Jump to content

Community Status Updates

Photo

Shikamaru → Emmanouela

no problem!!!!!!!!!!
Jun 04 2009 15:33
Photo

Emmanouela → valadorn

Kαι εγω της ιδιας αποψης με εσενα ειμαι! Oσο χρονια και αν παιζεις ακομα μαθαινεις! Δεω εχω πλ καιρο που αρχισα, αλλα θα την ξαναπιασω απο σεπτεμβρη που θα παω σε ωδειο! ^^ Οσο για τα comments δεν κανει τπτ! Gibson ειναι αυτη....ερωτας!!! :P
Jun 03 2009 10:47
Photo

valadorn → Emmanouela

Οκ:)Κανενας παντως δεν εχει μαθει την κιθαρα, εγω ασχολουμαι χρονια,παιζω ΠΑΡΑ πολλα τραγουδια αλλα πιστευω οτι ακομα μαθαινω...To θεμα νομιζω ειναι αν ασχολειται καποιος!Οποτε οταν θελεις μπορεις να μπεις:P Ευχαριστω και για τα comments!
Jun 03 2009 08:30
Photo

Emmanouela → Shikamaru

Εχε στα υποψην σου ομως οτι ειναι μαστουρονήσι...:hahaha: ή τουλαχιστον αυτο μου ειπε ενας φιλος μου που πηγε περσι....!:P
Jun 02 2009 22:34
Photo

Emmanouela → valadorn

:P Ειμαι ακομα στη φαση που μαθαινω να παιζω κιθαρα! so, δεν νμζ να μπορω να μπω στο groupaki ακομα...! σε κανα 6μηνο ισως! :P
Jun 02 2009 22:32
Photo

Shikamaru → Emmanouela

odos kai mena ta kalytera m exoun pei
Jun 02 2009 16:59
Photo

valadorn → Emmanouela

Μεταλονι, χαχα,ωραιο! Σε βλεπω και με κιθαρα οποτε μπορεις να ριξεις μια ματια: social groups metaltone instrument player!
Jun 01 2009 09:13
Photo

Emmanouela → Shikamaru

Μου εχουν πει οτι η Ια ειναι πλ ωραια! Εμεις λεμε να παμε ή Κρητη ή Ροδο ή Σαντορινη.. Εξαρταται βεβαια και απο το ποτε θα ανεβουμε αθηνα ολοι ποτε ξεκιναει η εξεταστικη του σεπτεμβρη κτλ κτλ! We will see! Παντως Ιο παλεψτε το να πατε! ^^
May 31 2009 18:46
Photo

Shikamaru → Emmanouela

standard leme na pame gia 1-2 vdomades xalkidiki kai an exoume lefta leme gia Iyo!!!makari na katsi h fasi!!!esy pou les na pas???
May 31 2009 11:15
Photo

Emmanouela → Shikamaru

μια χαρα σε βρισκω! ^^ που λετε να πατε διακοπες???
May 29 2009 17:19
Photo

Shikamaru → Emmanouela

ena dekaraki standard to vgala!!!!:) ade tora na mazepsoume lefta kai na doume pou tha pame diakopes?:yawn2:
May 29 2009 12:20
Photo

Emmanouela → Shikamaru

Shikamaruuuu!!!! Hola! :P πως τα πηγες με τις εξετασεις??? σκισαμε??? :P Αντε ρε διακοπες απο δω και μπρος!!! ;)
May 29 2009 01:28
Photo

Emmanouela → Shikamaru

Ελα μωρε! Τελειωενεις! Εχετε ποσα ακομα? 2-3??? θα τελειωσετε και μετα ποιος νοιαζετε για τις ενδοσχολικες??? πιστε4ε με, θα βαρεθεις να κανεις διακοπες!!! :P
May 21 2009 22:40
Photo

Shikamaru → Emmanouela

se zileuo kai go goustaro agria na pao gia banio alla me poion oloi oi filoi diavasoun!!!:-(
May 20 2009 13:23
Photo

Emmanouela → Shikamaru

αχαχαχαχαχαχαχα!!! καλος εισαι ρε! καλα και εγω! τρεχω με τα μαθηματα και τις εργασιες που βρμ να κανω αλλα πρεπει, παω για μπανιο και γενικα κανω διακοπες! :P
May 19 2009 12:14