Community Status Updates
laraska → Night Wizard Seal
χε χε ! μολις πηγα στο βιντεο ειδα αυτο το σχολιο ....[QUOTE]OMGGG!!!!!!!!I have fallen in love with Simone
(Simone-samaaa!!!!)
She is one of the most beautiful women i have ever seen.She is perfect!!!
And that voice...............ooo my god.You are lost when you here her voice.And that photo do justice to all of themm.
Go epicaaaaaaa [/QUOTE] και λεω ... αυτος ειναι ?!
Nov 14 2009 01:23
Night Wizard Seal → laraska
Laaska-san!Πορώσου.Δες τι αριστούργημα βγάλανε.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=lqIEGDdrnfo[/url]
Από το νέο τους δίσκο :)
Nov 13 2009 20:39
Robin-Chwan → laraska
Θα τα αρχισω κι αυτα που μου ειπες αλλα αυτον τον καιρο θελω να αρχισω πολλα αλλα μανγκα οποτε θα μου παρει αρκετο χρονο. Για να πω την αληθεια δεν ειχα ξαναδιαβασει παρομοιο ειδος μανγκα πριν απο το 20th cb αλλα μου αρεσε πολυ. Τωρα εχω μερικες μερες να το διαβασω αλλα πιστευω οτι μεχρι αυριο θα το εχω τελειωσει.
Sep 26 2009 14:17
laraska → Robin-Chwan
χαχαχα ! τελικα μερικα πραγματα δεν πανε στον βροντο , ε ?
μετα τσεκαρε την συνεχεια του , το ''21st cesntury boys'' .
μετα του ιδιου δημιουργου .... μιας και μιλαμε για ολοκληρη κατηγορια μονος του ο ανθρωπος διαβασε τα : ''monster'' ( υπαρχει και σε ανιμε αυτο ) και ''Pluto'' .... και για πιο βαθια τσεκαρε το ''Billy Bat '' , νεο μανγκα του , το οποιο ξεπερνα μου φαινεται αυτο που διαβαζεις , αλλα νωρις ειναι μιας και ειναι 17 τσαπτερ προς το παρον .
Σε ενδιεφερε η κατηγορια αυτου του μανγκα καθολου πριν ?
τι στοιχεια σου αρεσαν πιο πολυ ?
( εχω χρονο και στα ρωταω ολα αυτα ...)
παντως να ξερεις λιγα μανγκα θα βρεις υστερα που να ανταποκρινονται σε τετοια ποιοτητα ...
Sep 26 2009 04:43
Robin-Chwan → laraska
Hey, αν δεν κανω λαθος εσυ ειπες στον NWS να αρχισει 20th century boys. Well, το αρχισα εγω... και κολλησα. Το αρχισα πριν 3 μερες και σε ελαχιστα τσαπτερ θα το εχω τελειωσει.
Sep 23 2009 20:41
Τότενα το δώ.Σίγουρα θα το δώ/διαβάσω όλα μην ανυσηχείς έχω χρόνο μπροστά μου :)
Το 21 που είναι μόνο 16 τσάπτερ τι διαφορά έχει?Είναι συνέχεια?
Sep 16 2009 18:12
Kakashinote → laraska
ok τοτε, ευχαριστω για την συμβουλη. θα ψαξω την υποθεση απο το καθε μανγκα που μου δωσες να δω τι λενε
Sep 16 2009 15:36
λοιπον φαντασου μικρος να ειχες την παρεα σου και να παιζατε καποια παιχνιδια σχετικα με την καταστροφη του κοσμου , με τα παιδια να επιδιωκουν να γινουν οι ηρωες για να σωσουν την κατασταση . Οταν μεγαλωσουν τα παιδια να εχουν τραβηξει τον δικο τους δρομο ... αλλα ερχονατι και παλι κοντα γιατι αυτο που ''παιζανε'' μικρα αρχισε να γινεται πραγματικοτητα . και ψαχνουν ποιος απο την παιδικη τους ηλικια τα κανει ολα αυτα και γιατι . αυτο εν ολιγοις . ειναι παρα πολυ ρεαλιστικο και για ωριμο κοινο .δεν εχει αστειακια ... κακους που πλακωνεις στο ξυλο και ολα τελειωσαν , δεν εχει ρομποτ που παλευουν . κινειται σε τρεις χρονικους οριζοντες ... ΤΡΟΜΕΡΗ πλοκη και αναπτυξη χαρακτηρων (το μανστερ ειναι μακραν ανωτερο απο το ντεθ νοουτ ... και αυτο καλυτερο απο το μανστερ ) προσπαθω να σου απλουστευσω το καλυτερο μανγκα κατα τη γνωμη μου και γινομαι κουραστικος . οποιον και να ρωτησεις που διαβαζει μανγκα θα σου το προτεινει και θα σου πει τι νομιζει . επισης ... δεν υπαρχει αλλο στο ειδος του . τα μανγκα του ναοκι ουρασαβα ειναι μοναδικα .
Sep 16 2009 15:29
Ρε να σου πω μπορείς να μου πείς το θέμα του 20 με παράπολύ λίγα λόγια μην σε κουράσω(και δεν το λέω ειρωνικά :))
Sep 16 2009 15:19
laraska → Kakashinote
σε σενα πηγαινε . σε περιπτωση που ηθελες να συνεχισεις στο ιδιο στυλ
Sep 16 2009 15:18
to 20th century boys ειναι ανωτερο απο το μανστερ ... το μανγκα εννοειται γιατι σε ανιμε δεν εχει βγει ακομα .
Sep 16 2009 15:15
Kakashinote → laraska
εμ, νομιζω το ποστ σου στο προφιλ μου πηγαινε αλλου...but its ok. οντως ανιμε σαν το monster δεν υπαρχουν. ακουσα ομως καλα λογια για το hellsing και μαλλον αυτο θα δω μετα το μετριο code geass που βλεπω τωρα
Sep 16 2009 15:13
Τέσπα τι να σου πω μπορεί και κάποτε να το διαβάσω,μπορεί και να έχεις δίκαιο.Το μόνστερ είπες είναι καλύτερο απο αυτό ?
Sep 16 2009 15:10
hmmm μαλλον ειδες αυτην την εικονα και τρομαξες [IMG]http://media.onemanga.com/mangas/00000159/logo.jpg[/IMG] αμα σου πως καμια σχεση ομως με τετοια πραγματα και πως προκειται για ψυχολογικο θριλερ ... γνωμη μου ειναι πως καποτε θα το διαβασεις . δεν υπαρχει μανγκα ισαξιο του ...και να το μανστερ που ειναι στην ιδια κατηγορια το ξεπερναει ανετα .
Sep 16 2009 15:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed