Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → karkas

Χαχα και που τα αρχισες καλα ειναι,ειμαι ικανοποιημενος:P Γενικος περα απ την iristella παιζει και να μην τα διαβαζουν πανω απο 1-2 ατομα ακομη{ειδικα εναν ξερω οτι τα διαβαζει σιγουρα:P}...αρα np,εως οτου αντεχουν τα ματια σου;) Παντως οσο για το βιβλιο καλα λες,θα πρεπε να το σκεφτω σοβαρα καποια στιγμη..ισως και για κανα debate με την iristella πρωτα να δουμε ποιος θα υπερισχυσει:hero: Anw,περαν αυτων,καλη συνεχεια στο forum απο μενα,εγω απο Παρασκευη θα λειψω μεχρι 25 Σεπτεμβρη μαλλον{damn exams}...καλο ξεκινημα της χρονιας;) EDIT:Δες και τι γραφει στο προφιλ μου για σενα..οχι πες μου τωρα,οι απειλες με σεντονια ειναι δημοκρατια??:hahaha:{ακους εκει good girl:P}
Sep 04 2008 03:14
Photo

karkas → Zoro

ρε ζορο τι σεντονια ειναι αυτα στο dn thread...ρε συ, δηλαδη ειχα το κουραγιο να αρχισω να τα διαβαζω αλλα δεν μπορεσα να το τελειωσω...αν γραψεις βιβλιο θα βγαλεις πολλα αγαπητε! (αν και θα περασει λογοκρισια iristella :P)
Sep 04 2008 00:10
Photo

Dark_Venus → karkas

απιστευτο το βιντεακι με τους Ινδους!!!!:D
Sep 03 2008 13:01
Photo

karkas → SirJim

lol αυτα τα βαρβαρα mmorpg :P παντως σιγουρα δεν ηταν ο ξαδερφος :)
Sep 02 2008 11:19
Photo

SirJim → karkas

Απλά στο λέω γιατί ήταν μέσα ένας με το όνομά σου, και του στέλνω pm για να δω αν είσαι εσύ, και αυτός άρχισε να με βρίζει, και μετά έβαλε ένα niko1014 ή κάτι τέτοιο να με βρίζει, και μπήκαν μέσα και 2 φίλοι μου και τον έβριζαν, και έγινε ψιλοχαμός... Δηλαδή ότι να'ναι....
Sep 01 2008 23:10
Photo

karkas → SirJim

χμμ παιζει να ηταν ο ξαδερφος μου, νομιζω παιζει που και που! thnx for noticing :)
Sep 01 2008 21:26
Photo

momO → karkas

ναι δεν καταδεχόσουν να κάνεις ένα request οπότε έριξα την περηφάνια μ και σ κανα εγώ :tongue:
Sep 01 2008 21:16
Photo

SirJim → karkas

Ρε συ, παίζεις καθόλου dota? Γιατί ήταν ένας μέσα με το name σου...
Sep 01 2008 20:06
Photo

karkas → momO

καλα τοσον καιρο δεν ειμασταν friends????χαχαχαχαχαχαχχαχααχα ελεοςςς!!!
Sep 01 2008 15:09
Photo

karkas → d.neko-angel

Καλά τι τραβήξατε με το αμάξι!!! Το είδα και έμεινα Ο.Ο! Μακάρι να ξεμπερδεύετε γρήγορα...απίστευτα πράματα!
Aug 28 2008 00:53
Photo

Dark_Venus → karkas

ειναι τοσο κριμα ρε γμτ.......:( ξενερωσα λιγο αλλα θα το συνεχισω...
Aug 27 2008 17:32
Photo

karkas → Dark_Venus

Ε είναι κάπως το συγκεκριμένο επεισόδιο...φρόντισε να μην χάσεις ενδιαφέρον.
Aug 27 2008 17:30
Photo

Dark_Venus → karkas

εφτασα στο σημειο που ο L πεθανε....:( στεναχωρηθηκα πολυ.
Aug 27 2008 16:39
Photo

Orion19 → karkas

Πολύ καλοί άνθρωποι, αλλά ντρέπονται να δημιουργήσουν πρόβλημα. Αν π.χ ένας γείτονας τον ενοχλείς και δε του κάνει καρδιά να έρθει να στο πει (η κότα), μπορεί να περιμένει και αν συνεχιστεί, θα ειδοποιήσει τους διαχειριστές και δε θα ξέρεις απο που σου ήρθε. Και πάλι, όχι όλοι. Μιλάμε για μερικούς στριμμένους. Αλλά είναι πολύ ντροπαλός λαός. Καλοί, αλλά εχουνε και ένα δύο άσχημα. Βέβαια, όλοι μας έτσι είμαστε. Χε χε.
Aug 26 2008 03:06
Photo

karkas → Orion19

Φινλανδία είσαι??? Δεν φαντάζεσαι τι μου έκανε μια φινλανδέζα...με δουλευε τοσον καιρο (ειναι μιση φινλανδεζα)....αααχ...ερωτες...
Aug 26 2008 00:56