Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → karkas

Xexe,πορωμενος με τον captain!! Ετσι Μπραβο, Εγω την κανω τωρα,Αμα ειναι τα λεμε μετα See ya Great karkas
Jul 30 2008 10:34
Photo

karkas → GkLoc

O LUFFY!!!!!!! Δεν ξέρω τι παθαίνω, αλλά όταν ακούω Gomu Gomu Noooo!!!!! ΠΑΘΑΙΝΩ!!!! Gonna join A.S.A.P!
Jul 30 2008 10:33
Photo

GkLoc → karkas

Xε,Χε,Χαιρομαι Που Σαρεσει, Ναι Οντως στο κομματι ξυλου ομως ειναι πολυ φασικο,και εχει και καταπληκτικες αστειες στιγμες,και πολλα Sad Moments!! Μιας και σαρεσει,Ωραια θα ηταν να σε ειχαμε και εδω,(Μιας και ειμαστε μαζι σε τοσα Group) [url=http://www.anime.gr/forums/groups/8/].aNiMe//GR Forums - One Piece[/url] Ποιος Χαρακτηρας σαρεσει περισσοτερο,εμενα Zoro και μετα ενας αλλος που εμφανιζετε αργοτερα,για πες εσυ!! ΠΡΟΕΙΔΟΠΕΙΗΣΗ!! Το Group Ειναι Παρρα Πολυ Τρελο και θα το διαπιστωσεις απ'την αρχη,Come Aboard!!
Jul 30 2008 10:11
Photo

karkas → GkLoc

Ναι έχω δει O.P... Ωραίο είναι, είμαι στο 38. Είναι καθαρά ένα άνιμε (μέχρι τώρα και αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη) καλοστημένο, σε στιλ ήρωας-background-ανελέητο ξύλο, και αυτό μ'αρέσει!!!
Jul 30 2008 10:07
Photo

GkLoc → karkas

Nα Σε Ρωτησω!! Μια ερωτηση Απο L προς L!!! Eχεις δει καθολου One Piece??? και αμα ναι,Πες μου με ειλικρινια πως σου φανηκε.......
Jul 30 2008 10:03
Photo

karkas → GkLoc

Glad to join Light Obsession Group!!!! :P Χααχαχαχ! Ναι όντως αν και μου αρέσουν και οι δύο εξίσου, προς το παρόν έχω μια μικρή L obsession, αν και κυρίως πάω πιο πολύ τον Φώτη...έτσι είμαι 'γω!
Jul 29 2008 20:16
Photo

GkLoc → karkas

Ναι Ομως Μπηκε το Παιδι,Αν και εχει L Obsession!! Χε,Χε,και εμενα μου πολυαρεσει ο L,σαν τον Ligth οχι,ομως ειναι πολυ Κουλατος τυπος,Thanks που μπηκες!
Jul 29 2008 19:52
Photo

Ephialtes → karkas

Μπα ποιο πολυ L φαν ειναι αυτος...:bahhh:
Jul 28 2008 20:02
Photo

GkLoc → karkas

Ως μεγαλος Light Fan,πρεπει να Μπεις Εδω.......... [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/90/"][COLOR=#907e49].aNiMe//GR Forums - Death Note - Yagami Light Fans[/COLOR][/URL]
Jul 27 2008 21:04
Photo

karkas → Ephialtes

Μην παρεξηγείς τον Διαδικτυακό έρωτα φίλε μου Εφιάλτη! Verguenza προς το παρόν!
Jul 21 2008 15:34
Photo

Ephialtes → karkas

A καλα δεν πατε καλα
Jul 21 2008 15:32
Photo

psofia → karkas

Συγχωρεμένος λατρεία μου!!
Jul 20 2008 23:03
Photo

BarbasSs → karkas

και συ σκοπελο πηγες?? προχθες μου ηρθε η ιδεα να παω εχω και εναν φιλο που ειναι απο κει και χθες πηγα για εισητηρια...
Jul 20 2008 10:41
Photo

karkas → psofia

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!
Jul 19 2008 17:14
Photo

xANTONISx → karkas

[B]Hello. [/B]
Jul 19 2008 16:57