Community Status Updates
iristella → laraska
Το post στο Bleach Γενική Συζήτηση σβήστηκε. Το άρθρο δεν αφορά την σειρά και περα από τον σχολιασμό στην αναφορά της σειράς , ο σχολιασμός επί της ουσίας του άρθρου δεν έχει καμία θέση στο thread. Eιδικά όταν έχει γίνει ήδη επεξήγηση επ αυτού.
Sep 14 2009 02:18
laraska
Παιδες και παιδουλες ...
λογικα λιγα ατομα θα μπειτε εδω... για να κανετε τι δεν ξερω , αλλα θα μαθετε πως εγκαταλειπω τον ματαιο τουτο κοσμο υστερα απο πολυ σκεψη (μην κανετε βιαστικες κινησεις , εννοω τον κοσμο των ανιμε).
Σε αυτον τον καιρο. λοιπον. αποκομισα πολλα , αλλα χαραμισα και πολυ χρονο μαλιστα ...
Βεβαια καποτε , λεμε τωρα , μπορει να δω το τελος πχ του ''One piece'' . Δεν θα χασω εννοειται να δω , αμα με το καλο βγει σε ανιμε , το ''20th century boys'' , και το ''Billy Bat'' ...
Εδω γνωρισα ανθρωπους , γεμισα με επαφες βεβαια το μσν κτλ . Αν τυχει μπορει να παρεβρεθω σε κανα μιτινγκ , ετσι για το καλο μιας και δεν μπορεσα να παρεβρεθω σε κανενα μεχρι τωρα...
Χαιρετω τα μελη του φορουμ . Περασα πολλα ωραια και καλα μαζι σας .
May 06 2009 01:59
iristella → laraska
Το warning λήγει ακριβώς σε 30 μέρες. Please pay more attention to your posts δεν ήταν η πρώτη φορά που το είχα πει γενικότερα για τα spoiler tags αλλά και που το είχαμε συζητήσει μαζί συγκεκριμένα.
May 02 2009 03:28
laraska → Serestrum
Μόλις ( εχθες 5 το πρωι ) έκανα thread για το manga του Urasawa Happy!
ριξε μια ματια !
May 01 2009 23:45
Kenny → laraska
Δεν το έχω δει ακόμα το LoGH. Το φυλάω για περιόδους ανομβρίας σε καλά anime ή/και αποκλεισμού (πχ στρατός).
Apr 09 2009 00:56
laraska → Kenny
γεια ! θα ηθελα να ρωτισω κατι λεπτο ...
το logh ξεπερνα σε πλοκη το 20th cetury boys ?
Apr 08 2009 23:43
roriconfan
→
laraska
Είσαι πνεύμα αντίδρασης σαν εμένα. Μου αρέσει αυτό. Αίτημα δεκτό.
Apr 08 2009 23:41
laraska → Phantom Duck
ok . to oti den tha meinw apogohteumenos einai to mono sigouro !
Apr 08 2009 22:48
Phantom Duck → laraska
Δεν ξέρω, μόλις διαβάσω το 20th Century Boys θα σου πω ;)
Πάντως μια φορά παραπονεμένος από το Legend Of Galactic Heroes δε θα μείνεις.
Apr 08 2009 22:40
laraska → Phantom Duck
γεια ! επειδη ειμαι χοντροκομμενος σε μερικα πραγματα , και δεν διακρινω ανιμε-μανγκα κτλ και απλα ενδιαφερομαι μονο για την πλοκη . το logh ξεπερνα το 20th century boys σε πλοκη ?
Apr 08 2009 22:07
laraska → GkLoc
kala kai egw ...teleiwsa ta 301 mnaga chapters tou berserk . kai kana episodeio sthn tsarka an tuxei , tipota idiaitero . Pantws prosekse me ta polla episodeia . Mporei na patheis kati .
san antidrasi mporei na gineis narutard ! Gia to kalo sou ta lew !
Apr 07 2009 15:42
GkLoc → laraska
Mπα δεν το σκοτωσες,βασικα μαρεσε ετσι οπως το εγραψες...:P
Χρονια και ζαμανια Indeed,αυτον τον καιρο βλεπω Naruto Shippuden:sick: οποτε μπορω και επισης.....Προετειμασου....εισαι ετοιμος?.......Ξαναβλεπω το Οne Piece απ'την Αρχη:oo:!!Εχω φτασει στην Arabasta,και τα σπαει η σειρα ακομα πιο πολυ:nod:^^
Εσυ τι κανεις αυτον τον καιρο?
Apr 07 2009 15:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed