Community Status Updates
Namida → odin
Έχω την εντύπωση ότι έπρεπε να μου στείλεις και κάτι αλλό, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι (φταίει το κρασί σε συνδιασμό με το ούζο και τη νύστα)
Aug 21 2009 23:40
iristella → Namida
Οχι επειδή θα καταστραφεί ο κόσμος και θα πεθάνουμε εμείς και όλοι οσοι ξέρουμε, και θα είναι το τέλος του ανθρώπινου πολιτισμού αλλά επειδή δεν θα μάθουμε το τέλος του naruto και του one piece έτσι?
I like the way you are thinking and your priority order.
Aug 15 2009 21:55
Namida → iristella
Φαντάζεσαι να καταστραφεί πραγματικά ο κόσμος το 2012, και να μην προλάβουμε να μάθουμε ούτε το τέλος του Naruto, ούτε του One Piece; Αυτό είναι το εφιαλτικότερο σενάριο ever
Aug 15 2009 20:38
Namida → Lil Marine
Γεια χαρά. Το θεμά με τα διπλά και τριπλά ποστ δεν είναι μόνο οικονομία χώρου, είναι για να φαίνεται πιο ωραίο το φόρουμ και να λειτουργεί πιο ομαλά. Για αυτό συνήθως αποφεύγονται. Μπορείς πολύ εύκολα να προσθέσεις κάτι σε ήδη υπάρχοντα ποστ σου, πατώντας το κουμπάκι edit.
Α, και χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου προχθές!
Aug 14 2009 08:52
Namida → Millia
Ναι, τώρα που το σκέφτομαι η Millia είναι ξανθιά έτσι κι αλλίως... Έχω ένα σετ φιγούρες από Kiddy Grade διπλά στο κρεβάτι μου, κάθε πρωί βλέπω το πρόσωπο της Eclair, και για αυτό μάλλον μου έχει αποτυπωθεί τόσο έντονα, που δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή.
Aug 12 2009 17:41
Namida → boubouka
Γειά χαρά και καλώς ήρθες!
Απλώς να σε ενημερώσω ότι σε όλα τα μέρη του φόρουμ (ακόμα και στο προφίλ σου) τα greeklish απαγορεύονται.
Aug 02 2009 09:07
odin → Namida
Ντροπη,kick ban delete και ξυλο:madtodeath:
Για να γλιτωσεις τα παραπανω πρεπει να αγορασεις τον τριτο τομο του SZS που κυκλοφορει σε 3 μερες.Φυσικα και τους αλλους 2 αν δεν τους εχεις ηδη.
Τα παραπανω ειναι μια ευγενικη προσφορα ενος random fanboy:himitsu:
Jul 29 2009 16:38
Namida → odin
LOL. Τόσο καιρό βλέπω την υπογραφή σου, και σήμερα συνειδητοποίησα από που είναι.
Respect
Jul 29 2009 11:08
Namida → Ash_Pokemaster
Ρίξε μια ματιά στο game pictures trivia γιατί έχει κολλήσει το θέμα
Jul 23 2009 14:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed