Community Status Updates
iristella → Emmanouela
Χμμμ πραγματικά και εγώ δεν έχω ιδέα για τί μπορεί να μου έλεγες. Τι κάνεις εσύ κουκλίτσα? Ελπιζω όλα καλα΄.
Oct 05 2009 22:45
Emmanouela → iristella
Αν σου πω οτι δεν θυμαμαι καν για ποιο fan art σου ειχα γραψει, τι θα μου πεις? xD
Εχω να μπω στο φορουμ ουτε εγω δεν θυμαμαι απο ποτε...! Ειμαι απαραδεκτη ξερω! c[: xD
Oct 05 2009 01:52
iristella → Emmanouela
Καλώστην. Thanks για που λες όμως? avi - Sig ή στο profil μου?XD
Sep 12 2009 00:19
Emmanouela → iristella
Iriiiiiiiiiii!!!!!!!! τι γμτ fan art ειναι αυτο??? ειναι λιγo bishonen mode on 9α ελεγα! :P
Sep 12 2009 00:18
Emmanouela → red pyramid
ρε πραγατικα τα σχεδια σου ειναι πλ γμτ! κανεις πλ καλη δουλεια! ^^
και πιστεψεμε το οτι ειχαν σταματησει τα σχολια μαλλον ηταν διαλειμα! :P
Aug 23 2009 00:20
red pyramid → Emmanouela
Thank you very much for the comment ^__^ είχα αρχίσει να πιστεύω ότι όλα ήταν για τα σκουπίδια απο την έλλειψη σχολίωβ, αλλά τώρα πολύ καλύτερα ομολογώ :P
Aug 18 2009 23:56
Emmanouela → The Tragic Prince
Χα! Νοεμβριος του 07! Ισα και σε εφαγα prince!!!
:bike::fromabove:
:hahaha::hahaha:
Jul 22 2009 14:47
Emmanouela → mysticismlover
Αμα ειναι παραξενια να μην σου αρεσει η μπυρα τοτε ειμαι και εγω παραξενη γτ δεν μου αρεσει το αλκοολ γενικως!
Και εχω μια απορεια...........ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ Η ΡΙΖΖΑ??? Μα καλα ποσο ανωμαλος παιζει να ειναι καποιος??? :P
Jun 20 2009 12:53
mysticismlover → Emmanouela
ναι γενικά υπάρχουν πολλές παραξενιές [κι εγώ έχω αρκετές =D ,ούτε η μπύρα μ αρέσει πχ]
πάντως σε άλλους δεν αρέσει το σουβλάκι ή η pizza οπότε έχω ακόμα δρόμο για να τους φτάσω =Ρ
Jun 19 2009 13:37
σοκολαταααααα!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3
κοιτα, ισως και να ειναι λιγο περιεργο το οτι δεν σου αρεσει η θαλασσα κτλ αλλα σε αλλους δεν αρεσουν οι τηγανητες πατατες αρα εισαι μια χαρα! :P
Jun 19 2009 10:26
βσκ δε μ αρέσει καθόλου η θάλασσα τα μπάνια,το μαύρισμα και όλα αυτά [ξέρω είμαι ανώμαλη =D αλλά αν σκεφτείς ότι μισώ και τη σοκολάτα είναι λογικό και αναμενόμενο =P ]
:hahaha:
Jun 18 2009 20:45
Το κλιματιστικο ειναι μεγααααλη ανακαλυψη ρεεε! :P
Παντως αν εξαιρεσεις την ζεστη το καλοκαιρι ειναι ωραιο! Διακοπες, θαλασσα και (φυσικα!) υυυυυυυπνος!!! xD
Jun 17 2009 22:26
εγώ είμαι πάντα της τελευταίας στιγμής x)
γενικά δεν κανονίζω από νωρίς για να μην αγχώνομαι =]
πάντως το σίγουρο είναι ότι 8α βρίσκομαι κάπου σκοτεινά [μισώ τον ήλιο και γενικά το καλοκαίρι] με κλιματισμό =P
Jun 17 2009 16:46
δεν ξερω ακομα...θα δουμε! πρεπει πρωτα να μαζευτουμε με τις κολλητες μου αθηνα...εχουμε κανει ωραιο τριγωνακι βλεπεις...αθηνα-κρητη-ροδος! :P
εσυ εχεις βρει???
Jun 17 2009 16:42
απλά όταν έχεις συνηθίσει βρίσκεις ό,τι είδος μουσικής θες σου κακοφαίνεται ξαφνικά να μη βρίσκεις τίποτα =X
για διακοπούλες που θα πας ? ^^
Jun 17 2009 16:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed