Community Status Updates
zade → laraska
ΩΩ κατάληψη ; I don't know this word ! Εμείς εδώ δουλεύουμε κανονικότατα και δεν μας πτοεί τίποτα. Κανονικά εξεταστική !
Jan 28 2009 10:59
laraska → mariapap15
Χαιρομαι που σου αρεσε . Και να φανταστεις ακομα εισαι στην αρχη ... μεχρι το 7 μπορει να βαρεθεις ( δλδ ετσι λενε μερικοι ) , αλλα μετα δεν θα ξεκολας απο την οθονη του υπολογιστη .
Βεβαια υπαρχει και ενα κακο . Και αυτο ειναι πως μετα ματαια θα ψαχνεις για καποιο καλυτερο απο αυτο .
αν στραφεις στα μανγκα , θα βρεις αυτα :
20th century boys // pluto // hmmm ktl
Jan 24 2009 01:29
mariapap15 → laraska
απλά θέλω να πω ευχαριστώ για το monster -που μου είπατε να δω???-ειμαι στο 4ο επ. και ήδη μου αρέσει πάρα πολύ!!!
Είναι πραγματικά όμορφο και έχει κάτι να πει.
^^
Jan 23 2009 20:01
laraska → zade
και εγω καλα ειμαι // διαβαζματα κτλ // αλλα εχουμε καταληψη κιολας...
Jan 23 2009 17:29
zade → laraska
Όπως βλέπεις δεν μου αφήνει και πολύ χρόνο για να μπαίνω on line ! Κατα τα άλλα μια χαρά περνάω , διαβάζω κατά κύριο λόγο ,αλλά δε βαριέσαι . Ενας μήνας είναι μόνο ! Εσύ πως τα πας ;
Jan 22 2009 10:19
laraska → Dante80
Γεια σου !
Σκεφτηκα πως θα ηταν καλη ιδεα να κανουμε ενα πολλ , το οποιο συνεχως θα ανανεωνεται , στο οποιο θα φαινεται ποιο ανιμε η πλειοφηφια του φορουμ θεωρει ως το καλυτερο .
εχω δει μεχρι τωρα μονο πχ για ολοκληρη χρονια .
Να μην υπαρχει περιορισμος κατηγοριας .
Ελπιζω να ειναι καλη ιδεα . Θα ειχε πολυ ενδιαφερον.
Jan 21 2009 18:13
mariapap15 → laraska
τσκ τσκ.... *_* για μενα τα παιδικα δεν είναι πρόβλημα εξάλου παιδικα πρεπει ακομα να βλεπω. >_<
απλα διαλεγεις τι θα δεις και τι οχι.
δε βλεπω ας πουμε pokemon, ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ παιδικο, βλεπω ομως πχ love hina εχει πολυ γελιο, η κατι σειρες οπως το attention please ^_^ η κατι ταινιουλες σαν το moonchild και battle royale. αν και αυτα οι περισσοτεροι τα θεωρουν σκουπιδια. αυτα.
Jan 19 2009 20:32
laraska → mariapap15
χμμμ μην το πεις πουθενα αυτο , αλλα ολα ειναι παιδικα ... ( εκτος απο αυτο που σου προτεινα πρωτο ) .
παιδικο φαινεται στην αρχη , μετα γινεται καλο .
Jan 19 2009 17:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed