Community Status Updates
laraska → mariapap15
74 επισοδεια ειναι .
Το μεγεθος ειναι μεγαλο , αλλα παρ'ολα αυτα σου αρεσε ?
Feb 04 2009 14:36
mariapap15 → laraska
η αλήθεια είναι οτι άρχισα να το βαριέμαι σε κάποια στιγμή
μετά άρχισα να προχωράω λίγο τα επεισοδια-λιγο- ^^
τώρα είμαι στο 56 περίπου
πόσα έχει πια???????
το κακό είναι οτι άρεσε και στον αδερφό μου και κόλλησε
έτσι θέλει να τα βλέπει ολόκληρα.
αυτά ^_^
Feb 04 2009 14:20
laraska → Franklin
ειναι μεγαλο , πραγματι .... αλλα μετα απο ενα σημειο θα ευχεσαι να μην τελειωνει ...
αν το δεις λιγο αργο αρχικα , μην επηρεαστεις .
θελει και το χρονο του αυτο // να μην το διαβασεις αν δεν εχεις απολυτη προσοχη σ'αυτο που διαβαζεις , γιατι δεν θα καταλαβεις κατι και θα το παρατησεις .// αυτο στηριζεται στις λεπτομερειες .
Feb 01 2009 12:39
Franklin → laraska
Πωπω πακετο... Τελικα δεν το αρχισα ακομα το 20th century boys. Το ειδα ετσι μεγαλο και τρομαξα λιγο (κυριως μηπως κολλησω και με αυτο) . Αλλα μαλλον θα ξεκινησω μεσα στη βδομαδα.
Feb 01 2009 12:19
laraska → Franklin
θα το τσεκαρω ...
δεν εχω γραψει κατι τελευταια εκει.
// τελικα την χασαμε οριστικα την εξεταστικη εμεις //
Feb 01 2009 12:12
Franklin → laraska
Απο Γιάννενα? Μπαααα δεν εχω επικοινωνησει καθολου. Ας τελειωσει η ζορικη περιοδος και θα οργανωσουμε meeting παλι. Και για νεα να τσεκαρεις και το thread!
Feb 01 2009 12:09
laraska → Dante80
οκ ρε , δεν πειραζει . απλα το θεωρησα σωστο ας πουμε να υπαρχει πχ ενα τοπ 10 που θα ειναι αντιπροσωπευτικο των μελων του φορουμ , γενικα στα ανιμε ή μανγκα κτλ .
Jan 30 2009 15:17
Dante80 → laraska
Καλημέρες, τώρα είδα το profile message σου το ζώον...Τ_Τ
Υπάρχουν αρκετά τεχνικά προβλήματα για κάτι τέτοιο, με το κυριότερο να είναι πως δεν μπορεί κάποιος που άλλαξε γνώμη να αλλάξει την ψήφο του.
Δεν το βλέπω σαν καλή ιδέα, μιας και δεν υπάρχει "καλύτερο" ανιμε. Ο διαγωνισμός μας για τα anime awards κάθε χρόνο νομίζω πως καλύπτει την ιδέα σου.
Jan 30 2009 08:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed