγκαν.
ειδα και το thread σου με τα σχεδια σου και ωντος εχεις ταλεντο στο σχεδιο και σχεδιαζεις πολυ ωραια. αντιθετα εγω ειμαι ασχετος απο σχεδιο.
Ιούν 13 2008 13:48
Με εχεις μπερδεψει λιγο με το τι εχεις δωσει και το τι δινεις..:hmmm:
παντως κ μενα το αγχος μ ηταν αν θα βγαλω αξιοπρεπη ακθεση μεσα σε μισαωρο xD
Εγω παλι στο μονο μαθημα που ειμαι cooool einai το σχεδιο...να φανταστεις μετρω τις μερες που θα ξεκινησω κανονικα μαθηματα:ureshii:
(ακομα κι αν αυτο σημαινει να ανοιξουν παλι τα σχολεια:hot:)
Περασε μια ολοκληρη χρονια στο ντουκου χωρις μαθημα σχεδιου-_-''
Ιούν 13 2008 13:27
ημουν ανετος γιατι τα αγγλικα ειναι το μονο μαθημα που θα μπορουσα να πω οτι ειμαι καλος. για τα υπολειπα no comment.για μενα το πιο δυσκολο απο ολα ηταν ο χρονος στο "μιτσιγκαν" που με ψιλο πιεζε:)
Ιούν 13 2008 13:11
:oo:Nα χαρω ανεση!
Μονο στα γαλλικα πηγαινα cool για προφορικα και στα γραπτα γεκινως...
Ολοι το listening μου λεγαν να φοβαμαι..η αληθεια ειναι οτι στο prof ηταν δυσκολο αλλα νταξει μωρε..δεν αξιζει να αγχωθεις γι αυτο εφοσον δν μπορεις κατι να κανεις:yawn2:
Ιούν 13 2008 13:03
χεχε. και μας ειχε ενα ελεεινο χρονομετρο και εψαχνε να βρει μπαταρια για να του βαλει. μην ανυσηχεις δεν αγχονομαι. ειμαι αναισθητος οταν δινω αγγλικα. πηγαιναμε να γραψουμε και ολοι λεγανε για το αγχος και γω χαζογελουσα και τους κοροιδευα και μου λεγανε <καλα αναισθητος εισαι???>:hahaha:
Ιούν 13 2008 12:48

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται