Jump to content

Community Status Updates

Photo

Namida → Sunabouzu

Oi Spain, kono yaro.... :P nice avat & sig!
Oct 04 2009 11:04
Photo

Didi → Namida

[I]Nαι δεν είναι και πολύ διακριτικό το nickname^^ Τώρα που μου ρτο είπες το κοίταξα!Πολύ καλά γιατί ήθελα και τα e mail των κοριτσιών να τους στείλω κάποιες ιδέες!^_^ Arigato Namida-senpai! [/I]
Sep 28 2009 16:17
Photo

Namida → Didi

Γεια σου Didi chan, είδα το nick, και φαντάστικα ότι μπορεί να ήσουν εσύ :Ρ Σου έστειλα πριν λίγο mail, για αυτά που έχουμε πει. Κοίταξε το, και αν δεν σου έχει έρθει, πες μου
Sep 28 2009 16:10
Photo

Didi → Namida

[I]Γεία σου Φώτη !^^ Η Λήδα είμαι έκανα account οπότε αν θέλεις να με βρίσκεις ή να με ενημερώνεις για κάτι θα μπαίνω ώστε να είμαι available!^_^[/I]
Sep 28 2009 14:37
Photo

iristella → Namida

Κukuku,,,,,,, Με τσάντισε χτες με τα καινούρια spoiler και τον έβγαλα. xD
Sep 24 2009 15:44
Photo

Namida → iristella

Επιτέλους ξεκουμπίστηκε ο Sasuke...xd
Sep 24 2009 10:58
Photo

Tsunade-sama → Namida

Thnx για το friend request :wooi2:
Sep 24 2009 10:20
Photo

Tsunade-sama → Namida

Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά!!!:hahaha:
Sep 22 2009 13:24
Photo

Namida → Tsunade-sama

MEGA LOL!!!! Η επαφή του με τα άνιμε, είναι σαν αυτή του Natsu με τα μέσα μεταφοράς!!!!
Sep 22 2009 10:09
Photo

Namida → red pyramid

Γεια χαρά! Αυτό είναι το άνιμε που λέγαμε τις προάλες [URL]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=456[/URL] Έχει και άλλες σειρές, αλλά δεν τις έχω δει. Αν γράψεις burn up στο anidb.info θα σου βγάλει και τις άλλες
Sep 22 2009 10:00
Photo

Tsunade-sama → Namida

Προσωπικά, δεν γνωρίζω κανέναν Βαγγέλη αλλά λόγω του ότι ανήκει στην μειωνότητα του τμήματος θα γνωριζόμαστε φατσικά. Αν του ακυρώθηκε κ του παιδιού μάθημα τότε μάλλον θα το δώσει την ίδια μέρα που δίνω κ το δικό μου ακυρωμένο.Επομένως, πες του να κάνει κανά cosplay από κάποιον bishounen character κ θα τον καταλάβω αμέσως!:hahaha: Αν πάλι δεν είναι μυημένος στα anime, έχεις περιθώριο μιας εβδομάδας να τον μυήσεις:hihi2: :byejg9:
Sep 21 2009 20:40
Photo

Namida → Yo! Master

Ava και sig είναι από το μάνγκα girlfriend. Κάπου παίζει online αν θέλεις να το κοιτάξεις.
Sep 21 2009 00:24
Photo

Yo! Master → Namida

Καλέ, το current Avatar σου από που είναι? Ditto για την εικόνα στο signature.
Sep 20 2009 23:29
Photo

Namida → Tsunade-sama

Gomen, ξεχάστηκα. Βαγγέλη το λένε το παιδί, και μένει Πεύκη. Εγώ έφυγα από τη δουλειά, ήμουν μόνο για το καλοκαίρι, αλλά η Camus συνεχίζει να δουλεύει μαζί του.
Sep 20 2009 10:25
Photo

Tsunade-sama → Namida

Σοβαρά?Αν κρίνω κιόλας ότι τα αγοράκια στο τμήμα μου είναι μετρημένα στα δάχτυλα (girl powah ftw!) παίζει να είναι κ γνωστός μου.
Sep 11 2009 13:10